Doom Μάϊος 16, 2008 Author #261 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2008 Παντως Καλαμαρια δεν βολευει.Μπορει αρκετοι να μενετε εκει, αλλα δεν ειστε μονο εσεις. ενδεικτικα για να ερθω καλαμαρια απο Σταυρουπολη με αστικα κανω το ελαχιστο μιαμιση ωρα.Ε τότε είναι μάλλον καιρός να μετακομίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Μάϊος 16, 2008 #262 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2008 Ε τότε είναι μάλλον καιρός να μετακομίσεις.μηπως ειναι καιρος να πινεις τον καφε σου στο Sportivo μονος σου?Ή μηπως ειναι καιρος να τον πινετε χωρις εμενα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάϊος 16, 2008 #263 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2008 Πέρασα εχθές και ήταν ωραία.Βρε μπας και έκοψες κανένα πιπίνι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Μάϊος 16, 2008 #264 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2008 Μιας και δεν το κανονισαμε νωριτερα πάμε σήμερα Sportivo και το συζητάμε για τις επόμενες Παρασκευές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Μάϊος 16, 2008 #265 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2008 Ο Σάκης έχει δικιο. Την προηγούμενη φορά που τον πηρα εγώ ,απο το στρατοπεδο του Παυλου Μελά μεχρι το Sportivo κάναμε 21χλμ .Πρέπει να βρύμε άλλο μέρος για το καλοκαίρι να βολεύει περισότερο όλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Μάϊος 16, 2008 #266 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2008 :D :D Ε ναι, εχθές είδα αρκετά... :090: Edit: Άντε ρε unseen πες κι εσύ που να πάμε?:005: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Μάϊος 16, 2008 #267 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2008 Ο Σάκης έχει δικιο. Την προηγούμενη φορά που τον πηρα εγώ ,απο το στρατοπεδο του Παυλου Μελά μεχρι το Sportivo κάναμε 21χλμ .Πρέπει να βρύμε άλλο μέρος για το καλοκαίρι να βολεύει περισότερο όλουςΕτσι ακριβως ειναι δυστυχως...Για μας απο Δυτικα ειναι κ πολυς ο χρονος για να ρθουμε αλλα κ μεγαλη η αποσταση...Εγω ειδια που τισ περισοτερες Παρασκευες δουλευω κιολας,ακομα κ οταν σχολαω στις 6 δεν ερχομαι,γιατι μεχρι να τραβηχτω με το λεωφορειο μεχρι εκει θελω πανω απο μια ωρα...Το εχουμε συζητησει και αλλη φορα οτι σαν τοποθεσια δεν βολευει παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Μάϊος 16, 2008 #268 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2008 επειδι μπερδευτηκα που θα πιουμε καφε σημερα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάϊος 16, 2008 #269 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2008 Μιας και δεν το κανονισαμε νωριτερα πάμε σήμερα Sportivo και το συζητάμε για τις επόμενες Παρασκευές...+1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Μάϊος 16, 2008 #270 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2008 ΟΚΆντε πάμε Sportivo σήμερα για να μην γίνει κανα μπέρδεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 20, 2008 #271 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 Γιατι δεν το κανουμε στην ΕΤ3 που γινονταν και παλιοτερα? Ή στον Ξαρχακο τωρα που ανοιξε ο καιρος?Για να μπορουμε να ερχομαστε και μεις απο τα Δυτικα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Μάϊος 20, 2008 #272 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 Θα μπορουσες και να μην ποσταρεις καθολου...Εκει στην ΕΤ3 βολευει, ο Ξαρχακος δεν εχω ιδεα που ειναι... Ο Ξαρχακος ειναι τα αναψυκτηρια απεναντι απο την ΧΑΝΘ μικρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Μάϊος 20, 2008 #273 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 Πάντως η εκδρομή Δράμα εμένα μου αρέσει σαν ιδέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Μάϊος 20, 2008 #274 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 Για ηρεμήστε λίγο παλουκάρια .Σας πείραξε η ζέστη μου φαίνεται .....Οποιος έχει κάτι να προτείνει πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε. Θαυμαστικά ,τελείες , ειρωνίες μεταφορές, παρομοιώσεις κτλ σχόλια αφήστε τα για αλλού ..Yγ @ unseenΕχει τίποτις καλό ρε μόρτη κατά κει ψηλά που είστε η δεν λέει να έρθουμε για καφέ κατά κει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 20, 2008 #275 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 http://www.dublinpubscene.com/thepubs/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obijuan83 Μάϊος 20, 2008 #276 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Σας περιμένω όλους ΔράμαΒΒ Cafe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 20, 2008 #277 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 Σας περιμενω ολους ξανθη , Κυβερνειο κλασικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάϊος 20, 2008 #278 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 Σας περιμενω ολους ξανθη , Κυβερνειο κλασικαέχω ακούσει καλά λόγια γι'αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Μάϊος 20, 2008 #279 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 Η ιδέα να γίνεται εναλλάξ καφές μία Sportivo, και μία κέντρο ή Τούμπα (ή όπου βολεύει καλύτερα) παίζει?Καλό το Sportivo, αλλά ακόμη κι από το κέντρο (3άρι από Μητροπόλεως) θέλει τις Παρασκευές κανένα μισάωρο με 45', ανάλογα την κίνηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Μάϊος 20, 2008 #280 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 Αμα γινει εναλλαξ θα δημιουργηθει σιγουρα μπερδεμα και θα πηγαινει ο καθενας οπου να ναι Το πιο πρακτικο ειναι να καταληξουμε σε ενα μερος,οποιο και αν ειναι αυτο,με την συμφωνη γνωμη ολων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.