dpresv Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 ψάχνω ποιό antivirus να αγοράσω για το εργαστήριο, θα μπεί σε 5 υπολογιστές ανθρώπων οι οποίοι δεν έχουν και πολλές σχέσεις με υπολογιστή οπότε όσο λιγότερο τους ενοχλεί τόσο το καλύτερο (γιατί τόσο λιγότερο θα με φωνάζουν)σκέφτομαι ή το norton 2007 ή το panda που είναι πιό φτηνό, αλλά το δεύτερο δεν το έχω δει καθόλου, αξίζει ή είναι πιό φτηνό επειδή είναι λιγότερο καλό? αν έχει κάποιος γνώμη ας μου πει, αλλά υπεύθυνα γιατί οι άδειες κοστίζουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Οκτώβριος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 Δοκίμασε το kaspersky κατέβασε μια trial έκδοση και δοκίμασε το http://www.kaspersky.comμην βιαστείς όμως να το αγοράσεις (για να μην σε πάρω στο λαιμό μου)άμα σου αρέσει το αγοράζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Οκτώβριος 2, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 kaspersky επίτηδες δεν το έβαλα μέσα στις επιλογές γιατί μου είχε φανεί λίγο βαρύ παλιότερα που το χρησιμοποιούσα, και σίγουρα είναι πιό δύσκολο από norton/pandaσε ευχαριστώ πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 2, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 O Norton είναι πιο βαρύς απο τον kasperskyΕαν θες ελαφρυ για δεν αγοράζεις το nod32για antivirus review δες www.virus.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 2, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 Nod32 από μένα. Δυνατό antivirus και πανάλαφρο Edit: Σχετικά με την ευκολία, όσο απλό interface και να έχει ένα antivirus δεν το γλυτώνεις το τρέξιμο. Διάλεξε το καλύτερο antivirus που μπορείς και βάλε το να τα κάνει όλα αυτόματα, αλλιώς δώσε ένα χαρτάκι με 5 απλές οδηγίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 2, 2006 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 +1 για το ΝΟD32...το χρησημοποιω ενα χρονο τωρα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος... Norton με τιποτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Οκτώβριος 2, 2006 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 και εγω μια ψηφο στο nod32. :T: το νορτον αισχος ειναι.. πολυ βαρή.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Οκτώβριος 2, 2006 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 F-SecureKasperskyNod32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Stathis Οκτώβριος 2, 2006 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 nod32 με χίλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaklas13 Οκτώβριος 2, 2006 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 AVG ANTIV.δεν ξερω την αποψη σας αλλα μου φαινεται καλο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 2, 2006 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 nod32 και απο εδω!!! Καμια φορα ξεχναω οτι εχω antivirus προγραμμα. Ειναι παρα πολυ καλο και ελαφρυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliendna51 Οκτώβριος 2, 2006 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 To Kaspersky είναι το πιό αποτελεσματικό antivirus που έχω χρησιμοποιήσει. Και μπορείς να το έχεις τσάμπα νόμιμα, απλά πήγαινε εδώ...Αλλά αν σου φαίνεται βαρύ, τότε κι εγώ θα σου πρότεινα το nod32..To F-Secure είναι λίγο καλύτερο από το nod32 και λίγο χειρότερο από το kaspersky, αλλά το ίδιο βαρύ με το kaspersky και επί πληρωμή, οπότε δε βλέπω το λόγο να το προτιμήσεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Οκτώβριος 2, 2006 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 Nod32 FTW παίδες :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Οκτώβριος 2, 2006 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 avast antivirus. Είναι free, ελαφρύ, ανανεώνεται τακτικότατα και (σύμφωνα με τη δικιά μου εμπειρία) αξιόπιστο. Δοκίμασε το, πριν πας να τα σκάσεις χωρίς λόγο.Υ.Γ. ΜΑΚΡΙΑ από Norton. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yovotech Οκτώβριος 2, 2006 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 NOD 32 ελαφρύ και πολλές ανανεώσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Οκτώβριος 2, 2006 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 μονοκούκι NOD32.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
george1551 Οκτώβριος 2, 2006 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 NOD32 Kasperskyκαι μετα ολλα τα αλλαειχα τον Kaspersky αλλα πηγα στο Nod32 που ειναι ποιο ελαφρυγια το Λαπτοπ μουτο Νορτον θεωρω οτι ειναι πολυ φασαρια για το τιποτα & εκανε τον κυκλο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Οκτώβριος 2, 2006 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από george1551το Νορτον θεωρω οτι ειναι πολυ φασαρια για το τιποτα & εκανε τον κυκλο του Βασικά σουρωτήρι είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssjin5 Οκτώβριος 2, 2006 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από oktech μονοκούκι NOD32.... και απο εμενα NOD32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Οκτώβριος 2, 2006 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από $pIdy_mc Βασικά σουρωτήρι είναι Βαρύ κι ασήκωτο σουρωτήρι... όπως βαρύ κι ασήκωτο έχει καταντήσει το Panda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.