ang3l Μάϊος 22, 2007 Author #161 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Δεν έχει σκοπό να βγάλει άλλα κομμάτια η Philips? Δηλαδή όποιος πάει για RMA από δω και πέρα θα παίρνει επισκευασμένο κομμάτι (refurbished)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Απρίλιος 29, 2014 #162 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2014 ΑΝΑΣΚΑΦΗ: Μπηκα να διαβασω μιας και σκεφτομουνα αν αξιζει να την κρατησω. Ποιος την εχει ακομα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 29, 2014 #163 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2014 Εγώ. Μια χαρά είναι ακόμα. Ένα καλιμπράρισμα το θέλει βέβαια. Αν την άλλαζα θα ήταν μόνο και μόνο για 27" 2560*1440Sent from my Find 5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Απρίλιος 29, 2014 #164 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2014 Εγώ. Μια χαρά είναι ακόμα. Ένα καλιμπράρισμα το θέλει βέβαια. Αν την άλλαζα θα ήταν μόνο και μόνο για 27" 2560*1440Sent from my Find 5 using TapatalkΝομιζω ακομα ειναι κορυφαια. Μονο σε αναλυση χανει λιγο αλλα νταξει..Απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 29, 2014 #165 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2014 Kαι εγώ ακόμα αυτήν έχω σαν main. Πήρα στο μεταξύ μια DELL της σειράς, 24άρα και καλά, και την 2ή μέρα έγινε secondary.... Και να φανταστείς την κρατάω ακόμα και χωρίς της βάση της που είναι εξαιρετική. Έσπασε και δεν μου λέει κανένας modder στο lab πως μπορώ να την φιτάξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Απρίλιος 29, 2014 #166 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2014 Kαι εγώ ακόμα αυτήν έχω σαν main. Πήρα στο μεταξύ μια DELL της σειράς, 24άρα και καλά, και την 2ή μέρα έγινε secondary....Και να φανταστείς την κρατάω ακόμα και χωρίς της βάση της που είναι εξαιρετική. Έσπασε και δεν μου λέει κανένας modder στο lab πως μπορώ να την φιτάξω. παίζει η βάση να είναι καλύτερη απο την οθόνη! και εγω απο τοτε εχω παρει 3-4 οθονες, (tn αλλα δεν εχει σημασια, γιατι εχουν μεγαλυτερες πες αναλυσεις θα επρεπε να προσφερουν κατι παραπανω), ολες φυγανε η philips εχει μεινει ως κύρια οθόνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaggy Μάϊος 2, 2014 #167 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2014 Κι εγω αυτην εχω ακομα, 7,5 χρονια μετα και ειναι παρα πολυ καλη, κανενα παραπονο! Λιγη παραπανω φωτεινοτητα και hdmi θυρα να ειχε και θα ηταν τελεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούλιος 15, 2014 #168 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2014 Αφού ανέστησα τελικά το monitor, λέω να δώσω την DELL S2410 που την πλαισιώνει και να την αντικαταστήσω με κάποια αντίσοτιχων δυνατοτήτων με την Philips. (χρώματα, γωνίες κτλ).Με μια μικρή ματιά βλέπω ότι ελάχιστο dot pitch στις μέρες μας είναι το 0.265 στην καλύτερη. Η Philips έχει 0.258. Και είναι μέρα με την νύχτα σε σχέση με το 0.277 της DELL. Έχει εγκαταλειφθεί η συγκεκριμένη διάσταση ή είναι (ήταν) γνώρισμα μόνο των μικρότερων σε ιντσες οθονών;Tώρα σχετικά με το PANEL, δεν ξέρω τι παίζει πια στην αγορά. Κάτι αντίστοιχο στα μάτια μου με το P-MVA της Philips απλά ψάχνω...σε αρκετά προσιτή τιμή. (23''+)ΑΝ κάνω λάθος διορθώστε με. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.