voudas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 στη μετά στρατό εποχή είπα να ξεκινήσω νέο project... μερικοί από έδω μέσα ξέρουν ήδη αρκετά αλλά θα κάνω μια μίνι παρουσίαση μιας και φαντάζομαι έχει ενδιαφέρον... θα ξεκινήσω το project logging με μερικές φωτογραφίες της όλης "μεταμόρφωσης" και διαδικασίας... θα το έλεγα "project ζωής" και έχω αφιερώσει εδώ και ένα μήνα περίπου 15 ώρες τη μέρα μαζί με το συνέταιρο αλλά και φίλους... έναρξη εργασιών 29/8... τέλος: ??? (ελπίζω σύντομα) η πρώτη φώτο είναι χαρακτηριστική της προσωπικής δουλειάς που έχει πέσει... και της κούρασης... η παλιά πρόσοψη... ισόγειο την 1η βδομάδα... καφρίλες... καφρίλες νο2... μάθε τέχνη κι ασ'την... ρεμάλια μετά από ξενύχτι... περισσότερες φώτος soon...:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 γμτ θελω να πω τοσα πολλα για την ολη φαση αλλα λογικα ο Κωστης εχει βαλει το All rights reserved....... μια ευχη απο μενα προς τον Βουδα. Φιλε να το χαρεις και να το αξιοποιησεις οπως και οσο γουσταρεις και ολα να σου πανε δεξια Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 2, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 σιγά σιγά θενκς αγορίνα για τις ευχές... βάλαμε μεγάλα αγγούρια στον ποπό μας αλλά το κάναμε με κέφι και μεράκι οπότε θα τα απολαύσουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 3, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 Καλή τύχη ρε, και καλές δουλειές Να το χαίρεστε με υγεία (και πολλά σαφώς) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 3, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen Καλή τύχη ρε, και καλές δουλειές Να το χαίρεστε με υγεία (και πολλά σαφώς) να είσαι καλά Πέτρο... θενκς... μερικές ακόμα φώτος... μια ακόμα από το "πριν"... δείτε και το λάπτοπ-κασκαντέρ... προετοιμασία καλωδίων... συνολικά πρπ 1.5km cat.6 στο πάτωμα... πηγαίνοντας προς το rack και τα patch panels... more to come... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 3, 2006 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 Καλές δουλειές Κωστή Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 3, 2006 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 ’ντε με το καλό Κωστάρα! Καλές δουλειές κι από μένα, ξέρω ότι έχεις λιώσει εκεί πέρα. Αυτό το λογότυπο αποφασίσατε τελικά? Ο συναίτερος είναι παλικάρι έτοιμο για οικοδομή και δεν του φαινόταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
george1551 Οκτώβριος 3, 2006 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 Χωρις παρεξηγηση θελει μεγαλα @@ για αυτο, τα συγχαρητιρια μου παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 3, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από DJD Καλές δουλειές Κωστή Αρχική απάντηση από jpavly ’ντε με το καλό Κωστάρα! Καλές δουλειές κι από μένα, ξέρω ότι έχεις λιώσει εκεί πέρα. Αυτό το λογότυπο αποφασίσατε τελικά? Ο συναίτερος είναι παλικάρι έτοιμο για οικοδομή και δεν του φαινόταν θενκς παιδιά... ελάτε για καμιά μπυρίτσα κανα βράδυ να σας βάλω να κάνετε κ καμιά δουλειά Αρχική απάντηση από george1551 Χωρις παρεξηγηση θελει μεγαλα @@ για αυτο, τα συγχαρητιρια μου παιδια ποια παρεξήγηση? για καλό μου ακούγεται πάντως το πολύ πολύ να πάμε φυλακή! σιγά! πέρα από την πλάκα είναι μεγάλο εγχείρημα και βλέπεις ότι δεν μπορείς με τπτ να τα προβλέψεις όλα... έχουν γίνει σκηνικά απείρου κάλους... έχω μέχρι και ηχογραφημένο έναν μπογιατζή που ήρθε να εκβιάσει για παραπάνω λεφτά, ήρθε αστυνομία κλπ, τρελές φάσεις... και φυσικά πήρε τα παπάκια μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 3, 2006 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Voudas πέρα από την πλάκα είναι μεγάλο εγχείρημα και βλέπεις ότι δεν μπορείς με τπτ να τα προβλέψεις όλα... έχουν γίνει σκηνικά απείρου κάλους... έχω μέχρι και ηχογραφημένο έναν μπογιατζή που ήρθε να εκβιάσει για παραπάνω λεφτά, ήρθε αστυνομία κλπ, τρελές φάσεις... και φυσικά πήρε τα παπάκια μου... Και αυτα να τα ανεβασεις!!! Αντε με το καλο να το ανοιξετε και να το δειτε να "μεγαλωνει" ($$$$$ ή ) (Θυμηθηκα το trailer απο οικονομου-λυριτζη ..."η δουλεια κανει τους αντρες ...το γιαπι το πιλοφορι το μυστρι..." ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 3, 2006 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 Kωτσο ολα θα πανε καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Οκτώβριος 3, 2006 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 Καλές δουλειές man Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Οκτώβριος 3, 2006 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 καλες δουλειες κωστα! :flower: :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 3, 2006 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 Καλες Δουλειες Κωστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 3, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 θενκς παίδες... μακάρι να βγουν οι ευχές μερικές ακόμα φωτογραφίες από διάφορα στάδια... πρώτα νοικιάζεις το μαγαζί... μετά λες: τί δε μου αρέσει??? ξηλώνεις... γυμνό! ντύνεις... φέρνεις τζαμάκι... και έχεις νέα βιτρίνα! παλιά στο τέξας υπήρχε ένας τοίχος με μια μλκία πάνω... κρουστικό rullez... τώρα υπάρχει μπαλκόνι... θα μπει και τζαμένιο κάγκελο soon... τα patch-panel... το rack με τοο switch πάνω... (linksys srw2048) δομημένη καλωδίωση my ars... υπογραφές κάτω από τα πλακάκια... dimitri the plakas... more plakakia... plakakia full... o Clint Eastwood γυψοσανιδάς... οι τουαλέτες παλιά... τώρα... ναι μαμά, πεντακάθαρα είναι όλα... webplus by night... mini beta testing... ευτυχώς δεν γίνονται όλα για αυτά, αλλά κυρίως για τη *αύλα... να ποστάρω και φώτος με τις γειτόνισες?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 3, 2006 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 όχι...αλλά να ποστάρεις την συνέχεια από το μαγαζί....Ενδιαφέρει αυτές τις μέρες... Μια απορία....τα αυλάκια με τα cat 6 τι θέλουν έξω από το μαγαζί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 3, 2006 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 17:40] more plakakia... Ελπίζω να έχει πίσω πόρτα το μαγαζί γιατί αλλιώς δεν θα μου έκανε εντύπωση αν το βράδυ εμφανίστηκε κανένας πεινασμένος Dimitri - πλακάς από το βάθος. Καλές δουλειές Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 3, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Snips όχι...αλλά να ποστάρεις την συνέχεια από το μαγαζί....Ενδιαφέρει αυτές τις μέρες... Μια απορία....τα αυλάκια με τα cat 6 τι θέλουν έξω από το μαγαζί; αχ κ μόνο να τις έβλεπες δεν θα έλεγες οχι... έξω τα απλώσαμε για να μετρηθούν τα καλώδια και να μπουν στους μονωτικούς σωλήνες πριν τοποθετηθούν στα αυλάκια που σκάψαμε στο παλιό μάρμαρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Οκτώβριος 3, 2006 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 Αχ ρε Κώστα τι μου θυμίζεις???:cry: Τα ίδια ακριβώς περάσαμε εγώ κι ο αδελφός μου όταν ανοίγαμε το δικό του μαγαζί. Χάλια μαύρα το μαγαζί που παραλάβαμε. Anyway καλές δουλειές!!! και πιστεύω ότι θα σκίσεις κρίνοντας κι από τον αδελφό μου γιατί μπωρεί να μη "εμπορεύεσται" τα ίδια πράγματα αλλά έχεται το ίδιο μεράκι και όρεξη για δουλειά. Και πάλι καλές δουλειές ...και που είναι το μαγαζί ???:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 3, 2006 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 Πολυ ωραιο φαινεται... Ευχομαι καλες δουλιες και πολλα χρηματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.