mech5107 Νοέμβριος 13, 2006 #181 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2006 Αφού λέμε.... Αρχική απάντηση από def...ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ ΜΕ 6 ΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΕΤΕ ΤΑ PC Aρα νάτα και τα φράγκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Νοέμβριος 13, 2006 #182 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από mech5107Aρα νάτα και τα φράγκα... Απλά το τόνισα Μία ερώτηση για τον Owner......Σκέφτεσαι να βάλεις και κανέναν αυτόματο μηχάνημα Snacks ? Γιατί πολύ μετά από κάμποση ώρα λιωσίματος οπωσδήποτε θα πεινάνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Νοέμβριος 13, 2006 #183 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2006 Νομίζω έχει πάρει κάτι τέτοιο το μάτι μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Νοέμβριος 13, 2006 #184 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από $pIdy_mc Απλά το τόνισα Μία ερώτηση για τον Owner......Σκέφτεσαι να βάλεις και κανέναν αυτόματο μηχάνημα Snacks ? Γιατί πολύ μετά από κάμποση ώρα λιωσίματος οπωσδήποτε θα πεινάνε υπαρχει, ενα για snack (αυτο με τα ελατηρια που σπρωχνουν σοκολατες,coca cola, νερα κτλ κτλ) και ενα για σοκολατα, καφε κτλ κτλ κοιτα στο βαθος στην απο κατω photo σημερα μετα απο μερικες ωρες CS 1.6 (οπου το αλλο φυλο μας τσακισε λιγο...) χρηριμοποιησαμε το αυτοματο μηχανιμα l'artigianno pizza (oh btw, μπορει να αποδειχθηκε προχτες οτι Voudas < Gorillakos αλλα σημερα Gorillakos << esdee) :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Νοέμβριος 14, 2006 #185 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από esdee υπαρχει, ενα για snack (αυτο με τα ελατηρια που σπρωχνουν σοκολατες,coca cola, νερα κτλ κτλ) και ενα για σοκολατα, καφε κτλ κτλ κοιτα στο βαθος στην απο κατω photo σημερα μετα απο μερικες ωρες CS 1.6 (οπου το αλλο φυλο μας τσακισε λιγο...) χρηριμοποιησαμε το αυτοματο μηχανιμα l'artigianno pizza (oh btw, μπορει να αποδειχθηκε προχτες οτι Voudas < Gorillakos αλλα σημερα Gorillakos << esdee) :p αρε noobakia πρεπει να ερθω καμια μερα με τον grunt να σας μαθουμε cs..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Νοέμβριος 23, 2006 Author #186 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2006 αν και ακόμα δεν είμαστε 100% έτοιμοι σε μερικούς τομείς, το παρακάτω το έχουμε δει ουκ ολίγες φορές δε το χορταίνουμε φυσικά πάντως ΠΟΛΥ ΚΑΨΙΜΟ ρε παιδί μου αυτό το cs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Νοέμβριος 23, 2006 #187 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2006 οι 8 και 7 ειναι βρωμοποδαραδες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Νοέμβριος 23, 2006 #188 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2006 Απομονωση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Νοέμβριος 23, 2006 Author #189 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από .38-.45 οι 8 και 7 ειναι βρωμοποδαραδες; ελπίζω όχι γιατί είναι δίπλα στην υποδοχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Νοέμβριος 23, 2006 #190 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από Voudas αν και ακόμα δεν είμαστε 100% έτοιμοι σε μερικούς τομείς, το παρακάτω το έχουμε δει ουκ ολίγες φορές δε το χορταίνουμε φυσικά πάντως ΠΟΛΥ ΚΑΨΙΜΟ ρε παιδί μου αυτό το cs... Δεν έχεις δει τίποτα ακόμα για CS .αυτό που βλέπεις εκεί δεν είναι τίποτα Όταν κάποιος φτάνει σε pro levels τότε εκεί τα πράγματα γίνονται καμένα 4 ώρες την ημέρα προπόνηση με την clan + 2+ free game μονός σου Μην το ψάχνεις πάντως είναι πολύ κάψιμο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 23, 2006 #191 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από Voudas αν και ακόμα δεν είμαστε 100% έτοιμοι σε μερικούς τομείς, το παρακάτω το έχουμε δει ουκ ολίγες φορές δε το χορταίνουμε φυσικά πάντως ΠΟΛΥ ΚΑΨΙΜΟ ρε παιδί μου αυτό το cs... ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Νοέμβριος 23, 2006 #192 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2006 Κωστή για δώσε και έναν τιμοκατάλογο..Πακέτα?Ανά ώρα?Μέλη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Νοέμβριος 23, 2006 Author #193 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2006 έλα να δεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Νοέμβριος 23, 2006 #194 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από Voudas έλα να δεις Μακάρι να μπορούσα αγορίνα μου αλλά είμαι πνιγμένος με πανεπιστιμιο . Έχω project που τρέχουνε και πρέπει να τελιοσω έχω γυναικά(βάσανα πολλά) έχω και προπόνηση cs. Ίσως μέσα στα Χριστούγεννα να έρθω το μαγαζί είναι 24/7 για να ξερώ αν είναι να κάτσω πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Νοέμβριος 23, 2006 #195 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από Voudas αν και ακόμα δεν είμαστε 100% έτοιμοι σε μερικούς τομείς, το παρακάτω το έχουμε δει ουκ ολίγες φορές δε το χορταίνουμε φυσικά πάντως ΠΟΛΥ ΚΑΨΙΜΟ ρε παιδί μου αυτό το cs... cs FTW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Νοέμβριος 27, 2006 #196 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Καλη επιτυχια και απο εμενα παιδια.Υ.Γ. Που ακριβως βρισκεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Νοέμβριος 27, 2006 Author #197 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 στον ’λιμο, Καλαμάκι... Θουκυδίδου 26;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 14, 2006 Author #198 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2006 χρωστάω πολλές φώτος αλλά το τρέξιμο είναι απίστευτο... να ανεβάσω κ ένα flyer για το event του σκ... ετοιμάζεται και ένα ocing event για τους labίτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 14, 2006 #199 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2006 Ωραίο flyer κούκλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 14, 2006 #200 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2006 Απατεωνα, το αλλο σουκου(23/24) θα εχει κανα event η θα εχει ταμπελιτσα closed for christmass?Λεω να πεταξω μια βολτα απο κει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.