jax7480 Οκτώβριος 29, 2006 #141 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2006 Κωστα τωρα το ειδα και πραγματικα χαζεψα τελειως.Φιλε σου ευχομαι οτι καλυτερο για το μαγαζι. Ολα δειχνουν οτι εχει γινει με αρκετη προσωπικη δουλεια και μερακι και γι'αυτο αλλωστε θα παει τελεια.Καλες δουλειες με πολλα $$$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Οκτώβριος 29, 2006 #142 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2006 Με τι γραμμή τα "εξοπλίζετε" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Οκτώβριος 29, 2006 #143 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2006 Τι άκουσα? Θα γίνει διαγωνισμός υπερχρονισμού από labίτες στα εγκαίνια?Δεν βάζεις καλύτερα να περάσει κανένα κοπάδι από ταύρους μέσα από το μαγαζί ...Λιγότερες ζημιές θα έχεις... Πάντως βρήκαμε το νέο μας στέκι για καφέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Οκτώβριος 29, 2006 #144 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2006 Αρχική απάντηση από Voudas [Χθες, στις 13:17] πρέπει να ξέρεις πως λύνονται, είναι συνδυασμός 2 κινήσεων που θέλει κ αρκετή δύναμη... θα δούμε στην πράξη... Εμένα μου λες που όλο το καλοκαίρι φόρτωνα το φορτηγό με πλακάκια και για να δέσω τους ιμάντες μου έβγαινε η πίστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Οκτώβριος 29, 2006 #145 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2006 Κώστα, κατεβάζω 2ο ΤΥΑΔ για καμιά μάχη...Το μαγαζί είναι πραγματικά υπέροχο (για όσους δεν το έχουν δει), αλλά υπεροχοτερότερο είναι χαλαρά το γραφείο στον όροφο...! Εκεί είναι η κ@.λα..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Οκτώβριος 29, 2006 #146 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2006 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης Με τι γραμμή τα "εξοπλίζετε" ? Αρχική απάντηση από Voudas [28-10-2006 16:31] 3. μέχρι να έρθουν οι σοβαρές γραμμές θα είμαστε με 3x2mbit adsl πάνω σε pc-router με mikrotik που θα κάνει το διαμοιρασμό, policy routing κλπ κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Νοέμβριος 5, 2006 #147 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 ετυχε να περναω απο εκει... ετυχε να εχω μαζι μου τον Βασιλη ... ετυχε να εχω και την nikon μαζι ... enjoy! the foundation αριστερα mischeif και δεξια sotosx... μεχρι πριν 2 μερες δεν ειχαν ιδεα απο CS Source... τωρα ομως ... :devil: ελαχιστα τα PCια που ειναι ελευθερα... (hot tip, δεξια η μπυριτσα και δεξια η κολωνια ... ) τιγκα το μαγαζι! Δεν ξερω γιατι βγηκε ετσι ο Βασιλης στην photo, δεν καναμε τιποτα, απλα ειδαμε μια περιεργη ταινια πριν δυο μερες σε κασετα (κατι μλκιες ηταν με ενα πηγαδι μια σκαλα και κατι τετοια, την γυρισαμε στο video club και τους αναγκασοαμε ολους να την δουν για αντιποινα στην βλακεια που μας εδωσαν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Νοέμβριος 5, 2006 #148 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 Βάγγο δεν άντεξες... Τσίμπησες τη φωτογραφική και τρελαθίκατε στις φώτο... Σκέτη ομορφιά το μαγαζί!!! Δικαιολογημένος για την αδυναμία σου στις φώτο... Καλορίζικο και καλές δουλειές στον Vouda για μία ακόμα φορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Νοέμβριος 5, 2006 #149 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από BassJunkies Βάγγο δεν άντεξες... Τσίμπησες τη φωτογραφική και τρελαθίκατε στις φώτο... Σκέτη ομορφιά το μαγαζί!!! Δικαιολογημένος για την αδυναμία σου στις φώτο... Καλορίζικο και καλές δουλειές στον Vouda για μία ακόμα φορά εχουν χασει πολυ σε ποιοτητα οι photo απο το paint που εκανα το resize Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 5, 2006 #150 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 Up n running λοιπόν. Καλές δουλειές boys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 5, 2006 #151 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 Καλές δουλειές . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Νοέμβριος 5, 2006 Author #152 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 thanks παιδιά... το μαγαζί δεν είναι έτοιμο 100%, αύριο μπαίνει ταμπέλα και κάποιες από τις παραστάσεις μέσα... αμμοβολές στα τζάμια κλπ... δε γινόταν να μην ανοίξουμε όμως θα τρώγαμε ξύλο:D πάντως από κόσμο για 4 μέρες λειτουργία και χωρίς πρόμο είμαστε ευχαριστημένοι... 19.00-00.00 το μαγαζί ήταν φουλ... κ το ευχάριστο είναι ότι το γυναικείο φύλο μας έχει τιμήσει δεόντως... πολύ ξύλο στο cs από κάτι τύπισες θα ποστάρω αύριο κι εγώ κάποιες ακόμα φώτος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Νοέμβριος 5, 2006 #153 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από Voudas κ το ευχάριστο είναι ότι το γυναικείο φύλο μας έχει τιμήσει δεόντως... πολύ ξύλο στο cs από κάτι τύπισες τι λες τωρα... παω να γυαλισω το bullup Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Νοέμβριος 5, 2006 #154 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 Καλες δουλειες και απο μενα, συντομα και σε αλυσιδα :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Νοέμβριος 6, 2006 #155 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2006 Λοιπον ψηνεστε για ομαδικη εισβολη?? Καλες δουλειες Κωστα// Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 6, 2006 #156 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2006 καλες δουλειες και παλι .... Καλες οι φωτογραφιες ρε παιδακι μου..(@voudas) αλλα ολο γυρισμενος με την πλατη ησουν στην τυπισα με το πρασινο πουλοβερακι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Νοέμβριος 6, 2006 Author #157 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2006 είναι αλλουνού γιαυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Νοέμβριος 6, 2006 #158 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2006 Καλές δουλείες παίδες Το μαγαζί είναι τέλειο. Σε αντίθεση με τα περισσότερα χαμηλοτάβανα, τεκέδες netcafe, αυτό σου φτιάχνει τη διάθεση. Όποιος ψάχνει bitch για να ξεσκάσει-ξεδώσει λίγο σε cs και mcrae παρακαλώ pm στο χρήστη GoriLLakoS. :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Νοέμβριος 6, 2006 #159 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από SolΌποιος ψάχνει bitch για να ξεσκάσει-ξεδώσει λίγο σε cs και mcrae παρακαλώ pm στο χρήστη GoriLLakoS. :devil: bill aka botακι aka κορινα? :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Νοέμβριος 6, 2006 #160 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2006 AXAXAXAXAXX:p :p Επιδη πιο πολυ για πασιεντζα εισται κανονιστε κανα καλο :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.