Tchort Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2006 Χεια χαρα και δυο τρομαρες! Λοιπόν έχω προβλημα και μαλλον σοβαρο. Εδω και λιγο καιρο αρχισα να ασχολουμε με το overclocking και χθες το βραδυ πήγα να σπρωξω λιγο ακομα τον επεξεργαστή μου. amd x2 4200+ με μητρική asus a8n32sli. Στην μητρική είχα κανει και ενα bios update πριν λιγο καιρο και όλα καλα. Αφου ανεβσα ρευμα fsb ktl κανω επανεκκινησει ακι μου λεει bios error. μου λεει να βαλω το cd της μητρικής τραβαει απο εκει το bios (το παλιο) αλλα ο υπολογιστης δεν εκκινεί. κανω ένα βιος reset (βγαζω μπαταρια) και ξεκιναει. Κάνω όλες τις απαραιτητες ρυθμισιες για να δει τους δισκους που ειναι σε raid κτλ σωζω τις ρυθμίσεις επανεκκινηση αλλα όταν ξεκινάει μου λεει καθε φορα να ξαναμπω στο setup (η οθονη που λεει f1 setup f2 load default) ότι και να κανω το ιδιο πραγμα βγαινει αυτη η οθονη με το f1 και το f2. κοίταξα και την μπαταρια μηπως έχουν σταβώσει τα πινακια και δεν κανει επαφή αλλα όλα καλα. ξαναπέρασα το bios απο command prompt πάλι τα ιδια. Τρελάθηκα Βοήθεια!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Οκτώβριος 1, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από Tchort Χεια χαρα και δυο τρομαρες! Λοιπόν έχω προβλημα και μαλλον σοβαρο. Εδω και λιγο καιρο αρχισα να ασχολουμε με το overclocking και χθες το βραδυ πήγα να σπρωξω λιγο ακομα τον επεξεργαστή μου. amd x2 4200+ με μητρική asus a8n32sli. Στην μητρική είχα κανει και ενα bios update πριν λιγο καιρο και όλα καλα. Αφου ανεβσα ρευμα fsb ktl κανω επανεκκινησει ακι μου λεει bios error. μου λεει να βαλω το cd της μητρικής τραβαει απο εκει το bios (το παλιο) αλλα ο υπολογιστης δεν εκκινεί. κανω ένα βιος reset (βγαζω μπαταρια) και ξεκιναει. Κάνω όλες τις απαραιτητες ρυθμισιες για να δει τους δισκους που ειναι σε raid κτλ σωζω τις ρυθμίσεις επανεκκινηση αλλα όταν ξεκινάει μου λεει καθε φορα να ξαναμπω στο setup (η οθονη που λεει f1 setup f2 load default) ότι και να κανω το ιδιο πραγμα βγαινει αυτη η οθονη με το f1 και το f2. κοίταξα και την μπαταρια μηπως έχουν σταβώσει τα πινακια και δεν κανει επαφή αλλα όλα καλα. ξαναπέρασα το bios απο command prompt πάλι τα ιδια. Τρελάθηκα Βοήθεια!!!!!! τελικα μαπα το καρπουζι(Α8Ν32SLI-και μενα μου κανει πολλα κουφα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tchort Οκτώβριος 10, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 Το πρόβλημα λύθηκε βάζοντας το bios 1205. Δηλαδή το bios μετά το bios update... και΄όλα καλα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.