GeorgeVasil Ιανουάριος 2, 2010 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2010 Σκευτομαι να παρω αυτον τον controller, τι λεται αξιζει ? και αυτο το λεω γιατι παρομιο προβλειμα εχει και ενας φιλος μου που εχει ssd... θα εχει καλο αποτελεσμα οπως π.χ. αυτα της intel?Καλυτερα παρε SSD για το λειτουργικο σου ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ και κρατα το RAID για να χωνεις Games κτλ.Aλλιως ψαξε στο ebay για κανεναν Dell Perc σε αυτα τα χρηματα.http://cgi.ebay.com/DELL-PERC-5I-DUAL-CHANNEL-PCIE-SAS-CARD-PERC5i-UCP-51_W0QQitemZ380193193253QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item588547bd25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theone Ιανουάριος 3, 2010 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2010 Καλυτερα παρε SSD για το λειτουργικο σου ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ και κρατα το RAID για να χωνεις Games κτλ.Aλλιως ψαξε στο ebay για κανεναν Dell Perc σε αυτα τα χρηματα.http://cgi.ebay.com/DELL-PERC-5I-DUAL-CHANNEL-PCIE-SAS-CARD-PERC5i-UCP-51_W0QQitemZ380193193253QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item588547bd25:respect::respect::respect:Θα παω να τον τσιμπησω...Ξερεις πως πρεπει να τον αγορασω απο το ebay ?δεν εχω πιστοτηκη/paypal Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Ιανουάριος 3, 2010 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2010 Ηρθε η ωρα να ανοιξεις εναν λογαριασμο στο www.paypal.com τοτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
theone Ιανουάριος 4, 2010 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 Ηρθε η ωρα να ανοιξεις εναν λογαριασμο στο www.paypal.com τοτε Ανοιξα εναν λογαριασμοχωρις να δωσω καποιον κωδικο πιστοτικης καρτας, Για να μπουν λευτα στο paypal θα πρεπει το ονομα μου να ειναι ιδιος με αυτον της πιστοτικης και μετα κατι πρεπει να κανω με τον ID number Υ.Γ. Υπαρχει κανενα μελος απο το outofspecs που να εχει αγορασε τον συγγεκριμενο controller και να τον πουλαει για να μην μπλεκω τωρα... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theone Ιανουάριος 4, 2010 Author #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 Ρε γ@μοτο που να μπλεκω τωρα με καρτες.... δεν χρησιμοποιο πιστοτικη... Αν ελεγα σε καποιον να τον παραγγειλει και να του εδηνα τα λευτα ?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Ιανουάριος 4, 2010 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 Ρε γ@μοτο που να μπλεκω τωρα με καρτες.... δεν χρησιμοποιο πιστοτικη... Αυτο που ψαχνεις λεγεται prepaid card. Εχουν αρκετες τραπεζες, με ενα googling θα βρεις αρκετες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Ιανουάριος 4, 2010 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 Βασικα ισως να γινεται και με pay-safe card την οποια αγοραζεις απο το περιπτερο Αλλιως βγαζεις μια καρτα electron visa και κανεις τη δουλεια σου (εγω εχω της Πειραιως για οτι αφορα online καταστασεις απο καζινο μεχρι ψωνια ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
theone Ιανουάριος 5, 2010 Author #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2010 Πε παιδια δεν μπορω τωρα να μπλεκω με τετοια πραγματα... ξερεται αν εχεικανενας καποιον controller να τον βαλω πανω να τελειωνουμε ? και γενικα αν καποιος εχεικαποιον που να μην τον χρησιμοποιει και θελει να τον πουλισει ας μου στειλει π.μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 6, 2010 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2010 Aν θες στον αγοραζω εγω, απλα θα χρειαστει να πληρωσεις και κανα 10ευρω παραπανω μεταφορικα γιατι δεν ειμαι Ελλαδα.Επισης κοιτα καλυτερα απο ευρωπη για να μην μπλεξουμε με τελωνεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theone Ιανουάριος 7, 2010 Author #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Ωραια αν ειναι θα σου στειλω π.μ.Αυτος με τα 110 € δεν ειναι ?http://global.ebay.com/search?Query=perc+5&Region=0&PageNumber=1&SortBy=1Τι αλλο θα χρειαστω ?π.χ. καλοδια μπαταριαλαμακι κ.τ.λ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 7, 2010 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 τι να σε πω αδερφε... Δεν εχω παιξει με τον συγκεκριμενο. Οτι μου πεις εσυ θα παρουμε. Απλα σου ξαναλεω κοιτα Α.Να ειναι απο ευρωπη ο seller Β.Να ειναι Τοp seller (99.5% και πανω)Στο lab υπαρχει μια παλια αγγελια. Ριξτου ενα πμ αν ειναι ακομα διαθεσιμοςhttp://thelab.gr/showthread.php?t=67458&highlight=perc+dell Link to comment Share on other sites More sharing options...
theone Ιανουάριος 7, 2010 Author #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Εχω στειλει π.μ. αλλα καποιοι τον εχουνδωσει,καποιοι δεν τον δηνουν... καποιοι δεν εχουν απαντισει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.