ang3l Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 Είμαι ψημένος άσχημα για την Philips 200WP7ES, παρακολουθώντας το προηγούμενο μοντελο - την 200W6. Έχω εντυπωσιαστεί από γωνίες θέασης, από χρώματα, από το μαύρο της και φυσικά από την αίσθηση του 16:10 Όμως δεν την βρίσω πουθενά! Μη μου απαντήσετε skroutz, το έχω δοκιμάσει. Βγάζει μπόλικα αποτελέσματα και με όσα μαγαζιά επικοινώνησα μου είπανε ότι δυστυχώς δεν έχουν επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας απο την αντιπροσωπεία για το συγκεκριμένο μοντέλο.. Τώρα όσον αφορά την Philips 200WB7ES, απ' οτι κατάλαβα έχει χειρότερο panel - σωστά? Οι διαφορές ποιές είναι στην πράξη? Δηλαδή έχει αργότερο response, χαμηλότερο contrast, Χειρότερες γωνίες? Με λίγα λόγια αυτή τη στιγμή σκέφτομαι αν αξίζει να περιμένω την P ή να χτυπήσω την B.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Οκτώβριος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 Η μέρα με την νύχτα...http://www.prad.de/en/guide/screen3120.htmlhttp://www.prad.de/en/guide/screen3254.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Οκτώβριος 2, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 Δυστυχώς δεν καταλαβαίνω τίποτα από αυτά που μου παράθεσες, τα είδα κι εγώ όταν ήμουν στην αναζήτηση πρίν ανοίξω το thread και ίσα ίσα με μπέρδεψαν. Ειδικά εκεί που λένε γα γωνίες θέασης - για τη μία αναφέρει τις οριζόντιες και για την άλλη τις κάθετες. Μπορείς να εξηγήσεις τι παίζει με λίγα λόγια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Οκτώβριος 2, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 Την B μην την πάρεις με τίποτα, έχει TN Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Οκτώβριος 2, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 Ναί παλικάρι μου, αυτό το διάβασα. Το θέμα είναι ότι δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει αυτό!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Οκτώβριος 2, 2006 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από iceblade Την B μην την πάρεις με τίποτα, έχει TN Να πω την αμαρτία μου η LG με ΤΝ είναι μια χαρά, πολύ καλύτερη από τη περίμενα...Βεβαία αν έχει τα φράγκα να το αποφύγεις καλό είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Οκτώβριος 2, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 Βασικά το πρόβλημα είναι ότι πούλησα την παρούσα CRT σ' εναν φίλο (δηλαδή κάναμε την συμφωνία) και του ζήτησα να την κρατήσω μέχρι να πάρω την καινούρια μου. Και επειδή δεν βρίσκω πουθενά την P, είπα να στρέψω το βλέμμα μου προς την B. Για την LG L204WT λές? Αλήθεια εκείνη πόσα στα καμμένα pixels έχει εγγύηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Οκτώβριος 2, 2006 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 00:08] Να πω την αμαρτία μου η LG με ΤΝ είναι μια χαρά, πολύ καλύτερη από τη περίμενα... Βεβαία αν έχει τα φράγκα να το αποφύγεις καλό είναι... φροστ ναι, για τα λεφτά της η L204WT είναι πολύ καλή αγορά. angel αν θέλει να δώσεις λίγα τσίμπα την LG L204WT Το ΤΝ είναι τεχνολογία πάνελ, λίγο δύσκολο να στο εξηγήσω σε ένα πόστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Οκτώβριος 2, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από ang3l [Σήμερα, στις 02:11] Αλήθεια εκείνη πόσα στα καμμένα pixels έχει εγγύηση? Eίναι κάτι που με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Οκτώβριος 3, 2006 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 και γω περιμενω την p7 σε λιγο καιρο θα ειναι διαθεσιμη. η b7 ειναι ηδη διαθεσιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Οκτώβριος 3, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 Μήπως να χτυπήσω με λίγη γκαντεμιά μια 200W6CS και να περιμένω RMA για μια P7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Οκτώβριος 3, 2006 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από ang3l Μήπως να χτυπήσω με λίγη γκαντεμιά μια 200W6CS και να περιμένω RMA για μια P7? Κανένας δεν σου εγγυάται τι θα σου φέρουν για rma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Οκτώβριος 3, 2006 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από ang3l [Σήμερα, στις 10:28] Μήπως να χτυπήσω με λίγη γκαντεμιά μια 200W6CS και να περιμένω RMA για μια P7? Περίμενε την p7 ή πάνε για Samsung 21" (θέλει τύχη για τα πιξελ όμως) Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Οκτώβριος 4, 2006 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από ang3lΌμως δεν την βρίσκω πουθενά! Μη μου απαντήσετε skroutz, το έχω δοκιμάσει. Βγάζει μπόλικα αποτελέσματα και με όσα μαγαζιά επικοινώνησα μου είπανε ότι δυστυχώς δεν έχουν επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας απο την αντιπροσωπεία για το συγκεκριμένο μοντέλο.. Κι εγώ, εδώ κι ένα μήνα τώρα, περιμένω να κυκλοφορήσει η P7. Τα τελευταία νέα λένε πως έρχεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Για να δούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Οκτώβριος 4, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2006 Ούτε η LG L204WT παίζει παιδιά! Η μόνη που βρήκα είναι η 200W6 σε λογική τιμή στα multi. Έπεσε επιδημία νομίζω.. Το πήρα απόφαση τελικά - αφού πρέπει να περιμένω για να πάρω οθόνη, θα περιμένω να έρθει η Ρ7 που είναι και όργιο (α ενημερωτικά τιμές ΜediaMarkt: 200W6 στα 599 -ΗΜΑΡΤΟΝ- και LG στα 460 -ΗΜΑΡΤΟΝ ΞΑΝΑ-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Οκτώβριος 18, 2006 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 τι εγινε την πηρε κανενας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Οκτώβριος 18, 2006 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 Εγώ ακόμα περιμένω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Οκτώβριος 18, 2006 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 και γω για αυτο ρωταω. :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 19, 2006 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2006 Κάποιος φούρνος γκρέμισε μάλλον και αύριο όσοι είχαν βάλει παραγγελία εδώ και καιρό θα μπορούν να χαμογελάσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Οκτώβριος 19, 2006 Author #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2006 Για πιό μαγαζάκι μιλάμε αδερφέ αν επιτρέπεται? Από πμ σίγουρα επιτρέπεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.