Jump to content

G80 photos leaked...

GoriLLakoS

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

ειχα διαβασει και εγω οτι θα εχει 2 sli connectors ..αλλα δε το εγραψα..μου φανικε λιγο δυσκολο..αλλα οντως ετσι ειναι

Τα 2sli connectors δεν είναι για quad sli, αλλά γιατί χρειάζεται το έξτρα bandwidth στην επικοινωνία ανάμεσα σε 2 κάρτες τέτοιου επιπέδου.

και συγκεκριμενα διαβασα και αυτα...(μια και επεσε μεσα στα διπλο SLi ισως και τα νουμερα ειναι σωστα)

3dmark 2006

8800GTX 16909 / 11843

8800GTS 15233 / 10071

7950GX2 12931 / 8781

1950XTX 11866 / 7007

1950PRO 10044 / 5600

τα νουμερα ειναι στο ιδιο συστημα αγνωστων specs

Αρχική απάντηση από NIB [Σήμερα, στις 00:19]

Τα 2sli connectors δεν είναι για quad sli, αλλά γιατί χρειάζεται το έξτρα bandwidth στην επικοινωνία ανάμεσα σε 2 κάρτες τέτοιου επιπέδου.

οτι πεις... :D

τιποτα για 8600 ξερουμε τιποτα διοτι ακομα και τα 400 δολαρια της gts πολα μου φενονται.... δε τα εχω... και δε διατηθεμαι δλδ να δωσω για gpu πανω απο ~200 ευρο ποτε μου...(νομιζω)

Πάντως αν ισχύουν οι αριθμοί όσο μεγαλώνει το CPU η κάρτα αυξάνει το νούμερα.Τι CPU θέλει για να τερματίσει ?! Επίσης απ΄ότι καταλαβαίνω στο 500άρι Fortron μου δεν παίζει η gts... :(

Αρχική απάντηση από dimitris74 [Σήμερα, στις 02:08]

recomended psu για sli :p :p :p

gen_index.jpg

και για stand alone

ef2800i_400.jpg

:upside: :upside: :p :P

να σημειωσω μονο οτι το image το ειναι clopyright

post-390-1416072853,2387_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Για quad ειναι τα 2 bridges ;)

Να δούμε πότε θα βγάλουν και πόσο θα κάνουν οι μητρικές με 4 PCI-X...μπορεί και 5, να έχουν και ένα καβάτζα για PPU. :p

Αρχική απάντηση από Guard1an [Σήμερα, στις 10:55]

Να δούμε πότε θα βγάλουν και πόσο θα κάνουν οι μητρικές με 4 PCI-X...μπορεί και 5, να έχουν και ένα καβάτζα για PPU. :p

Εχει παρει το ματι μου μια τετοια νομιζω (χωρις να ειμαι 100% σιγουρος,μπορει να λεω και κοτσανα).Μια ASUS -κατι- 64 στο πλαισιο.Αλλα κατι παιζει για 2χ16 και 2χ8.Και εχει ιντελ τσιπσετ νομιζω...η ατι.

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Για quad ειναι τα 2 bridges ;)

G80_QUAD_SLI.JPG

με φωναξε κανενας μηπως?:hehe:

Για τριπλο δεν εχω ακουσει κατι...

Για 4ΠΛΟ παλι δεν νομιζω να εχει προβλημα καποιος να βαλει 2 1000αρια αμα θελει τις 4 καρτες...

Οιι P5W64 που ειπε καποιος εχει 4χpci-e αλλα δεν παιρνουν nvidia...

Aπο την αλλη εχουν ανακοινωθει μητρικες με 64lanes στο pci-e οποτε 16 σε καθε καρτα και σε συνδιαμο με εναν τετραπυρηνο θα παιζουν οκ....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.