antonis Μάϊος 2, 2008 #241 Μάϊος 2, 2008 και εγω πολυ θα ηθελα να ερθω αλλα φτανω θεσσαλονικη την τριτη . οποτε την επομενη παρασκευη θα ειμαι εκει.
sisman Μάϊος 5, 2008 #242 Μάϊος 5, 2008 Sisman, Vdeseris, koumle, Xrist, και κανα δυο ακομα Guest stars μαζευτηκαμε τη παρασκευη. Τρελη συζητηση περι γυναικων και οχι μονο μετα μπυρας και πολων κοκτέιλ-μαργαριτων εγινε με απολυτη επιτυχια. Τη παρασκευη θα συνεχιστει η συζητηση...
xrist Μάϊος 5, 2008 #246 Μάϊος 5, 2008 Sisman, Vdeseris, koumle, Xrist, και κανα δυο ακομα Guest stars μαζευτηκαμε τη παρασκευη. Τρελη συζητηση περι γυναικων και οχι μονο μετα μπυρας και πολων κοκτέιλ-μαργαριτων εγινε με απολυτη επιτυχια. Τη παρασκευη θα συνεχιστει η συζητηση... χεχεχε..Να πάρεις πάλι την Δήμητρα για να μη πάνε στο βρόντο αυτά που θα λέμε
dimitra Μάϊος 6, 2008 #247 Μάϊος 6, 2008 Χρηστο πολυ θα ηθελα να ερθω να ξαναπιουμε μαργαριτες και να μιλαμε για το ''χασμα'' αντρων-γυναικων , αλλα δυστυχως γυρισα γιαννενα! επιφυλασσομαι ομως οταν ξανανεβω!χιχιχι!
dimitra Μάϊος 6, 2008 #248 Μάϊος 6, 2008 σε καθιστω υπευθυνο να κανεις τετοιες κουβεντες με τον βαλαντη οταν εγω δεν ειμαι εκει! θα σε ονομασω ''συμβουλο σχεσεων''! χαχα!
CrazyAnt Μάϊος 6, 2008 #250 Μάϊος 6, 2008 Βαλαντη τι εγινε ρα?Σε βρηκαν μοναχο σου και σου την πεσαν?
dimitra Μάϊος 6, 2008 #251 Μάϊος 6, 2008 θα ηταν καλη κινηση χρηστο! χαχα! προς το παρον δεν θα σε χρειαστουμε , ο βαλαντης συμφωνουσε με αυτα που ελεγες , οποτε ειμαστε σε καλο δρομο!σκεψου ομως ποσους πελατες θα εχεις απο ολα τα αγορακια που μαζευεστε καθε παρασκευη! θα γινεις παμπλουτος!
koumle Μάϊος 15, 2008 #254 Μάϊος 15, 2008 Πάμε σήμερα για καφέ στο Brera?Είναι δίπλα στο ΝΟΑ (Τούμπα), εκεί που πηγαίναμε παλιά για καφέ.
sakis_the_fraud Μάϊος 16, 2008 #258 Μάϊος 16, 2008 Παντως Καλαμαρια δεν βολευει.Μπορει αρκετοι να μενετε εκει, αλλα δεν ειστε μονο εσεις. ενδεικτικα για να ερθω καλαμαρια απο Σταυρουπολη με αστικα κανω το ελαχιστο μιαμιση ωρα.
koumle Μάϊος 16, 2008 #260 Μάϊος 16, 2008 Παντως Καλαμαρια δεν βολευει.Μπορει αρκετοι να μενετε εκει, αλλα δεν ειστε μονο εσεις. ενδεικτικα για να ερθω καλαμαρια απο Σταυρουπολη με αστικα κανω το ελαχιστο μιαμιση ωρα.Οπα απαιτήσεις ο newsposter!!!Δεν είναι απαίτηση....Έχει δίκαιο ο Σάκης και γενικώς τα παιδιά από δυτικά.Κανονικά ο καφές θα έπρεπε να γίνεται σε ποιο κεντρικό μέρος.Τέλος πάντων εγώ έλεγα να γίνει απλά για σήμερα εκεί ο καφές και όχι για πάντα.Πέρασα εχθές και ήταν ωραία.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.