sofix Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 εχω το πολυμηχανημα HP PSC 1315 και ενδιαφερομαι για μελανια μη αυθεντικα να ριξουμε λιγο το κοστος,μιας κ εκτυπωνω κυριως "μαυρες" σελιδες οπως εργασιες,papers κτλ..εδω και 2 χρονια τα αυθεντικα της HP με εχουν αφησει απολυτα ευχαριστημενο, αλλα λεω να δοκιμασω κατι αλλο περα απο αυτα με στοχο τη ελαχιστοποιηση του κοστους, χωρις σοβαρο τιμημα στην ποιοτητα..περιμενω προτασεις απο τυχον συμφορουμιτες που γνωριζουν απο Πατρα , για το που μπορω να βρω refill,imitation κτλ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 Στο "Αναλωσιμο" πηγες? (απεναντι απο το πλαισιο περιπου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Οκτώβριος 2, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 πουθενα δεν πηγα ακομα..ιδεες ριχτε κ αυριο-μεθαυριο παω..το "αναλωσιμο" δεν ειναι κολλητα σε multirama?και μιας κ ειπες πλαισιο,διαβαζω οτι τα @work του πλαισιου ειναι μουφα?τα βλεπω και καπως τσιμπιμενα,με 3 ευρω παραπανω παιρνεις αυθεντικα..αν εχω καταλαβει καλα τη διαδικασια,βγαζω τα αδεια μελανοδοχεια,τα παω στο Χ μαγαζι κ μου τα γεμιζει..υπαρχουν τιποτα tricky points π.χ.κεφαλες πανω σε μελανοδοχειο κτλ?πρεπει να ξερω τιποτα αλλο?βοηθατε τον printer-noob, να μην μου του τα τρωει η HP:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 2, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 Μην τα γεμισεις μονος σου μονο... Εσκασα 45 για τα κιτ και ακομα τα κλαιω... Τα γεμισα και το 1350 δεν τα εβλεπε... Εσκασα και αλλα 50 για τα αυθεντικα μετα...αλλα μπορω να τα χρησημοποιησω πλεον τα γεμισμενα...αλλαζοντας τα οταν θελω να εκτυπωσω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Οκτώβριος 3, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 Στο βιβλιοπωλείο Αριστείδου. Του Lexmark και τα 2 με 15. Και στο τέλος της κορίνθου ενα που λέγετε amtel αν δεν κανω λαθος είναι καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Οκτώβριος 3, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από mech5107 Στο βιβλιοπωλείο Αριστείδου. για δωσε συντεταγμενες, που ειναι αυτο..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Οκτώβριος 3, 2006 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 Eρμού και Κωλοκοτρόνη(???) αν δεν κανω λάθος (δεν τα παω καλα με τους δρόμους), ενα τετράγωνο πισω από την Αστυνομία. Παλια ήταν σε ένα κάθετο της Κανακάρη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Οκτώβριος 3, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 νομιζω καταλαβα ποιο λες..thanksbtw ειναι Κολοκοτρώνης και οχι Κωλοκοτρόνης:tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Οκτώβριος 3, 2006 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 To μυαλό μου θέλει διακόπες μετα την διπλη εξεταστική. Αντε 3 μείνανε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Οκτώβριος 3, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 μια απο τα ιδια..3 και εδω.9/10-11/10-12/10 και φυγαμε για τελικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Οκτώβριος 3, 2006 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 :OT: Τι σχολή είσαι ρε φιλαρακο?:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Οκτώβριος 3, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 εχεις pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.