nobig Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 Καλησπέρα, παιδάκια θέλω την βοήθεια σας με τα 2003. Τα εγκατέστησα σήμερα σε Nforce 4 με τελευταίους drivers nforce αλλά στο system μου εμφανίζει την εξής εικόνα, τα SATA γκρι όλα και οι δίσκοι αλλού, επιλογές για NCQ και τέτοια δεν έχω
george1551 Οκτώβριος 2, 2006 #2 Οκτώβριος 2, 2006 ειναι λιγο περιεργο το λειτουργικο αυτο αυτο εχω να πω μονο μηπως επισης ειναι κανας περιεργος περιορισμος των 2003
unstoppable Οκτώβριος 2, 2006 #3 Οκτώβριος 2, 2006 Μια χαρα ειναι σε μενα, απλη εγκατασταση των drivers εχω κανει
nobig Οκτώβριος 2, 2006 Author #4 Οκτώβριος 2, 2006 Unsto τι drives χρησιμοποιείς. Όντως είναι λίγο μυστήριο το λειτουργικό.Kaspersky το έχετε κάνει να τρέξει;α επίσης εκεί που βγάζει για τον driver εμένα λεει Μ$ 2002, μήπως πρέπει να λέει NV? Επίσης στην οθόνη εγκατάστασης όταν μου λεει να εγκαταστήσω NV SW ide πατάω yesUpdate Έβαλα του οδηγούς απο τα winxp και πλέον τα βλέπει σωστά, ελπίζω νη μην φαω τίποτα corruptions αργότεραΣχετικά με antivir boys έχετε κάνει τίποτα;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.