noo_mercy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 Αλλη μια φορα που ψάχνω την πολύτιμη βοήθειά σας. Επειδή ο εξπλορερ απο τα παραθύρια κολλάει συνεχως κατέβασα xplorer2 lite . Ολα καλά αλλά θέλω να κάνω το πισι να μην δουλεύει καθολου τον εχπλορερ των windows αλλά μονάχα τον χπλορερ2 ΛΙΤΕ.απο επιλογές φακέλων->τύποι αρχείων μπορώ απλα να βάλω και το χπλορερ2 λιτε. ο explorer απο τα windows δεν καταργείται. Απο το registry σατνταρ κατι θα γινεται. Εχει κανεις σας καμία ιδέα;;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 Ο Explorer είναι τα Windows. Το να τον βγάλεις μόνο πρόβλημα θα σου δημιουργήσει. ’σε τον στην άκρη και κάνε browsing με ότι άλλο θέλεις. Ο Explorer δεν είναι μόνο ένας browser. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noo_mercy Οκτώβριος 2, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 Δεν θέλω να τον καταργήσω απλά τους φακέλους π.χ. να τους ανοιγω με xplore2 και οχι με τον κλασικό εχπλορερ.το έχω κάνει με δεξι κλικ να ανοιγει αλλά το θέλω σαν προεπιλογη.Ισως γίνεται ίσως οχι. :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 2, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 Υποθέτω πως εδώ έψαξες, ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
poly Οκτώβριος 2, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 Εχει οδηγιες στην αρχη του registry.txt που βρισκεται μεσα στο program files/zabrakat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
noo_mercy Οκτώβριος 5, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen Υποθέτω πως εδώ έψαξες, ε; Ναι απλά δεν μπορώ απο εδω να καταργήσω τον εξπλορερ. Μπορώ μόνο να βάλω το xplorer2 lite επιπλέον. Λογικά απο την registry γίνεται αλλά δεν ξέρω απο που..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.