Occultist Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 Για ένα σύστημα που είναι ήδη σε χρήση (eg. όχι κατά την πρώτη εγκατάσταση windows κλπ.), ποια είναι η διαδικασία για τη σωστή εγκατάσταση drivers για το chipset (nvidia συγκεκριμένα) της μητρικής ; Υπάρχει ουσιαστικό όφελος από τις νέες εκδόσεις; Για nforce3 250 , υπάρχει κάποια συγκεκριμένη έκδοση που προτείνετε για καλύτερη απόδοση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Οκτώβριος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 H διαδικασια ειναι ιδια για ολες τις συσκευες.Πρωτα κανουμε απεγκατασταση των υπαρχώντων οδηγων και μετα install τους νεους.Η καλυτερη λυση συνηθως ειναι και το πιο προσφατο update υπο την προυποθεση να εχει δοκιμαστει αρκετα απο beta tsters. Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Οκτώβριος 2, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 και εγω συμφωνο με τον steve_m γιατι τους official drivers δεν εχεις προβληματα που θα επηρεασουν το ολο setup σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Οκτώβριος 2, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 Ναι, αλλά μήπως δημιουργούν πρόβλημα με τις ρυθμίσεις των υπόλοιπων συσκευών, αφού είναι οι βασικοί για όλο το σύστημα; Πρέπει να περάσω πάλι τους drivers για κάθε συσκευή μετά; Για τους drivers του mobo, το entry sto remove programs είναι αυτό που λέει "NVIDIA DRIVERS" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
george1551 Οκτώβριος 2, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 η γνωμη μου ειναι αν δουλεβει μην το πειραζεις εκτος και αν εχεις προβλημα,οχι οτι εγω κανω ατι διαφορετικο....:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.