voudas Ιανουάριος 9, 2008 Author #261 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2008 κ επειδή είμαστε πολύ μπροστά φτιάξαμε δικό μας skin για το πρόγραμμα διαχείρισης...:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 9, 2008 #262 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2008 Τα badges σας από απόσταση >1 μέτρου, μοιάζουν με της nVidia Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 9, 2008 Author #263 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2008 Αρχική απάντηση από Chosen Τα badges σας από απόσταση >1 μέτρου, μοιάζουν με της nVidia ή της nvidia μοιάζουν με τα δικά μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Ιανουάριος 9, 2008 #264 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2008 απο που τα πηρατε τα case badges.Τεσπα επειδη ειμαι καινουργιος στο forum δεν ειχα δει το thread για το εν λογω project(που τωρα πια εχει τελέιωσει!)ευχομαι καλες δουλειες και για την συνεχεια! παντως πολυ καλο το ολλο design.Αν δεις Net cafes εδω στην Κρητη θα ξερασεις(εκτος τα G-net) ουτε στο εκατοστο δεν φτανουν το δικο σας θ αηθελα πολυ να ειμουν πανω να επαιζα σε κανα τουρνουα!Και κατι αλλο θα ηταν καλο αν επαιρνες πιο καλα gamegear για τα pc οπως κανενα mouse σαν τo copperhead που εχουν φτυνηνει τωρα πια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 9, 2008 Author #265 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2008 Αρχική απάντηση από Melkon [Σήμερα, στις 14:01] απο που τα πηρατε τα case badges.Τεσπα επειδη ειμαι καινουργιος στο forum δεν ειχα δει το thread για το εν λογω project(που τωρα πια εχει τελέιωσει!)ευχομαι καλες δουλειες και για την συνεχεια! παντως πολυ καλο το ολλο design.Αν δεις Net cafes εδω στην Κρητη θα ξερασεις(εκτος τα G-net) ουτε στο εκατοστο δεν φτανουν το δικο σας θ αηθελα πολυ να ειμουν πανω να επαιζα σε κανα τουρνουα!Και κατι αλλο θα ηταν καλο αν επαιρνες πιο καλα gamegear για τα pc οπως κανενα mouse σαν τo copperhead που εχουν φτυνηνει τωρα πια! παραγγελία από Αγγλία από ένα site, αν θες ψάχνω να βρω ποιο, 80 κομμάτια 63 ευρώ...copperhead? δε νομίζω τα mx518 που έχω να είναι λίγα για τη χρήση τους... ίσα ίσα...thx για τις ευχές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Ιανουάριος 9, 2008 #266 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2008 Για κοιτα αν μπορεις να μου πεις το site.και κατι αλλο επειδη απο τις foto δεν μπορουσα να καταλαβω τι συστημα εχεις στα pc μπορεις να γραψεις εδω τα specs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 9, 2008 Author #267 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2008 http://www.computercasebadges.com/customised_badges.htmlπαρήγγειλα 50 (63 ευρώ) αλλά έστειλαν 80... πρπ 2 βδομάδες... είναι πάντως τα απλά, όχι αλουμινίου. τα client έχουν c2d 6300, 2gb ram, 7900gs, 250gb hdd, 19" tft Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιανουάριος 9, 2008 #268 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2008 η κόλλα τους καλή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 9, 2008 Author #269 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2008 Αρχική απάντηση από JaguarOne η κόλλα τους καλή? ε δεν πέφτουν αν ρωτάς αυτό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 9, 2008 #270 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2008 ειναι απο εκεινα τα γυαλιστερα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 9, 2008 Author #271 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2008 να φτιάξω topic "case badges"? λολ25x25mm με διάφανο "θόλο"... τα λεγόμενα dommed badges...βγαίνουν κ με αλουμίνιο από πίσω και με 3Μ αυτοκόλλητο αλλά πιο ακριβά... και έναν που βρήκα σε καλή τιμή είχε σταματήσει να φτιάχνει... πάντως αυτά είναι μια χαρά...έχω βρει και έναν φτηνό πολύ σε αλουμίνιο από σερβία, αλλά παρόλλο που είναι μέσω γνωστού, ακόμα να μου απαντήσει στο mail που του έστειλα με τη μακέτα πριν κανα μήνα...γιαυτό και είχα παραγγείλει και αυτά από το site αυτό για να έχω έστω κάποια στα χέρια μου για τα pc που πουλάμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koutsoundad Ιανουάριος 9, 2008 #272 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2008 μόλις είδα όλο το threat ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ! πάντα καλά και με επιτυχίες περιμένω να δω το site.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 9, 2008 Author #273 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2008 thx man... το site ανέβηκε, αλλά έχει πολύ πράγμα να μπει ακόμη... www.web-plus.gr και ένα αφισόνι: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 9, 2008 #274 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2008 Τρομερό το site ρε Κωστάκη! Δεν σε πειράζει που έχω κλέψει τον κώδικά από το admin ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιανουάριος 9, 2008 #275 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2008 Αντε καλές δουλειές!!Ωραία αφίσα! Από περιέργεια πόσα σας κοστίζει έκαστη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιανουάριος 9, 2008 #276 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2008 Πολύ όμορφο το site παιδιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 9, 2008 #277 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2008 Πάντως ΟΚ, δεν ξέρω τι έχετε δει σε Internet Cafέδια άλλου τύπου, το συγκεκριμένο είναι μπροστά, πολύ. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν σταματά να ανανεώνεται ποτέ και το "team" του απαρτίζεται από πολύ καλά, ορεξάτα και προκομένα παιδιά. Όποιος έχει διάθεση, κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ μέχρι το ξημέρωμα καθώς και Κυριακή απόγευμα μέχρι μεσάνυχτα θα με βρει στο πάγκο του admin να τον εξυπηρετήσω (νταξει μπορεί να είμαι και σε κανά PC να παίζω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιανουάριος 9, 2008 #278 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2008 Εγώ όλο λέω να έρθω όταν ανεβαίνω Αθήνα και όλο το ξεχνάω...που θα πάει όμως...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 9, 2008 Author #279 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2008 Αρχική απάντηση από alexis2044 Αντε καλές δουλειές!! Ωραία αφίσα! Από περιέργεια πόσα σας κοστίζει έκαστη; thx. για τις αφίσες δε θυμάμαι ακριβώς πρπ 30λεπτά η μία (50x70 κουσέ) Αρχική απάντηση από mech5107 Πολύ όμορφο το site παιδιά... thx;) Αρχική απάντηση από jpavly Πάντως ΟΚ, δεν ξέρω τι έχετε δει σε Internet Cafέδια άλλου τύπου, το συγκεκριμένο είναι μπροστά, πολύ. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν σταματά να ανανεώνεται ποτέ και το "team" του απαρτίζεται από πολύ καλά, ορεξάτα και προκομένα παιδιά. Όποιος έχει διάθεση, κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ μέχρι το ξημέρωμα καθώς και Κυριακή απόγευμα μέχρι μεσάνυχτα θα με βρει στο πάγκο του admin να τον εξυπηρετήσω (νταξει μπορεί να είμαι και σε κανά PC να παίζω ) το αφεντικά σου είναι περήφανα για σένα και για το γλείψιμο, συνέχισε έτσι αλλά αύξηση δεν έχει xaxaxaxa σκέφτομαι στο site να βάλω και ενημέρωση για το πότε είναι ο γορίλλας εδώ για να είναι stanby τα γκομενάκια και μόλις το δουν να έρχονται για τον γόη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 9, 2008 #280 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2008 να σε πω ρε βούδας... πως έρχεται προς τα εκεί κάποιος από κέντρο; (Πεύκη κέντρο το ξέρω, για πιο κάτω δεν ξέρω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.