Jump to content

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ

Snips

Recommended Posts

Τελικά πείστηκα πια μετά το χθεσινό ότι είμαστε οι χειρότεροι οδηγοί. Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά είμαστε...Κρίμα...δλδ αποφεύγουμε στο ελάχιστο την οδήγηση ,τώρα πρέπει να αποφεύγουμε και το πεζοδρόμιο! Και η πολιτεία ΚΟΙΜΑΤΑΙ....που να σκεφτεί κάποιος για ΠΑΙΔΕΙΑ στο συγκεκριμένο θέμα....ανεβάσαμε τα πρόστιμα και όλα λύθηκαν.

Α!. Ο άνθρωπος λέει ότι κάποιος τον έκλεισε και για αυτό καρφωθηκε στην στάση!!!!!!

Γιατί ρε τον έχουν και ζει ακόμα; Εκεί επι τόπου....ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ.

γνωρίζω περίπτωση που πεζός περνάει το δρόμο σε σημείο που απαγορεύεται, ο οδηγός τον βλέπει αλλά για να μην χαλάσει το αμαξάκι του ρίχνοντας το στις μπαριέρες επιλέγει και χτυπάει τον πεζό....

εχω δει στο μεσα στο κιλκις κοντα στις καφετεριες να προσπαθει σε διαστυρωση πανω, που εχει αρτοποιειο να κανει σπιαναρισματα και να φευγει ευθεια μεσα στο φουρνο....

επισης και ενα αλλο παιδι με ενα saxo 300+ hp εφυγε απο το δρομο και τον μαζευαν με το κουταλακι μετα αν και ειχε μπαρες το αμαξι κτλ κτλ...

εχθες στη καλιθεα ενας με ενα σταρλετ του 88 νομιζω εκανε μπαντες σε δρομο γεματο κοσμο , εγω ημουν στο αντιθετο τον ειδα...σταματησα δεξια..περασε συνεχισα. καθε μερα τετεοια βλεπεις, αφου ειμαστε καφροι ρε.

Στην Γερμανία που ήμουνα για αρκετό διάστημα, αν σταμάταγα για να περάσει αυτοκίνητο με κοίταζαν λες και έκανα κάτι κακό. Εδω στην Ελλαδίτσα αν πας να περάσεις απο διάβαση θα σε φανε, κόρνες, μούτζες, βρυσιές. Πάρτε το χαμπάρι, είμαστε απολίτιστοι. Ηρθαν και οι αλλοδαποί και "έδεσε".

Αρχική απάντηση από Kaman327 [Σήμερα, στις 11:38]

Ηρθαν και οι αλλοδαποί και "έδεσε".

τωρα αυτο δεν το καταλαβα... Και εγω φιλε αλλοδαπος ειμαι και αυτοκινητο και μηχανη εχω αλλα στην ασφαλτο ειμαι κυριος.... Καλο ειναι να μην τα βαζουμε ολα σε ενα τσουβαλι....

Δε μας φταίνε οι "αλλοδαποί", το ξερό μας το κεφάλι φταίει...πάντα έτσι ήταν τα πράγματα!

Εγώ πάντως όταν ήμουν φαντάρος στην Ορεστιάδα θυμάμαι πως οι οδηγοί ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ για να περάσεις από τη διάβαση...

Τώρα όπου αλλού κι αν πήγα, δεν είδα κάτι τέτοιο...πόσο μάλλον στην ωραία μας Καλαμάτα...κάφροι!

Αρχική απάντηση από o polonos

τωρα αυτο δεν το καταλαβα... Και εγω φιλε αλλοδαπος ειμαι και αυτοκινητο και μηχανη εχω αλλα στην ασφαλτο ειμαι κυριος.... Καλο ειναι να μην τα βαζουμε ολα σε ενα τσουβαλι....

κοίτα μην το παίρνεις προσωπικά, αλλά γενικότερα, υπάρχουν πολλοί ξένοι χειρότεροι οδηγοί από έλληνες. οι ευρωπαίοι είναι πάνω κάτω τα ίδια με μας, αλλά οι μαύροι οδηγοί (χωρίς καμία ρατσιστική τάση το λέω), τουλάχιστον οι περισσότεροι από αυτούς που έχω δει, μου θυμίζουν san andreas.

sotiri αυτο που λες ειναι σωστο και δεν το παιρνω προσωπικα. Αλλα ας πουμε στη Πολωνια δεν μπορεις να πατησεις στην γραμμη πριν την διαβαση πεζων και εμεις εδω στην Ελλαδα την περναμε κιολας. Βασικα στην Ελλαδα φταει το συστημα επιδει πολλες αδειες δινονται χωρις καν να δωσεις σηματα, οποτε πως να μην υπαρχει αυτη η κατασταση??? Και ας μην πω καλυτερα για αυτους που νωμιζουν οτι ειναι στη πιστα. Δεν λεω και εμενα μ'αρεσει ταχυτητα και να τρεξω λιγακι αλλα οχι στην πολη.........

Δεν φταίνε οι αλλοδαποί. Η τροχαία φταίει. Αν ξέρεις ότι ανα πάσα στιγμή κινδυνεύεις να σε σταματήσουν για έλεγχο (μιας και πολύς κόσμος οδηγεί χωρίς δίπλωμα) ή να σου κόψουν κλήση, τότε είναι που θα σταματήσεις τις "μαγκιές". Aνα πάσα στιγμή. Κι όχι τις τελευταίες μέρες κάθε μήνα, όπου πρέπει να συμπληρώσουν τις καταστάσεις και τις στατιστικές τους. Όχι απλά ανακοινώνοντας τεράστια πρόστιμα...

Αρχική απάντηση από deninho

Δεν φταίνε οι αλλοδαποί.

Το σύστημα που δίνουν τα διπλώματα στην Ελλάδα είναι για γέλια.

Οι περισσότεροι νέοι οδηγοί είναι (=είμαστε) άχρηστοί.

Ε, στην Αφρική είναι για μεγαλύτερα γέλια!

Ενώ λες δεν μπορεί να υπάρχει χειρότερος οδηγός από τον έλληνα, βλέπεις μαύρο μετανάστη με κλασσικά αυτοκίνητο που όχι κτεο περνάει αλλά ούτε για παλιοσίδερα δεν το παίρνουνε που προσπαθεί να παρκάρει σπινιάροντας.

Δεν είναι θέμα χρώματος, προφανώς στις χώρες τους δεν μαθαίνουν να οδηγάνε.

Οι περισσότεροι πάντως έχουν ένα D (Deutschland) από πίσω κολλημένο, οπότε το τουτού μάλλον 6ο χέρι από Γερμανία είναι.

Αρχική απάντηση από deninho

Η τροχαία φταίει.

Φταίει αυτός που δίνει διπλώματα σε όποιον κάνει καλή οπισθογωνία, εξετάζοντάς τον με μέγιστη ταχύτητα 30-40 km/h σε κάποιο έρημο δρόμο του χολαργού.

Οι εξετάσεις για διπλώματα στην Ελλάδα θα ήταν καλές αν δίνανε δίπλωμα για παρκαδόρους, όχι για οδηγούς.

Η τροχαία από την άλλη, φταίει που δεν γράφει αυτούς που τρέχουν.

Γιατί ναι, όταν τρέχεις οι πιθανότητες να προκαλέσεις ατύχημα αυξάνονται εκθετικά, για πολλούς και διάφορους λόγους (αργές αντιδράσεις συναρτήσει της ταχύτητας, αυξημένος κίνδυνος οδηγικού λάθους, παρακινδυνευμένες κινήσεις του στυλ ανάποδα τιμόνια στα οποία αν για κάποιο λόγο χρειαστεί αλλαγή πορείας θα καταλήξεις σε χαντάκι ή σε στάση λεοφωρείου, αυξημένη πιθανότητα να πάθει κάτι το αυτοκίνητο π.χ. λάστιχο κλπ.).

Επίσης πιστεύω ότι μεγάλο ρόλο στην κατάσταση παίζει ο ειδικός περιοδικός τύπος, που εκθειάζει το στυλ οδήγησης "στρίβει σαν τραίνο", "εκμάθηση ανάποδα στο έρημο βουνό" (ή αλλιώς το project σκοτώστε τους ντόπιους), και την παραφιλολογία ότι οι αναγνώστες του συγκεκριμένου (κάθε φορά) περιοδικού "ξέρουν" από αυτοκίνητα, ενώ οι υπόλοιποι όχι.

Πέραν την κλασσικής πλέον νοοτροπίας "σιγά μη με περάσει ο "λούλης" με το golf/corolla/η μάρκα του τουτού που μισώ", τα "με έκλεισε" (λες και οδηγάς στην f1) -νομίζω κάτι τέτοιο ισχυρίστηκε αυτός που αγόρασε τη στάση- και "μην αγχώνεσαι, στρίβει το εργαλείο, είναι γαλλικό/golf/corolla/insert your favorite brand name here".

Αυτά τα λέω με τη γνώση ότι κάθε φορά που οδηγάω παραβιάζω το όριο ταχύτητας.

Ο ελληνικός συνδυασμός αχρηστίλα οδηγών/μούφα δρόμοι/ανύπαρκτη τροχαία στα δύσκολα με κάνει να περιμένω την εποχή του A.I. για να αισθάνομαι ασφαλής στο δρόμο.

Αρχική απάντηση από sotiris

Αυτά τα λέω με τη γνώση ότι κάθε φορά που οδηγάω παραβιάζω το όριο ταχύτητας.

Kαλα, αυτο αστο καλυτερα. Ειμαι βεβαιος πλεον οτι αυτα τα νουμερα αναφερονται σε ποδηλατα, ειναι εντελως τοπου και χρονου. Αλλα το προβλημα δεν εινια μονο εκει...

Αρχική απάντηση από spresv

Kαλα, αυτο αστο καλυτερα. Ειμαι βεβαιος πλεον οτι αυτα τα νουμερα αναφερονται σε ποδηλατα, ειναι εντελως τοπου και χρονου. Αλλα το προβλημα δεν εινια μονο εκει...

Εσύ που έχεις ιδία πείρα από την οδήγησή μου πρέπει να παραδεχτείς ότι τα όρια φταίνε και όχι εγώ :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.