Jump to content

τι φταιει ?

theone

Recommended Posts

Σκευτομαι να παρω αυτον τον controller, τι λεται αξιζει ? και αυτο το λεω γιατι παρομιο προβλειμα εχει και ενας φιλος μου που εχει ssd... θα εχει καλο αποτελεσμα οπως π.χ. αυτα της intel?

Καλυτερα παρε SSD για το λειτουργικο σου ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ και κρατα το RAID για να χωνεις Games κτλ.

Aλλιως ψαξε στο ebay για κανεναν Dell Perc σε αυτα τα χρηματα.

http://cgi.ebay.com/DELL-PERC-5I-DUAL-CHANNEL-PCIE-SAS-CARD-PERC5i-UCP-51_W0QQitemZ380193193253QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item588547bd25

Καλυτερα παρε SSD για το λειτουργικο σου ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ και κρατα το RAID για να χωνεις Games κτλ.

Aλλιως ψαξε στο ebay για κανεναν Dell Perc σε αυτα τα χρηματα.

http://cgi.ebay.com/DELL-PERC-5I-DUAL-CHANNEL-PCIE-SAS-CARD-PERC5i-UCP-51_W0QQitemZ380193193253QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item588547bd25

:respect::respect::respect:

Θα παω να τον τσιμπησω...

Ξερεις πως πρεπει να τον αγορασω απο το ebay ?

δεν εχω πιστοτηκη/paypal

Ηρθε η ωρα να ανοιξεις εναν λογαριασμο στο www.paypal.com τοτε :D

Ανοιξα εναν λογαριασμοχωρις να δωσω καποιον κωδικο πιστοτικης καρτας,

Για να μπουν λευτα στο paypal θα πρεπει το ονομα μου να ειναι ιδιος με αυτον της πιστοτικης και μετα κατι πρεπει να κανω με τον ID number

Υ.Γ. Υπαρχει κανενα μελος απο το outofspecs που να εχει αγορασε τον συγγεκριμενο controller και να τον πουλαει για να μην μπλεκω τωρα... ?

post-1126-1414343355,893_thumb.jpg

Ρε γ@μοτο που να μπλεκω τωρα με καρτες.... δεν χρησιμοποιο πιστοτικη...

Αυτο που ψαχνεις λεγεται prepaid card. Εχουν αρκετες τραπεζες, με ενα googling θα βρεις αρκετες. ;)

Βασικα ισως να γινεται και με pay-safe card την οποια αγοραζεις απο το περιπτερο :D

Αλλιως βγαζεις μια καρτα electron visa και κανεις τη δουλεια σου (εγω εχω της Πειραιως για οτι αφορα online καταστασεις απο καζινο μεχρι ψωνια :D )

Πε παιδια δεν μπορω τωρα να μπλεκω με τετοια πραγματα... ξερεται αν εχεικανενας καποιον controller να τον βαλω πανω να τελειωνουμε ? και γενικα αν καποιος εχεικαποιον που να μην τον χρησιμοποιει και θελει να τον πουλισει ας μου στειλει π.μ.

Aν θες στον αγοραζω εγω, απλα θα χρειαστει να πληρωσεις και κανα 10ευρω παραπανω μεταφορικα γιατι δεν ειμαι Ελλαδα.

Επισης κοιτα καλυτερα απο ευρωπη για να μην μπλεξουμε με τελωνεια.

τι να σε πω αδερφε... Δεν εχω παιξει με τον συγκεκριμενο. Οτι μου πεις εσυ θα παρουμε. Απλα σου ξαναλεω κοιτα Α.Να ειναι απο ευρωπη ο seller Β.Να ειναι Τοp seller (99.5% και πανω)

Στο lab υπαρχει μια παλια αγγελια. Ριξτου ενα πμ αν ειναι ακομα διαθεσιμος

http://thelab.gr/showthread.php?t=67458&highlight=perc+dell

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.