unseen Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2009 Πριν κανα μηνα ειχε βγαλει προσφορα το γνωστο αγγλικο μαγαζι novatech 20 καρτες Ati 3850x2 στις 55 λιρες. Χτυπησα μια και μαζι με τα μεταφορικα μου βγηκε γυρω στα 70ευρω. Να σημειωσω οτι λιγο καιρο πιο πριν το overclockers.co.uk ειχε βγαλει την ιδια παλι στις 55 λιρες. Χρειαζομουν μια καρτα γιατι θα αναβαθμισω λιγο το 24/7 pc και επειδη η μαρια ηθελε να παιζει Need for speed λεω ας βαλω κατι καλυτερο απο τις 7900gtx που ειχα σε sli. Aς δουμε μερικες φωτο: Εδω το κουτι Περιεχομενα Η κυρια... Οι μνημες Και βεβαια πριν καν μπει πανω ανοιγμα για αλλαγη παστας. Και ας δουμε μερικα σκορ που εβγαλα σημερα μιας και ειχα χρονο. Να πω πως η καρτα ειναι αμονταριστη και με την στοκ ψυξη. Το cpu ειναι σε νερο. 3dmark03 3dmark05 3dmark06 Οπως βλεπουμε οι επιδοσεις ειναι λιγο καλυτερες απο μια 5770. Αν αναλογιστουμε οτι η 5770 βγαινει περιπου διπλη τιμη τοτε θεωρω πως ηταν καλη αγορα. Αρνητικα που βρηκα ειναι προφανως η καταναλωση καθως επισης και η ελλειψη onboard fan controller, πραγμα που σημαινει οτι το ανεμηστηρι δουλευει στο 100% συνεχεια. Διορθωνεται βεβαια με rivatunner. Αντε μεγεια μου xmas2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Δεκέμβριος 30, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2009 Μια χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Δεκέμβριος 30, 2009 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2009 volt mod δεν βλεπω κ ανησυχώ Μεγιά Χ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 30, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2009 Χ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Ιανουάριος 3, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2010 με γεια τα κουβαδακια! ενδιαφε Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 3, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2010 εχω ενα τετοιο θα δοκιμασω και θα αναφερω!Νερο δεν θα βαλω προς το παρον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.