Jump to content

Ο Καφές της Παρασκευής

Doom

Recommended Posts

Παντως Καλαμαρια δεν βολευει.

Μπορει αρκετοι να μενετε εκει, αλλα δεν ειστε μονο εσεις. ενδεικτικα για να ερθω καλαμαρια απο Σταυρουπολη με αστικα κανω το ελαχιστο μιαμιση ωρα.

Ε τότε είναι μάλλον καιρός να μετακομίσεις.

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Ο Σάκης έχει δικιο. Την προηγούμενη φορά που τον πηρα εγώ ,απο το στρατοπεδο του Παυλου Μελά μεχρι το Sportivo κάναμε 21χλμ .Πρέπει να βρύμε άλλο μέρος για το καλοκαίρι να βολεύει περισότερο όλους

Ο Σάκης έχει δικιο. Την προηγούμενη φορά που τον πηρα εγώ ,απο το στρατοπεδο του Παυλου Μελά μεχρι το Sportivo κάναμε 21χλμ .Πρέπει να βρύμε άλλο μέρος για το καλοκαίρι να βολεύει περισότερο όλους

Ετσι ακριβως ειναι δυστυχως...

Για μας απο Δυτικα ειναι κ πολυς ο χρονος για να ρθουμε αλλα κ μεγαλη η αποσταση...

Εγω ειδια που τισ περισοτερες Παρασκευες δουλευω κιολας,ακομα κ οταν σχολαω στις 6 δεν ερχομαι,γιατι μεχρι να τραβηχτω με το λεωφορειο μεχρι εκει θελω πανω απο μια ωρα...

Το εχουμε συζητησει και αλλη φορα οτι σαν τοποθεσια δεν βολευει παντως...

Για ηρεμήστε λίγο παλουκάρια .Σας πείραξε η ζέστη μου φαίνεται .....

Οποιος έχει κάτι να προτείνει πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε. Θαυμαστικά ,τελείες , ειρωνίες μεταφορές, παρομοιώσεις κτλ σχόλια αφήστε τα για αλλού ..

@ unseen

Εχει τίποτις καλό ρε μόρτη κατά κει ψηλά που είστε η δεν λέει να έρθουμε για καφέ κατά κει??

Η ιδέα να γίνεται εναλλάξ καφές μία Sportivo, και μία κέντρο ή Τούμπα (ή όπου βολεύει καλύτερα) παίζει?

Καλό το Sportivo, αλλά ακόμη κι από το κέντρο (3άρι από Μητροπόλεως) θέλει τις Παρασκευές κανένα μισάωρο με 45', ανάλογα την κίνηση.

Αμα γινει εναλλαξ θα δημιουργηθει σιγουρα μπερδεμα και θα πηγαινει ο καθενας οπου να ναι :p

Το πιο πρακτικο ειναι να καταληξουμε σε ενα μερος,οποιο και αν ειναι αυτο,με την συμφωνη γνωμη ολων ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.