Jump to content

Thermalright HR-03

ea6gka

Recommended Posts

Σίγουρα θα αποτελέσει τη λύση της ψύξης της νέας κάρτας μου (dx10) εκτός αν ο ανταγωνισμός απαντήσει καλύτερα. Πολύ δυνατή ψύκτρα, αξίζουν μπράβο στους τεχνικούς της thermalright.

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Mainframe [Σήμερα, στις 14:44]

Παιδία, σε sli (με τα ανεμηστίρια πάνω) την έχουν βάλει ή απλά δεν χωράει με τίποτα?

Προς την ίδια μεριά λίγο δύσκολο (εώς απίθανο) να χωράνε και οι δύο. Μόνο κάπως έτσι. Και πάλι ξεχνάς όλα τα pci... :TD:

Την βρήκα Ελβετία, στο pc-cooling.ch αλλά λέει ότι δεν είναι διαθέσιμη και ότι θα είναι διαθέσιμη από 16,10,2006 :blink: :blink: Αν την πάρω (παράδοση μόνο εντός Ελβετίας ή Λιχτενστάιν) θα μου πάει 50 ευρώ (75 φράγκα) Αξίζει τα λεφτά;

κοίτα, βάζοντας τα νούμερα του ενός τεστ και του άλλου δε βγαίνει κάποιο νόημα. Και αυτό γτ υπάρχουν πολλές παράμετροι που επηρρεάζουν τη θερμοκρασία, π.χ. θερμοκρασία περιβάλλοντος, το πόσο θερμός είναι ο πυρήνας της gpu κ.α. Αν βρεθεί κάποιο συγκριτικό που να συγκρίνει απ'ευθείας την Zalman με την Thermalright, τότε θα ξέρουμε. Προς το παρόν ξέρουμε ότι είναι πολύ καλύτερη από την Accelero

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 01:13]

Καμια σχεση, ειναι πολυ μπροστα η HR-03

Κανα review παίζει??

Αρχική απάντηση από vdeseris

Κανα review παίζει??

Που να την συγκρινει με την vf900? Δεν εχω δει κατι, αλλα με τις πρωτες μετρησεις μιλαμε για 10C διαφορα τουλαχιστον....(παντα μιλαμε για Χ1900ΧΤ/Χ1900ΧΤΧ/Χ1950ΧΤΧ που βγαζουν αρκετα watt)....

Καλα πολυ εργαλειο

Μολις ερθει ελλαδα και κανει κατω απο 50 ευρωπουλα 8α τη παρω σιγουρααααααααα.

Ποτε θα ερθει, ξερει κανεις?

κοίτα 50 ευρώπουλα κάνει εξωτερικό, άρα ολίγον τι χλωμό να κάνει 50 και στο Ελλαδιστάν. Μακάρι πάντως να βρίσκεται εκεί η τιμή της

Αρχική απάντηση από vdeseris

Προς την ίδια μεριά λίγο δύσκολο (εώς απίθανο) να χωράνε και οι δύο. Μόνο κάπως έτσι. Και πάλι ξεχνάς όλα τα pci... :TD:

και στο κουτι πως βάζεις την μητρική?

Τη βρήκα στο pc-cooling.de, αλλά για να στείλουν στο Ελλάντα, υποχρεωτικά με DHL κάτι που σημαίνει μεταφορικά 30 και κάτι ευρώ. Αυτό ισχύει για εως 5 κιλά, δηλαδή 8 ψύκτρες, απ'ότι είδα. αν ψήνονται άλλοι 7 για ομαδική, ας κανονιστεί κάτι :D

Σε περίπτωση που μαζευτούμε 8 πάει 44.5+ περίπου 4 ευρώ τα μεταφορικά

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 20:01]

Τη βρήκα στο pc-cooling.de, αλλά για να στείλουν στο Ελλάντα, υποχρεωτικά με DHL κάτι που σημαίνει μεταφορικά 30 και κάτι ευρώ. Αυτό ισχύει για εως 5 κιλά, δηλαδή 8 ψύκτρες, απ'ότι είδα. αν ψήνονται άλλοι 7 για ομαδική, ας κανονιστεί κάτι :D

Σε περίπτωση που μαζευτούμε 8 πάει 44.5+ περίπου 4 ευρώ τα μεταφορικά

Εγώ πάντως ψήνομαι.:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.