Jump to content

WebPlus Project Logging...

voudas

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από mech5107

Aρα νάτα και τα φράγκα...:D

Απλά το τόνισα :p

Μία ερώτηση για τον Owner......Σκέφτεσαι να βάλεις και κανέναν αυτόματο μηχάνημα Snacks ? Γιατί πολύ μετά από κάμποση ώρα λιωσίματος οπωσδήποτε θα πεινάνε :p

Αρχική απάντηση από $pIdy_mc

Απλά το τόνισα :p

Μία ερώτηση για τον Owner......Σκέφτεσαι να βάλεις και κανέναν αυτόματο μηχάνημα Snacks ? Γιατί πολύ μετά από κάμποση ώρα λιωσίματος οπωσδήποτε θα πεινάνε :p

υπαρχει, ενα για snack (αυτο με τα ελατηρια που σπρωχνουν σοκολατες,coca cola, νερα κτλ κτλ) και ενα για σοκολατα, καφε κτλ κτλ

κοιτα στο βαθος στην απο κατω photo

dsc0721pp1.th.jpg

σημερα μετα απο μερικες ωρες CS 1.6 (οπου το αλλο φυλο μας τσακισε λιγο...) χρηριμοποιησαμε το αυτοματο μηχανιμα l'artigianno pizza :p

(oh btw, μπορει να αποδειχθηκε προχτες οτι Voudas < Gorillakos αλλα σημερα Gorillakos << esdee) :p :p

Αρχική απάντηση από esdee

υπαρχει, ενα για snack (αυτο με τα ελατηρια που σπρωχνουν σοκολατες,coca cola, νερα κτλ κτλ) και ενα για σοκολατα, καφε κτλ κτλ

κοιτα στο βαθος στην απο κατω photo

dsc0721pp1.th.jpg

σημερα μετα απο μερικες ωρες CS 1.6 (οπου το αλλο φυλο μας τσακισε λιγο...) χρηριμοποιησαμε το αυτοματο μηχανιμα l'artigianno pizza :p

(oh btw, μπορει να αποδειχθηκε προχτες οτι Voudas < Gorillakos αλλα σημερα Gorillakos << esdee) :p :p

αρε noobakia πρεπει να ερθω καμια μερα με τον grunt να σας μαθουμε cs.....

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από Voudas

αν και ακόμα δεν είμαστε 100% έτοιμοι σε μερικούς τομείς, το παρακάτω το έχουμε δει ουκ ολίγες φορές:D δε το χορταίνουμε φυσικά :D

πάντως ΠΟΛΥ ΚΑΨΙΜΟ ρε παιδί μου αυτό το cs...

Δεν έχεις δει τίποτα ακόμα για CS .αυτό που βλέπεις εκεί δεν είναι τίποτα

Όταν κάποιος φτάνει σε pro levels τότε εκεί τα πράγματα γίνονται καμένα 4 ώρες την ημέρα προπόνηση με την clan + 2+ free game μονός σου

Μην το ψάχνεις πάντως είναι πολύ κάψιμο..

αν και ακόμα δεν είμαστε 100% έτοιμοι σε μερικούς τομείς, το παρακάτω το έχουμε δει ουκ ολίγες φορές:D δε το χορταίνουμε φυσικά :D

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ:T:

έλα να δεις:D

Μακάρι να μπορούσα αγορίνα μου αλλά είμαι πνιγμένος με πανεπιστιμιο .

Έχω project που τρέχουνε και πρέπει να τελιοσω έχω γυναικά(βάσανα πολλά) έχω και προπόνηση cs.

Ίσως μέσα στα Χριστούγεννα να έρθω το μαγαζί είναι 24/7 για να ξερώ αν είναι να κάτσω πολύ.

cs FTW :T:

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.