voudas Οκτώβριος 7, 2006 Author #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από esdee Θα φερω 4 τεκιλες και πατατακια, καηκατε θα φτάσουν??? ααα φέρε και γάντια... έχεις δουλειά! (η εικόνα είναι αποτέλεσμα μοντάζ στο photoshop, οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική, θα αρνηθώ τα πάντα!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Οκτώβριος 7, 2006 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2006 να φερω 8? τι ειναι αυτο το ασπρο? enclosure? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Οκτώβριος 7, 2006 #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2006 Πες ρα για την καρέκλααα και είμαι στο ψάξιμο για καινούργια. Κάνει τραμπάλα και η πλάτη? Dineiros? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Οκτώβριος 7, 2006 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2006 @dark δεν λεει ρε! θελει να τις παρει ολες αυτος ρε! :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 7, 2006 Author #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2006 κάπου 65+φπα η μία... ναι κάνει τραμπάλα με ρυθμιζόμενη σκληρότητα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Οκτώβριος 7, 2006 #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2006 ρε Κωστη που καντατησες καμαρι μου....μην την δει η γυναικα μονο και μετα ζηταει τα ιδια και στο σπιτι....Αν και καθυστερημενα, σας ευχομαι ολοψυχα να σας πανε ολα καλα και να γεμισουν οι τσεπες σας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Οκτώβριος 7, 2006 #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2006 Καλες δουλειές εύχομαι και καλή αρχη, με το καλό Που το ανοιγετε btw ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 7, 2006 Author #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από PGM ρε Κωστη που καντατησες καμαρι μου....μην την δει η γυναικα μονο και μετα ζηταει τα ιδια και στο σπιτι....Αν και καθυστερημενα, σας ευχομαι ολοψυχα να σας πανε ολα καλα και να γεμισουν οι τσεπες σας . η μλκια είναι ότι στο στρατό δεν καθάρησα ούτε μία... λολ Αρχική απάντηση από Trooper Καλες δουλειές εύχομαι και καλή αρχη, με το καλό Που το ανοιγετε btw ? ’λιμο, Καλαμάκι, πάνω από την Όστρια, στον "εμπορικό" δρόμο της περιοχής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Οκτώβριος 7, 2006 #49 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2006 Ε πες και απο που θα την παρουμε ρααααα....μας κρατας σε αγωνία Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 7, 2006 Author #50 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από darkCount Ε πες και απο που θα την παρουμε ρααααα....μας κρατας σε αγωνία θα δω τα χαρτιά κ θα σου δώσω τηλ σε πμ... αλλά δεν ξέρω αν πουλάει 1-1... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 7, 2006 #51 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2006 8 τεκιλες και 20 μπυρες on the way... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Οκτώβριος 7, 2006 #52 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2006 Κώστα μπράβο για την προσπάθεια, καλές δουλειες και να είστε σίγουροι ότι οι κόποι σας θα αμοιφθούν με το παραπάνω! Όσα δίνετε τώρα να τα πάρετε πολλαπλάσια !:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 7, 2006 #53 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από Voudas θα δω τα χαρτιά κ θα σου δώσω τηλ σε πμ... αλλά δεν ξέρω αν πουλάει 1-1... Αν δεν πουλάει 1-1 πάμε για ομαδική Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Οκτώβριος 8, 2006 #54 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 εγω ειμαι μεσα παντως! :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 8, 2006 Author #55 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Αντώνη να'σαι καλά... το σίγουρο είναι ότι τα δίνουμε όλα και το κάνουμε με κέφι... more photos, απο χθες βράδυ... το παιδί αυτό είναι υπάκουο, είπα "φέρε γάντια έχεις δουλειά" ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ! κάψιμο 1 κάψιμο 2 τα παιδάκια παίζουν solo training μπας κ μας φτάσει... τα λόγια είναι περιττά... MAY THE FORCE BE WITH YOU... USE THE FORCE, ΒΙLL... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Οκτώβριος 8, 2006 #56 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 γιατι ειπα οτι θα εφερνα τεκιλα και δεν την εφερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Οκτώβριος 8, 2006 #57 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Τελικά τι συμφέρει πιο πολύ? Το fairy ή ο esdee? Καλές δουλιές και απο μένα παίδες. Όλα να σας πάνε δεξιά! P.S για ομαδική καρέκλες μέσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Οκτώβριος 8, 2006 #58 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Κωστα καλες δουλειες και απο μενα Αυτο θα πει εργασεια και χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 8, 2006 #59 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Kαλές δουλειές παιδιά και ας μη σας ξέρω προσωπικά.Ως προς την καρέκλα πανεύκολη συναρμολόγηση 70κάτι ευρά από πράκτικερ, προσωπικά θα την απέφευγα γιατί τελικά δε με βολεύει να μην κινείται αυτόνομα η πλάτη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 9, 2006 Author #60 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2006 Αρχική απάντηση από schumifer Kαλές δουλειές παιδιά και ας μη σας ξέρω προσωπικά. Ως προς την καρέκλα πανεύκολη συναρμολόγηση 70κάτι ευρά από πράκτικερ, προσωπικά θα την απέφευγα γιατί τελικά δε με βολεύει να μην κινείται αυτόνομα η πλάτη . thanks:) το πράκτικερ έχει μια που της μοιάζει πάρα πολύ αλλά είναι άλλη ποιότητα. 55+φπα Αρχική απάντηση από phil Κωστα καλες δουλειες και απο μενα Αυτο θα πει εργασεια και χαρα ρε συ, εδώ λέμε να μην ανοίξουμε κ να το κρατήσουμε για μας! λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.