_K_Marios_ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2006 Γεια σας, ξερει κανεις πού μπορώ να βρώ αυτα τα φανσ απο Ελλάδα ?www.silenx.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Σεπτέμβριος 29, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 Multirama Extreme στη Στουρνάρη από ότι θυμάμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Σεπτέμβριος 29, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 Δν εχει εστειλα στον gorillako Κ μου το είπε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Σεπτέμβριος 29, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 Θα κάνω μια βόλτα στην Infosystem μπας και βρω αλλά χλωμό το κόβω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Σεπτέμβριος 29, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 Αν πάρω ποιά λετε να παρω ?1)τα 120αρια με 11db κ 46cmf2)τα 120αρια με 14db κ 72cmf Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 29, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=subcategory&item=12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 29, 2006 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 Αρχική απάντηση από _K_Marios_ Δν εχει εστειλα στον gorillako Κ μου το είπε ! _K_Marios...εγω σου ειπα οτι δεν εχει??? Εγω σου ειπα οτι εχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 29, 2006 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS _K_Marios...εγω σου ειπα οτι δεν εχει??? Εγω σου ειπα οτι εχει... Πολύ αργά πλέον. Πάει ο πελάτης, πέταξε γι' αλλού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Σεπτέμβριος 29, 2006 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 Αρχική απάντηση από _K_Marios_ Αν πάρω ποιά λετε να παρω ? 1)τα 120αρια με 11db κ 46cmf 2)τα 120αρια με 14db κ 72cmf Καλύτερα τα 2α με την παραπάνω ροή (στα 14db δεν ακούγονται), αλλά 30ευρά το ένα, φωτιά και λαύρα...αν θές να τα σκάσεις βέβαια no problem, απόλαυσε τον καταναλωτισμό όπως είπε κι ο Athens2004 νωρίτερα σήμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Σεπτέμβριος 29, 2006 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 εναλακτικά σε καλύτερη τιμή: http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=5&lng=enτο πήρα πρόσφατα, ύσηxo και δυνατό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 29, 2006 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 To κακο με αυτους τους ανεμηστηρες ειναι οτι δεν πρπει να τους βαζεις στα 3πινα πανω στις μητρικες ...γιατι με το μεταβαλλομενο ρευμα τα παιζει το μοτερ τους και ''βγαζουν τα ζουμια'' τους με αποτελεσμα να κανει θορυβο ο μηχανισμος τους....παντα σε μολεξ τροφοδοτικου... EDIT: Γιατι δεν συνεχιζες το θεμα εδω? http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=28951&perpage=20&pagenumber=2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 29, 2006 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 Αρχική απάντηση από Malkav εναλακτικά σε καλύτερη τιμή: http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=5&lng=en το πήρα πρόσφατα, ύσηxo και δυνατό. Θα συμφωνήσω, πήρα 2 για την 12αρα noctua και είναι εξαιρετικοί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Σεπτέμβριος 29, 2006 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS To κακο με αυτους τους ανεμηστηρες ειναι οτι δεν πρπει να τους βαζεις στα 3πινα πανω στις μητρικες ...γιατι με το μεταβαλλομενο ρευμα τα παιζει το μοτερ τους και ''βγαζουν τα ζουμια'' τους με αποτελεσμα να κανει θορυβο ο μηχανισμος τους....παντα σε μολεξ τροφοδοτικου... ο συγκεκριμένος έρχεται με 3πινο και adapter 3πινο to molex εμένα πάντος με έχει βολέψει πολύ το 3πινο, ο cpu μου είναι idle στους 30-31c οπότε έχω ρυθμίσει το smartguardian, σε αυτή τη θερμοκρασία το fan να είναι κλειστό και πάνω απο τους 35c να παίζει, εώς τους 40c που παίζει full. υποθέτω ότι λιγότερη φθορά έχει έτσι το μοτερ, 18 απο τις 24 ώρες που είναι κλειστό όταν το pc κατεβάζει και ας μεταβάλεται στιγμιαία το ρεύμα όταν ανοίγω κάποιο game. ο χρόνος βέβαια θα δείξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxos Σεπτέμβριος 29, 2006 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 Αρχική απάντηση από RootX Θα συμφωνήσω, πήρα 2 για την 12αρα noctua και είναι εξαιρετικοί Από τιμούλα τι λένε? Κάποιο μαγαζί εν Αθηνες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Σεπτέμβριος 29, 2006 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 υπάρχουν...just Skroutz it Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 29, 2006 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 Δεν ξέρω αν τους φέρνει και κάποιος άλλος, από checkmate τους πήρα, ~16 ευρω(χωρις φπα). Από ότι είδα έχει 2 μοντέλα, ένα στις 800 και ένα στις 1.2Κ στροφές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxos Σεπτέμβριος 29, 2006 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 Πιστεύω καλύτερα στις 1200 αφού σ'αυτά τα επίπεδα θορύβου (rated) είναι πρακτικά αθόρυβα, ενώ η ποσότητα αέρα που κινούν είναι πολυ καλή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 29, 2006 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 Αρχική απάντηση από spc Πολύ αργά πλέον. Πάει ο πελάτης, πέταξε γι' αλλού. εσυ εισαι ο αετονυχης μαγαζοτορας που κλεινει μεγαλοαλυσιδες??Πρωτα ο πουλιαδης ..μετα τι??Το multirama?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Σεπτέμβριος 29, 2006 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 Ασχετο μεν αλλα πως κρινεται οτι fan ειναι καλο και οτι εχει καλη ροη αερα? Μονο απο τις μετρησεις στην θερμοκρασια? Προσωπικα ολα οσα εχω δοκιμασει ιδια μου φανηκαν το μονο που αλλαζε ηταν η τιμη τους. Αν γνωριζεται κατι αλλο πειτε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 29, 2006 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 απο τα cfm και το ποσες σβουρες κανουν...(τι ωραια που το ειπα)...Και απο τα επιπεδα θορυβου βεβαια...Αν παρεις κανενα 12αρη που γυριζει στις 2500στροφες....λογικο ειναι να βγαζει και καμμια 120-150αρα cfm αλλα και καμμια 40db....Οποτε ψαχνεις κατι κοντα στα 20db για ψιλοαθορυβες καταστασεις και να βγαζει καμμια 50αρα-60αρα cfm...Καλο θα ηταν να μην κανει 30....ΠΑλια στις αεροψυκτρες επαιζε και η πιεση αλλα τωρα παει και αυτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.