ea6gka Νοέμβριος 24, 2007 #121 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2007 αχαχαχ , μικρε μη με προκαλεις θα ερθω νεξτ ταιμ και θα χασεις πανηγυρικα...θα σε ριξω σε πισσα με πουπουλα και θα παρελασεις στη γειτονια σου πανω σε οριζοντιο δοκαρι απο τερμα. κατσε καλαααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Νοέμβριος 24, 2007 #122 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2007 8α και 8α και 8ατωρα βεβαια,ο Παπανδρεου με τα ΘΑ κυβερνουσε τοσα χρονια...το στοιχηματακι ομως γαργαρα το κανεις,παλιο Carlota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Νοέμβριος 24, 2007 #123 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2007 Επειδή έχω πάει και σε άλλα "meetings" με το audi club ξέρω οτι να βρεθεί ένα μαγαζί που θα μπορέσει να βολέψει τόσα άτομα είναι δύσκολο. Και γίνεται ακόμα πιο δύσκολο γιατί έίναι απίθανο να έρθουν όλοι την ίδια ώρα. Αν θέλουν κάποιοι να παίζουν κιόλας άστα να πάνε Απλά εσείς που είστε και πιο παλιοί και ξέρετε και παρόμοια μαγαζιά μπορείτε να την ψάξετε τη δουλειά και να πίνουμε και κανένα καφέ πιο δυτικά... Και αυτό γιατί αρκτετοί χθές κάνανε αποστάσεις όπως εγώ και συ. Άσχετα που για μένα δεν ήταν πρόβλημα η απόσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Δεκέμβριος 2, 2007 #124 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 αυτη την παρασκευη θα παιξει κανονικα ο καφες?στην καλαμαρια πατε ακομα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Δεκέμβριος 5, 2007 #125 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Λογικα ναι, κανονικα, μετα τις 6 το απογευμα στο καφε Sportivo με special εμφανιση τον Doom που θα ειναι ντυμενος καμαριερα γιατι ετσι αρεσει... :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Δεκέμβριος 5, 2007 #126 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Λογικα ναι, κανονικα, μετα τις 6 το απογευμα στο καφε Sportivo με special εμφανιση τον Doom που θα ειναι ντυμενος καμαριερα γιατι ετσι αρεσει... :-)Παγωτατζης μου ειπανε εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 23, 2007 #127 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2007 κμετα απο λαικη απαιτηση , δηλωνω οτι εχασα 3-1 ματσ απο το παπαρικο τρελομερμυγκα , κοινως κλαρινο στο pro . υποσχομαι στους οπαδους μου οτι η τιμη και υποληψη μασ θα επανελθει λιαν συντομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Δεκέμβριος 23, 2007 #128 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2007 bananaαπογοητευση ...αλλαζω ομαδα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Δεκέμβριος 23, 2007 #129 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2007 κμετα απο λαικη απαιτηση , δηλωνω οτι εχασα 3-1 ματσ απο το παπαρικο τρελομερμυγκα , κοινως κλαρινο στο pro . υποσχομαι στους οπαδους μου οτι η τιμη και υποληψη μασ θα επανελθει λιαν συντομως Χαχαχα! Respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Δεκέμβριος 23, 2007 #130 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2007 νεξτ ταιμ n00b θα σου τις βρεξω αγρια για να μαθεις να αυθαδιαζεις σε δημοσιους χωρους αχαχαχ , μικρε μη με προκαλεις θα ερθω νεξτ ταιμ και θα χασεις πανηγυρικα...θα σε ριξω σε πισσα με πουπουλα και θα παρελασεις στη γειτονια σου πανω σε οριζοντιο δοκαρι απο τερμα. κατσε καλαααα judgement day has passed mon petit Carlota δηλωνω οτι εχασα 3-1 ματσ απο το παπαρικο τρελομερμυγκα , κοινως κλαρινο στο pro nuf said υποσχομαι στους οπαδους μου οτι η τιμη και υποληψη μασ θα επανελθει λιαν συντομως και αν ειχες οπαδους,μετα ΚΑΙ απο την προχ8εσινη ταπεινωση τους εχασες και αυτους... Γουσταρω παντως που δεν τα παρατας,Slap after slap και συ εκει ελπιζεις banana αντε προπονησου περισσοτερο την επομενη φορα μπας και καταφερεις να εισαι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ανταγωνιστικος.Μου φενεται πως πρεπει να αρχισω να σε δεινω κανα ματσακι (το λεγομενο τυρακι) γιατι δεν 8α ξαναπαιξεις μαζι μου.Αν και βεβαια εισαι τοσο αχορταγη που οσο σε ταιζουν τοσο σου ανοιγει η ορεξη και ειναι λιγο δυσκολο να μην ερ8εις τρεχοντας asking for more,αλλα λεμε τωρα Carlota TM Τελος Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkySurfer Δεκέμβριος 23, 2007 #131 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2007 κμετα απο λαικη απαιτηση , δηλωνω οτι εχασα 3-1 ματσ απο το παπαρικο τρελομερμυγκα , κοινως κλαρινο στο pro . υποσχομαι στους οπαδους μου οτι η τιμη και υποληψη μασ θα επανελθει λιαν συντομως Ελα τώρα Carlota.... Αφού σας έσκισαν ο Crazyant με τον NickL.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Δεκέμβριος 23, 2007 #132 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2007 Ελα τώρα Carlota....Αφού σας έσκισαν ο Crazyant με τον NickL.... σε παρακαλω! το 2πλο εληξε ισοπαλο. we will fight more next time! /me παει να παρει gamepad Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Δεκέμβριος 23, 2007 #133 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2007 Ελα τώρα Carlota....Αφού σας έσκισαν ο Crazyant με τον NickL.... το διπλο συγκαταλεγεται στα happenings του μαιν εωεντ CrazyAnt Vs ea6gka αν και εν τελει περισσοτερο ενδοιαφερον συγκενρωσε μιας και το main ηταν χαβαλες παντως για το διπλο ο Γιωργος εχει πολλα ελαφριντικα γιατι ειχε για συμπαικτη σοτν Σακη που ειναι νινι ακομα Carlota is mine and mine ONLY banana ζηλιαρη Ομηρε,ολα στον Αντρεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 23, 2007 #134 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2007 judgement day has passed mon petit Carlotanuf saidκαι αν ειχες οπαδους,μετα ΚΑΙ απο την προχ8εσινη ταπεινωση τους εχασες και αυτους...Γουσταρω παντως που δεν τα παρατας,Slap after slap και συ εκει ελπιζεις bananaαντε προπονησου περισσοτερο την επομενη φορα μπας και καταφερεις να εισαι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ανταγωνιστικος.Μου φενεται πως πρεπει να αρχισω να σε δεινω κανα ματσακι (το λεγομενο τυρακι) γιατι δεν 8α ξαναπαιξεις μαζι μου.Αν και βεβαια εισαι τοσο αχορταγη που οσο σε ταιζουν τοσο σου ανοιγει η ορεξη και ειναι λιγο δυσκολο να μην ερ8εις τρεχοντας asking for more,αλλα λεμε τωραCarlota TMΤελοςXA-XA-XA:smile001: εχε χαρη που ειχες τη τυρχη του πρωταρη. με 20 σουτ και 7 στην εστια στο ημιχρονο ο καιρος γαρ εγγυς που θα τρως 4-5 στο 30λεπτο. που θα μου πας , μακρια?:075: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Ιανουάριος 4, 2008 #135 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 σημερις εχουμε συνεβρεση κανονικως? λες να πεταξουμε κ τπτ μπαλακια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 4, 2008 #136 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Eγω θα έρθω μέχρι τις 08:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Ιανουάριος 4, 2008 #137 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 α εσυ 8α ρ8εις για μπιρα δλδ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 4, 2008 #138 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Σήμερα λέω καφέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 4, 2008 #139 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Θα σε περιμένω Λούση για pro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Ιανουάριος 4, 2008 #140 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Θα σε περιμένω Λούση για pro... AMAN! θα εχει και PRO... χμμμμ εαν καποιου η διαδρομη ειναι απο κεντρο ή πανεπιστημια ας στειλει ενα πμ μπας και ερθω και γω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.