Jump to content

Online βιβλιοπωλείο

Dr.Paneas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παίδες ξέρετε κανένα πλιν του γνωστού Παπασωτηρείου ; Στον Παπασωτηρίου αντί να πάρω από το Internet τους παίρνω τηλέφωνο. Πολύ εξυπηρετικά τα παιδιά που δουλεύουν εκεί.

Όμως είναι κάποια βιβλία που δεν τα έχει. Αναγκάστηκα να παραγγείλω από τους εκδότες, για παράδειγμα από τον Anubis.gr .

Εχω επιλέξει να μου τα στείλουν με κούριερ και για αυτό χρεώθηκα έξτρα 7 Ευρώ περίπου. Λογικά θα πρέπει να μου τα φέρουν μέσα σε 3 μέρες. Προς το παρών δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα μαζί τους. Θα δείξει τώρα στην πρώτη παραγγελία :D

xmas2

Τι βιβλια ψαχνεις??

Πρωτα κοιτας αν υπαρχουν σε Pdf.

Μετα ψαχνεις για Tutorials ..(σιγα μιν θελει ο Paneas λογοτεχνικο βιβλιο.)..

Και μετα για Video Tutorials.

:D

Τι βιβλια ψαχνεις??

Πρωτα κοιτας αν υπαρχουν σε Pdf.

Μετα ψαχνεις για Tutorials ..(σιγα μιν θελει ο Paneas λογοτεχνικο βιβλιο.)..

Και μετα για Video Tutorials.

:D

Κι όμως ο Πανέας θέλει λογοτεχνικόbananabanana

Παράγγηλα από τον An00bis τους πρώτους δύο τόμους της σειράς Το Τραγούδι του Πάγου και της Φωτιάς. Θεωρείται ότι καλύτερο υπάρχει από φαντασία, σε κόσμο επικό, ιππότες, βασιλιάδες, θρόνος, δράκοι, μαγεία κλπ.

Τα τεχνολογικά μόνο από Amazon. Περιμένω να μου έρθει τώρα ένα βιβλίο για αρχάριους στο Blender :gyros

Καλό website είναι το:

wikibooks

Από το Play.com έχω πάρει επίσης βιβλία. Ναι είναι αρκετά καλό, αν και αργούν λίγο περισσότερο. Το amazon μέσα σε 4 μέρες μου τα στέλνει. Εντος της εβδομάδας δηλαδή αν παραγγήλω την Δευτερα το ε΄χω την Παρασκευη,

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.