Jump to content

Ο Καφές της Παρασκευής

Doom

Recommended Posts

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply
ρε παιδια για αυτην την παρασκευη 23/11 τι παιζει .ειμαι θεσσαλονικη και θα ηθελα να σας γνωρισω και απο κοντα .

οτι ψαχνεις ειναι εδω.

συνηθως κατα τις 7 γινεται η μαζωξη! :D

παιδια sorry αλλα δεν θα μπορεσω να ερθω σημερα στον καφε . θα τα πουμε μετα τις γιορτες . αν γινεται να βρσκομαστε και καπου ποιο κοντα (den εχο αυτοκηνητο) προς κεντρο

παιδια sorry αλλα δεν θα μπορεσω να ερθω σημερα στον καφε . θα τα πουμε μετα τις γιορτες . αν γινεται να βρσκομαστε και καπου ποιο κοντα (den εχο αυτοκηνητο) προς κεντρο

ετσι! πες τα!

:D

κραξιμο στον Σολων (και σους υπολοιπους ανατολικους) που το εκανε εκει επειδη ειναι κοντα στο σπιτι του! :p

εμεις απο West Side κανουμε ολοκληρο ταξιδι...

μα μονο με αυτοκινητο ερχομαι στον καφε μαν...

απλα μενω Σταυρουπολη....και το να ερ8ω απο εκει στο Sportivo σημαινει στην καλυτερη περιπτωση 25 λεπτα δρομος και 6-7 ευρα βενζινη....

με λεωφορειο 8α μου πεις ειναι πολυ πιο οικονομικα.Οκ δεκτον.Αλλα χρειαζεσαι και περιπου 1.5 ωρα ταξιδι στο νερο...

ε τι να κανω αφου μου δωσατε συμπαιχτη τον obijuan (ξυρισμενο κιολασ) που με σαμποταριζε...μετα ομως μονος μου ο τουρκοβοσνιος εδωσε το γνωστο ρεσιταλ. νεξτ ταιμ n00b θα σου τις βρεξω αγρια για να μαθεις να αυθαδιαζεις σε δημοσιους χωρους :D

talk to the hand....

ειπαμε.η ιστορια εγραψε 4-1 νικες και αυτην με τον obi χαρισμα γιατι ηταν σικε :p

η καημενη η σερβοτορα εφριξε κα8ε φορα που σου καρφωναμε τεμαχιο :D

μονο που δεν σε πηγα καροτσακι εξω hahaha

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.