deceptive_d Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2006 Μια και ετοιμαζομαι για το πρωτο μου sleeving να ενας ωραιος οδηγος και για οσους newbies like myself για να αρχισουν..http://www.gruntville.com/howtos/psu_sleeve/index.phpΞερει κανεις που μπορω να βρω εδω κανενα καλο sleeving tool kit? Ειχε ενα το multirama (ac ryan) αλλα τους εχει τελειωσει σε ολα τα μαγαζια και δεν ξερουν ποτε θα ξαναφερουν
drakoulis Οκτώβριος 1, 2006 #2 Οκτώβριος 1, 2006 Γιατί δεν πάς να αγοράσεις από ένα μαγαζί με είδη αλιειας μία σχετικά χοντρή πετονιά και με λίγη υπομονή να τυλιξεις τα καλώδια σου. Έχει και σε διάφορα χρώματα. Δεν μου αρέσουν τα ετοιματζίδικα προτοιμώ τα homemade....
Snips Οκτώβριος 1, 2006 #3 Οκτώβριος 1, 2006 Βασικά δεν έχει νόημα πια το sleeving σε ένα PSU. Σχεδόν όλα τα καλά PSus είναι πια sleeved.
GeorgeVasil Οκτώβριος 1, 2006 #4 Οκτώβριος 1, 2006 Click Me Χοντρη μπετονια?Καλη ιδεα..αλλα θελει πολυ δουλεια...Μπορεις να ανεβασεις καμια φοτο να δουμε τι παιζει? Ασε που με το διχτακι του sleeving kit τα καλωδια θα ειναι πιο χαλαρα μεταξυ τους...
Aias Οκτώβριος 1, 2006 #5 Οκτώβριος 1, 2006 και δεν πας σε ηλεκτρονικα να παρεις μονωτικη ταινια(μαυρη ή ασπρη αναλογα με τι χρωμα θες) και να τυλιξεις ολα τα καλωδια?Το εχω δοκιμασει και ειναι μια χαρα .
deceptive_d Οκτώβριος 1, 2006 Author #6 Οκτώβριος 1, 2006 Ειχα υποψη μου heat shrink και οχι διχτακι.@ $George Vasil$ , θανκς@ drakoulis, Και εγω προτιμω τα σπιτικα αλλα αυτο με την πετονια δεν το ειχα σκεφτει. Αν εχεις καμια φοτο ανεβασε την να την δουμε
DarkSaga Οκτώβριος 1, 2006 #7 Οκτώβριος 1, 2006 την τελευταία φορά που πήγα στο φανό με τα ηλεκτρονικά είχε θερμοσυστελλόμενα σε διάφορα χρώματα και μεγέθηείναι στην πλάτη των multirama του πολυτεχνείουριξε μια ματιά
Skinny13 Οκτώβριος 1, 2006 #8 Οκτώβριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από drakoulis Γιατί δεν πάς να αγοράσεις από ένα μαγαζί με είδη αλιειας μία σχετικά χοντρή πετονιά και με λίγη υπομονή να τυλιξεις τα καλώδια σου. Έχει και σε διάφορα χρώματα. Δεν μου αρέσουν τα ετοιματζίδικα προτοιμώ τα homemade.... αρχιζεις σημερα και τελειωνεις μεθαυριο.....
Makis Hourdakis Οκτώβριος 1, 2006 #9 Οκτώβριος 1, 2006 Ρε παιδιά τι λέτε για πετονιά και ταινίες; Καμία σχέση δεν έχει το αποτέλεσμα, αφήστε τη δουλειά που χρειάζεται. Στην περίπτωση της πετονιάς χρειάζεται τρελό μεράκι και πάρα μα πάρα πολύ χρόνο. Αν χρειάζεσαι 1-2 ώρες με έτοιμα sleeves, με την πετονιά θα χρειαστείς 1-2 μέρες τουλάχιστον. Και το αποτέλεσμα δε νομίζω να είναι ιδιαίτερα αξιόλογο... Στην περίπτωση της ταινίας, σίγουρα φαντάζει πιο εύκολο και απο τα sleeves. Το αποτέλεσμα ωστόσο θα είναι πολύ πιο άθλιο ενώ τα καλώδια θα είναι ιδιαίτερα δύσκαμπτα. Δεν θέλω να αναφέρω βέβαια την κόλλα που θα μείνει εαν αποφασίσετε να αφαιρέσετε την ταινία κάποια μέρα... Το θερμοσυστελώμενο είναι ίσως η καλύτερη homemade λύση (και η πιο φτηνή) ωστόσο και δύσκαμπτα θα είναι τα καλώδια και ίσως σαν εμφάνιση κάποιοι να μην το προτιμούν. Προσωπικά στο θέμα sleeving είμαι σαφέστατα υπέρ των sleeves. Το αποτέλεσμα είναι το καλύτερο δυνατό, χωρίς να αποκτούν ιδιαίτερη δυσκαμψία τα καλώδια και χωρίς να υπάρχει πρόβλημα αν θελήσετε να τα αφαιρέσετε. Η τοποθέτηση θέλει λίγη υπομονή αλλά σίγουρα όχι τόση όσο το να κάθεσαι να πλέκεις... Πιστεύω είναι η καλύτερη λύση.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.