Jump to content

πρόβλημα με reboot

hellbound

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά το pc ενός φίλου μου ξαφνικά άρχισε να κάνει reboot από μόνο του τα windows μετά το reboot εμφανίζουν αυτό το μήνυμα:

BCCode : d1 BCP1 : 809365D8 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000000

BCP4 : F8847E6F OSVer : 5_1_2600 SP : 1_0 Product : 768_1

Και όταν έβγαλα την αυτόματη επανεκκίνηση, η μπλε οθόνη αναγράφει το ακόλουθο σφάλμα:

STOP: 0x0000000A (0x00100834, 0x0000001c, 0x0000001, 0x8053455E)

Έκανα μια αναζήτηση στο google αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτιΑν κάποιος από εσάς έχει ιδέα τι μπορεί να φταίει ας με βοηθήσει.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Βασικά σε ευχαριστώ για το άμεσο ενδιαφέρων σου, αλλά αυτήν τη σελίδα την ξέρω αλλά όταν έκανα αναζήτηση έβγαζε ότι δεν υπάρχουν αποτελέσματα στην αναζήτηση μου.

Βασικά πρέπει να δείς τί αλλαγές έγιναν στο σύστημα πρίν αρχίσει να παρουσιάζει το πρόβλημα... καινούριο software ή hardware... άν δεν είναι κάτι από αυτά, νομίζω η καλύτερη λύση είναι μια επιδιόρθωση των Windows... ξεκινάς με το CD των Windows (πρέπει να είναι ίδια έκδοση με αυτή που είναι ήδη εγκατεστημένη) και κάποια στιγμή πρίν να σου δείξει τους δισκους για να διαλέξεις το partition που θα γίνει η εγκατάσταση σου ζητάει άν θέλεις να κάνεις επιδιόρθωση της εγκατάστασης που βρίσκει ήδη στον δίσκο σου....

Αν δέν δουλέψει αυτό πάς για κανονικό format...

Αυτό άν το πρόβλημα είναι στα Windows.... αλλιώς, τα πιθανότερα εξαρτήματα που μπορεί να δημιουργούν αυτό το πρόβλημα είναι motherboard>ram>hdd όχι απαραίτητα με κάποια σειρά....

Βασικά εγώ λέω να δοκιμάσεις κάνα registry cleaner

Και μετά να δοκιμάσεις επιδιόρθωση

Είναι πολύ απλό και ένα καλό registry cleaner μπορείς να βρεις εδώ

http://www.devstar-soft.com/soft/uninstaller/Advanced_Uninstaller7.exe

Είναι trial αλλά δουλεύει μια χαρά για 30 μέρες

Oktech: η τελευταία αλλαγή σε hardware έγινε πριν ένα μήνα και δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα όσο για αλλαγή στο software έχει πολύ καιρό να γίνει, η επιδιόρθωση ή το format είναι μια καλή λύση αλλά λίγο δύσκολη μιας και τα windows είναι αγορασμένα αλλά έχει χαθεί το serial και πρέπει να γίνει μια διαδικασία μέχρι να πάρω άλλη άδεια.

lord: Αυτό να πω την αλήθεια δεν το είχα σκεφτεί.

Αν και εγώ κλίνω στο ότι το pc έχει πρόβλημα υπερθέρμανσης στην κάρτα γραφικών μιας και λειτουργεί κάπου στις 15 ώρες τη μέρα και βγάζει σήμα σε 4 TFΤ και από ότι παρατήρησα όταν πάω να ανοίξω το panel της nVidia για 2-3 δευτερόλεπτα οι οθόνες μαυρίζουν.

Αρχική απάντηση από hellbound

Oktech: η τελευταία αλλαγή σε hardware έγινε πριν ένα μήνα και δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα όσο για αλλαγή στο software έχει πολύ καιρό να γίνει, η επιδιόρθωση ή το format είναι μια καλή λύση αλλά λίγο δύσκολη μιας και τα windows είναι αγορασμένα αλλά έχει χαθεί το serial και πρέπει να γίνει μια διαδικασία μέχρι να πάρω άλλη άδεια.

lord: Αυτό να πω την αλήθεια δεν το είχα σκεφτεί.

Αν και εγώ κλίνω στο ότι το pc έχει πρόβλημα υπερθέρμανσης στην κάρτα γραφικών μιας και λειτουργεί κάπου στις 15 ώρες τη μέρα και βγάζει σήμα σε 4 TFΤ και από ότι παρατήρησα όταν πάω να ανοίξω το panel της nVidia για 2-3 δευτερόλεπτα οι οθόνες μαυρίζουν.

Το να "μαυρίζουν" οι οθόνες για 1-2 δευτερόλεπτα όταν μπάινεις στο control panel ή όταν ξεκινάν τα windows είναι κάτι φυσιολογικό.... δεν νομίζω ότι θα ζεσταθεί περισσότερο ή λιγότερο άν οδηγεί μία οθόνη ή περισσότερες.... δεν έχει τύχει ποτέ 0χΑ απο υπερθέμσανση όχι σε μένα τουλάχιστον...

Εδώ είναι μαζεμένα τα πιο κοινά stop messages για τα Windows Troubleshooting Windows Stop Messages

• 2 weeks later...

Παιδιά τελικά έγινε αλλαγή σκληρού, ευκαιρία ήταν μιας και ο φίλος μου ήθελε να βάλει έναν μεγαλύτερο εδώ και καιρό, και καινούργια εγκατάσταση των windows. Και τα reboot σταμάτησαν. Ελπίζω να είναι οριστική η λύση.

Επίσης θέλω να σας ευχαριστώ όλους που ενδιαφερθήκατε για το πρόβλημα μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.