Jump to content

G80 photos leaked...

GoriLLakoS

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

λινκ?Εγω ξερω οτι ολες οι εταιριες κανουν απλα ''εμποριο''(pcbs by ATi and nVidia) ενω οι ASUS κανει και κατασκευη και εμποριο...

http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1030161777&postcount=14

Αλλα το εχω διαβασει και σε αλλα threads....

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από unstoppable

http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1030161777&postcount=14

Αλλα το εχω διαβασει και σε αλλα threads....

o brinox ειναι απο καμια εταιρια ή ειναι απλα καποιος και το λεει???:)

Εγω ξερω οτι οι nvidia ειναι nvidia oem και τις παιρνουν οι αλλες εταιριες και κλλανε πανω αυτοκολλητα και coolers...εκτος απο evga και asus που κανουν τις δικες τους..

και επισης απο την ati οτι ειναι ολες ati oem(radeon του καναδα και sapphire ολου του υπολοιπου κοσμου) εκτος παλι απο τις ASUS....

Επισης καθε καρτα εχει κοστος παραγωγης 40$(ειτε ειναι Χ1950,ειτε χ300 me hyper memory)(απο συζητηση με τον PR της sapphire)και ολο το υπολοιπο κοστος ειναι το r+d , συσκευασιες,bundle κτλ....

Η asus δεν κανει παραγωγη μονη της επειδη βαζει καλυτερα pcb κτλ ,απλ εχει και αυτη τα δικα της εργοστασια και τα εκμεταλευεται....

Και επισης η Sapphire φτιαχνει καρτες για λογαριασμο της Ati, επειδη παλαιοτερα ηταν της ATi ενω αργοτερα ο ιδιοκτητης πουλησε το fab στον ξαδερφο του και του εδωσε τα δικαιωματα χωρις πολλα πολλα..:D

gorilako στις ΑΤΙ νομιζω πρεπει να βαλεις και τις GEcube μεσα στις εκτος , και στις nvidia παντως εχω δει πολλα pcb που δεν εχουν καμμια σχεση με τις ΟΕΜ παλι, κατι galaxy και αλλες

ενα μικρο παραδειγμα

imageview.php?image=8371

When we look at both retail cards more closely then we can see that XFX is following NVIDIA reference design, and Sparkle is clearly using another PCB design.

Συμφωνα με την nVidia τα πρωτα κομματια 8800GTX εχουν προβλημα..μαλλον δε θα κυκλοφορησουν καν. Το launch date δεν αλλαζει.

Παραθετω

This has been confirmed by Adam Foat, Product PR Manger, Northern Europe.

Some GeForce 8800 GTX boards that were built through our contract manufacturer had a simple BOM error - wrong resistor value. GeForce 8800 GTS boards are not affected by this.

These GeForce 8800 GTX boards were shipped to our Add-In-Card partners.

We have been working with them to pull these back and change the resistor to the correct value.

We believe we will still be able to hit our hard launch this week (Nov 8th) with the new GeForce 8800 GTX boards.

This is a testament to our execution as well as the execution of our Add-In-Card partners.

Δεν θα εχει κανενα κομματι προβλημα..ανακαλεστηκαν πισω να τις φτιαξουν..και θα ξαναερθουν σε 2 μερουλες...:)

Δεν το βλέπω να παιξει silent 8800 , ειναι πολύ ζεστες κάρτες , εχουν πιο πολλά chip μνημης , ειναι γομάρια κλπ κλπ . Και ΑΝ παιξει θα λεει στα specs two fans required in-out Οποτε 1 και το ίδιο . Τι να εχεις την vf700 [παράδειγμα] τι να εισαι αναγκασμένος να εχεις εναν ανεμιστήρα στο πλάι να φυσά την παθητική ψυκτρα της κάρτας, και εναν απο πίσω στο case . ...

Ποτέ δεν πίστεψα στις silent παθητικες λύσεις @VGA [και δεν μιλάω για fx5200]

Αδικία !!! αφού έχω ήδη ένα πολύ δροσερό κουτί , γιατί να μην βάλω silent;

Θα περιμένω εαν χρειαστεί και 1 χρόνο να δω κάτι σε silent ...

πολύ σέξι η gts! και για τα λεφτά της νομίζω δίνει καλά fps/euro :)

gorillako πότε θα είναι στα ράφια τελικά; :)

Αρχική απάντηση από Jos3ph [Χθες, στις 14:05]

Αδικία !!! αφού έχω ήδη ένα πολύ δροσερό κουτί , γιατί να μην βάλω silent;

Θα περιμένω εαν χρειαστεί και 1 χρόνο να δω κάτι σε silent ...

Αμα μπει η καρτα στο compatibility list για την vf900cu τοτε δεν νομιζω να εχεις προβλημα, στο δροσεροτατο TJ07 μου (ειδικα αυτες τις μερες με το *ολοκρυο :hehe: ) δεν ακουγεται καθολου στις full στροφες εκτος αμα στησεις το αυτι σου, και παλι ο θορυβος δεν ειναι ενοχλητικος :) απο θερμοκρασιες μαμαει και δερνει, 42 gpu 36 env η 1900 56-60 load, το θεμα ειναι οτι με τοσες μνημες μαλλον θα χρειαστουμε extra ramsinks, απτην αλλη βλεπω οτι και ο πυρηνας ειναι γουρουνι οποτε μαλλον θα βγαλει η zalman κατι καινουργιο γι αυτες τις καρτες :cool:

δεν λέω μπορεί για κάτι καινούργιο η τιμή να είναι καλούτσικη αλλά ρε παιδιά δεν σας πονούν μισό+ μηνιάτικο σε μια κάρτα;

Αρχική απάντηση από nobig

δεν λέω μπορεί για κάτι καινούργιο η τιμή να είναι καλούτσικη αλλά ρε παιδιά δεν σας πονούν μισό+ μηνιάτικο σε μια κάρτα;

εε δεν θα αγοραζεις καθε μηνα...:p

για κανενα τριμηνο 4μηνο καλη ειναι..:hehe:

Aν και οι εγκρατεις την αγορζουν τωρα..(λεμε) και την κρατανε κοντα στο χρονο...

εκτος αν εχουν καμμια 24αρα να υποστηριξουν και δεν πολυτραβαει στην native το flight sim X..με φιλτρα..

ή αλλιως ...περι ορεξεως...ουδεις λογος!

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 11:34]

460 πραγματι ειναι πολυ καλα, asus που φαινετε να ειναι η πιο φθηνη δεν θα φερει?

Ποιό φτηνή από Albatron;Χλωμό. :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.