Jump to content

Samsung TFT 225BW που θα βρουμε????

WARRIOR

Recommended Posts

Ξερετε που θα βρουμε την φοβερη Samsung TFT 225BW εδω στην ΑΘΗΝΑ?

TFT 22 " και εξω την ειδα στα 400- 450 εuro ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Περιμενω αμεσα απαντησεις Η PIXMANIA την εχει 520

TN πανελ με 5 ms και με dvi to pixmania την εχει 527 + 29 εξοδα 560 συνολα

εχει κανενας δοκιμασει να παρει απο εκει?

υπαρχει απο pixmania παλι και το αναλογο μοντελο της ΑCER Xωρις dvi με 373 + 29 εξοδα

πολυ καλες τιμες .

Ποτε θα ερθουν ομως Ελλαδα????

Απο ποιας αποψης Morfeas δεν αξιζουν τα ΤΝ?Εχεις προσωπικες διαπιστωσεις?Παντως τεινει να γινει μοδα το 22" πανελ με 1680 βεβαια αναλυση.Warrior γιατι δεν κοιτας το www.overclockers.co.uk ?Την εχει την Samsung αλλα και αλλες 22" οπως την BenQ http://www.benq.com/products/LCD/?product=838 αλλα και την Viewsonic VX2235wm.Η σελιδα ειναι αυτη http://www.overclockers.co.uk/acatalog/20_Inch_LCD_Monitors.html .Εχουν αορασει πολλα παιδια απο κει και νομιζω τα μεταφορικα ειναι περιπου 20.Εγω τι να πω ρε παιδια που εχω φαει κολλημα με την BenQ FP241W(αντει και την Samsung-αρα 244Τ)...

Και εγώ δεν είμαι υπερ του ΤΝ για τους ίδιους λόγους (κυρίως για τα χρώματα), βασικά το καλύτερο είναι να τα δεις διπλα διπλα και θα καταλάβεις τις διαφορές :)

Hydrus έχω στείλει mail στο overclockers για το αν μπορούν να στείλουν την Βenq FP214W Ελλάδα και η απάντηση ήταν αρνητική :(

στέλνουν ή δε στέλνουν monitors στην ελλάδα;;

Ναι καλα,κατσε να δουν 2 παραγγελιες με 950+ η καθεμια και τοτε να δουμε εαν στελνουν...Παντως καποιος απο δω μεσα εχει παρει Dell απο εκει.Εαν οντως δεν στελνουν τοτε θα βαλω τα κλαματα γιατι απ οτι ακουγεται τουλαχιστον η 24" BenQ ειναι εξαιρeτικη οθονη ισμως και καλυτερη απ την Samsung 244T!!!Αυτο που με παραξενευει ειναι οτι προς το παρον ΔΕΝ κυκλοφορει επισημα,απλα προκαταβαλονται καποια ποσα για λιστα αναμονης(pre-order κοινως) και πιο που με παραξενευει που λογος γινεται μονο στην Αγγλια αλλα και review για αυτο το μονιτορ...

Δυστυχως εδω στην ΕΛΛΑΔΑ δεν εχουν κανενα απο τα καινουργια μοντελα

22" TFT τα οποια κυμαινονται στα 400- 500 euro!!!!!!.

Η 24 BENQ ειναι οντως μια πολυ καλη περιπτωση αφου εχει HDMI ομως ουτε και

αυτη την εχουν φερει . Υπαρχει κανεις που μπορει να μας τις φερει κανοντας ΟΜΑΔΙΚΗ

παραγγελια? Η γνωριζει κανεις καποιο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ που να ανα 22- 24 λαμβανει να μας τις παραγγειλει????????????????? Μονο pixamania ΕΙΔΑ οτι εχει 22-24" αλλα δεν

δεν το εμπιστευομαι.

Εχω νεα απο την αντιπροσωπια της Samsung που λεει οτι στα τελη

Νοεμβριου θα εχει διαθεσιμες ΤFT 225BW . Oποτε θα παρω μια σιγουρα αν και δεν ειπαν καποια τιμη ΠΕΡΙΠΟΥ στα 480 -520 euro υπολογιζω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.