Jump to content

Aνταλακτικά hydor στο Ηράκλειο Κρήτης?

ergotelis

Recommended Posts

Yπάρχει ολόκληρο σετ αναβάθμισης [αξονας προπέλα] με κεραμικό άξονα που μαμάει οπως εχει η 1250eheim [και γιαυτο δεν χαλάει-κανει φασαρία ποτέ] αλλα δεν ξερω που θα το βρείς κρήτη

αυτό http://www.cooltechnica.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=L30-IMP-KIT&Category_Code=PUMP-ACCESS αν το βρείς έλυσες το γνωστό ζήτημα hydor@θορυβος . ;)

Εδώ αποκλείεται, ωστόσο Αθήνα που υπάρχει και σε τι τιμές?Από έξω γενικά?Πιστεύω και να βρω εδώ ανταλλακτικό θα το πάρω ακριβά, κανά 15άρι θα μου πιάσουνε το ????, για αυτό αν είναι να το βρω κάπου απέξω στείλτε κανά λινκ,το λινκ που μου έδωσες athens2004 είναι καλό αλλά πρέπει να έχει πολλά μεταφορικά, αν είναι έτσι παίρνω νέα αντλία!

Θα το ψάξω και αν βρώ θα στειλω πμ η θα το ποσταρω εδώ. Απλά είναι λίγο εξεζητημένο το ανταλακτικό και δύσκολα θα βρουμε online με χαμηλά μεταφορικά , σε ένα μεγάλο pet πάντως παιζει και να βρείς[θα εχεις και τον αξονα - προπέλα ανα χείρας για συγκριση επιτόπου δοκιμή] . Μια λ20 προσωρινά την ειχα αναστήσει τρίβοντας με σφουγγάρι και λειαίνοντας πάλι τον άξονα - απλά επειδή ειναι μεταλικός σε l20-30 αν εχει στραβώσει δύσκολα θα τον ''φέρεις'' . Κρίμα πάντως γιατί οι hydor ειναι καλές αντλίες και compact πάνω απ ολα [και φθηνές] . Αν ειχαν εξαρχής κεραμικό άξονα θα ήταν σαν τις eheim αθάνατες.

Eνοειται . Θα ήταν το καλύτερο αυτό γνώμη μου ειναι να δώσεις ενα 60ρι να πάρεις μια 1250 να τελειώνεις μια και καλή . Ειχα 1250 που δουλευε 24/7 , ειχε δουλέψει και σε chiller χωρίς πρόβλημα με υγρό -20c ποτέ δεν έκανε κιχ. Την πούλησα πήρα λ20 η οποια παρέδωσε το πνευμα μετά απο κανα 6μηνο λειτουργίας απο @ αξονα . Ξαναγόρασα eheim 1250 και δεν την ξαναλάζω :D Απλά η αντλία ειναι 'Την αγοράζεις και τέρμα' . Αυτή την στιγμή δουλευει με 2 μπλοκ , τανκ, 2πλο xtreme ψυγείο 24/7 και δεν εχει κάνει τον ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ θόρυβο [υπόψιν μόνο πώς επειδή ειναι λίγο μεγάλη θέλει καλό στερέωμα <-- με αρμαφλέξ αλλιώς μεταδίδει τριγμους--> αν την στερεώσεις σωστά πάντως δουλευει ΑΘΟΡΥΒΑ] αυτά.

Αρχική απάντηση από NoDsl [Σήμερα, στις 15:57]

Το πρόβλημα που έχει η Λ20 με τον αέρα που μπάζει απο μπροστά το λύσανε ή λύνεται με αυτό το κιτάκι ή μπα?

και μενα μου το εκανε αυτο παλια και την εστειλα και πηρα την 1048. :p

το κακό ηταν οτι και με σιλλικόνη που την είχα πλακώσει κάποτε κοβόταν. Οπότε δώρον άδωρον. Καλύτερα με 1250 μεταχειρ ή καινούργια. αν και η Λ20 είναι εντελώς αθόρυβη σε σχέση με αυτή.

Δεν κανει θόρυβο η 1250 απλά θέλει 2 στρώσεις αρμαφλέξ απο κάτω να πατάει μαλακά [η έστω για να ακουσεις το ελαφρύ βουητό της πρέπει να εχεις τελειως παθητικό σύστημα] . Επίσης οι λ20 ειχαν μια πολύ μικρή εγκοπή στο πάνω μέρος για ΄΄οδηγο'' κατα το βίδωμα . Οι πιο πολλοι δεν το πρόσεχαν με αποτέλεσμα να βιδώνουν το εμπρος σώμα στραβά και να χάνει .

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 16:14]

Δεν κανει θόρυβο η 1250 απλά θέλει 2 στρώσεις αρμαφλέξ απο κάτω να πατάει μαλακά

1ον ΛΟΛ. Εχει ο varelas 1250 την έχω ακούσει και είναι σε αφρολέξ και πάνω σε γραφείο. Σε σχέση με την Λ20 σαν τρένο κάνει.

2ον

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 16:14]

Επίσης οι λ20 ειχαν μια πολύ μικρή εγκοπή στο πάνω μέρος για ΄΄οδηγο'' κατα το βίδωμα . Οι πιο πολλοι δεν το πρόσεχαν με αποτέλεσμα να βιδώνουν το εμπρος σώμα στραβά και να χάνει .

Ποτέ δεν παταγε τέλεια μες την εγκοπή το μπροστινό σύστημα. Με 2 φορές λύσε δέσε τέρμα. χαλάρωνε το λάστιχο και αυτό είναι. και δεν έκανε και κανα σουπερ κούμπωμα με εκείνη την βιδωτή βλακεία.

Αρχική απάντηση από NoDsl

Ποτέ δεν παταγε τέλεια μες την εγκοπή το μπροστινό σύστημα. Με 2 φορές λύσε δέσε τέρμα. χαλάρωνε το λάστιχο και αυτό είναι. και δεν έκανε και κανα σουπερ κούμπωμα με εκείνη την βιδωτή βλακεία.

Ότι είναι βιδωτή βλακεία είναι, η σιλικόνη είναι η μια λύση για τη πηγή του κακού, η άλλη λύση με τεφλόν πιάνει?Καμιά άλλη ιδέα?Γενικά φαντάζομαι θα θέλει καμιά κόλλα που απλά να παραμένει υγρή και ζόρικη αλλά όχι να γίνεται πέτρα που για να τη βγάλεις θα πρέπει τη "σπάσεις"....

Αρχική απάντηση από Orion_GR

Ναί στην μάχης κρήτης, απέναντι απο το σχολείο.

Έχει ένα μαγαζί με ενυδρία και έχει ότι ψάχνεις, εάν δέν το έχει μπορεί να σου το φέρει.

Ρίξε μιά ματιά

Ευχαριστώ!Έχεις αγοράσει ποτέ?Ξέρεις από τιμές?Αν είναι να δώσω κανά 15άρικο που άκουσα από μερικούς άστο καλύτερα! :p

H λυση με το τεφλον ειναι guaranteed. Δεν στριβει μονος του ο αξονας, δεν σταζει, δεν κανει κιχ γενικως. Επειδη κ εγω εχω βαρεθει να ακουω τον σπαστικο θορυβο, μηπως θα βρω καμια προπελα προς στουρναρη μερια? Σημερα ειναι watercooling day και λεω να ξεμπερδευω με ολα once and for all.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.