Jump to content

Ο Καφές της Παρασκευής

Doom

Recommended Posts

ρε παιδια για αυτην την παρασκευη 23/11 τι παιζει .ειμαι θεσσαλονικη και θα ηθελα να σας γνωρισω και απο κοντα .

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply
ρε παιδια για αυτην την παρασκευη 23/11 τι παιζει .ειμαι θεσσαλονικη και θα ηθελα να σας γνωρισω και απο κοντα .

οτι ψαχνεις ειναι εδω.

συνηθως κατα τις 7 γινεται η μαζωξη! :D

Ελα.. εκεί θα είμαστε

Μπορεί να έρθω και γω να σας γνωρίσω.

Αν χαθώ θα πάρω τηλ στο σταθερό που λέει στην εικόνα του post #40...

:)

παιδια sorry αλλα δεν θα μπορεσω να ερθω σημερα στον καφε . θα τα πουμε μετα τις γιορτες . αν γινεται να βρσκομαστε και καπου ποιο κοντα (den εχο αυτοκηνητο) προς κεντρο

παιδια sorry αλλα δεν θα μπορεσω να ερθω σημερα στον καφε . θα τα πουμε μετα τις γιορτες . αν γινεται να βρσκομαστε και καπου ποιο κοντα (den εχο αυτοκηνητο) προς κεντρο

ετσι! πες τα!

:D

κραξιμο στον Σολων (και σους υπολοιπους ανατολικους) που το εκανε εκει επειδη ειναι κοντα στο σπιτι του! :p

εμεις απο West Side κανουμε ολοκληρο ταξιδι...

Εγώ πάλι λέω να έρθω και ας είναι μακριά :)

Θα σας βρω πιστεύω :)

Κατά τι ώρα θα μαζευτείτε ?

Τόσο νωρίς δεν προλαβαίνω αλλά κατά τις 7μισή πιστεύω εκεί θα έιμαι.

Ακόμα δουλειά είμαι...

παιδια προς θεου δεν το ειπα για να κραξω κανεναν απλα μου ειναι λιγο δυσκολο λογο του προγραμματος μου να ερχομαι τοσο μακρια .

Αν έχεις αυτοκίνητο καλά είναι. Δεν είναι και τόσο μακριά.

Χάρηκα που γνώρισα και τα είπαμε με κάποια παιδιά.

Θα τα ξαναπούμε και απο κοντά :)

μα μονο με αυτοκινητο ερχομαι στον καφε μαν...

απλα μενω Σταυρουπολη....και το να ερ8ω απο εκει στο Sportivo σημαινει στην καλυτερη περιπτωση 25 λεπτα δρομος και 6-7 ευρα βενζινη....

με λεωφορειο 8α μου πεις ειναι πολυ πιο οικονομικα.Οκ δεκτον.Αλλα χρειαζεσαι και περιπου 1.5 ωρα ταξιδι στο νερο...

6-7 ευρω βενζινη απο σταυρουπολη καλαμρια? καλα ρε παλτο , τι οδηγας κανα V8 3000cc? μου φαινεται ζαλιστηκες σημερα στο PRO και δε ξες τι λες ναουμ

automatic noob...

το ποιος ζαλιστηκε τωρα το ξερουν ολοι...

ευτυχως που υπηρχαν κ μαρτυρες γιατι εσυ 8ας μας βγαλεις κ τρελους....

και τα μπαλακια μεσα πηρες :p

ε τι να κανω αφου μου δωσατε συμπαιχτη τον obijuan (ξυρισμενο κιολασ) που με σαμποταριζε...μετα ομως μονος μου ο τουρκοβοσνιος εδωσε το γνωστο ρεσιταλ. νεξτ ταιμ n00b θα σου τις βρεξω αγρια για να μαθεις να αυθαδιαζεις σε δημοσιους χωρους :D

talk to the hand....

ειπαμε.η ιστορια εγραψε 4-1 νικες και αυτην με τον obi χαρισμα γιατι ηταν σικε :p

η καημενη η σερβοτορα εφριξε κα8ε φορα που σου καρφωναμε τεμαχιο :D

μονο που δεν σε πηγα καροτσακι εξω hahaha

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.