Jump to content

Ο Καφές της Παρασκευής

Doom

Recommended Posts

και εγω πολυ θα ηθελα να ερθω αλλα φτανω θεσσαλονικη την τριτη . οποτε την επομενη παρασκευη θα ειμαι εκει.:D

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Sisman, Vdeseris, koumle, Xrist, και κανα δυο ακομα Guest stars μαζευτηκαμε τη παρασκευη. Τρελη συζητηση περι γυναικων και οχι μονο μετα μπυρας και πολων κοκτέιλ-μαργαριτων εγινε με απολυτη επιτυχια.

Τη παρασκευη θα συνεχιστει η συζητηση...

Sisman, Vdeseris, koumle, Xrist, και κανα δυο ακομα Guest stars μαζευτηκαμε τη παρασκευη. Τρελη συζητηση περι γυναικων και οχι μονο μετα μπυρας και πολων κοκτέιλ-μαργαριτων εγινε με απολυτη επιτυχια.

Τη παρασκευη θα συνεχιστει η συζητηση...

χεχεχε..Να πάρεις πάλι την Δήμητρα για να μη πάνε στο βρόντο αυτά που θα λέμε :D

Χρηστο πολυ θα ηθελα να ερθω να ξαναπιουμε μαργαριτες και να μιλαμε για το ''χασμα'' αντρων-γυναικων , αλλα δυστυχως γυρισα γιαννενα! επιφυλασσομαι ομως οταν ξανανεβω!χιχιχι!

σε καθιστω υπευθυνο να κανεις τετοιες κουβεντες με τον βαλαντη οταν εγω δεν ειμαι εκει! θα σε ονομασω ''συμβουλο σχεσεων''! χαχα!

θα ηταν καλη κινηση χρηστο! χαχα! προς το παρον δεν θα σε χρειαστουμε , ο βαλαντης συμφωνουσε με αυτα που ελεγες , οποτε ειμαστε σε καλο δρομο!σκεψου ομως ποσους πελατες θα εχεις απο ολα τα αγορακια που μαζευεστε καθε παρασκευη! θα γινεις παμπλουτος!

Πάμε σήμερα για καφέ στο Brera?

Είναι δίπλα στο ΝΟΑ (Τούμπα), εκεί που πηγαίναμε παλιά για καφέ.

Παντως Καλαμαρια δεν βολευει.

Μπορει αρκετοι να μενετε εκει, αλλα δεν ειστε μονο εσεις. ενδεικτικα για να ερθω καλαμαρια απο Σταυρουπολη με αστικα κανω το ελαχιστο μιαμιση ωρα.

Παντως Καλαμαρια δεν βολευει.

Μπορει αρκετοι να μενετε εκει, αλλα δεν ειστε μονο εσεις. ενδεικτικα για να ερθω καλαμαρια απο Σταυρουπολη με αστικα κανω το ελαχιστο μιαμιση ωρα.

Οπα απαιτήσεις ο newsposter!!!

Δεν είναι απαίτηση....

Έχει δίκαιο ο Σάκης και γενικώς τα παιδιά από δυτικά.

Κανονικά ο καφές θα έπρεπε να γίνεται σε ποιο κεντρικό μέρος.

Τέλος πάντων εγώ έλεγα να γίνει απλά για σήμερα εκεί ο καφές και όχι για πάντα.

Πέρασα εχθές και ήταν ωραία.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.