Mischeif Σεπτέμβριος 30, 2006 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2006 αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :P:P:P:P Τωρα περαν της πλακας η ψηφος ειναι ιερη, γιατι σου δεινει τη δυνατοτητα να διαλεξεις αυτον που ειναι πιο κοντα στα πιστευω σου! Δεν υπαρχει λογος να χαραμιζονται οι ψηφοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 30, 2006 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2006 και σε μενα ηρθε,αλλα εχω την απαλλαγη (γνωματευση απο κεντρικη επιτροπη του ΙΚΑ)ΛΟΓΟΥΥΓΕΙΑΣ,ελπιζω να την δεχθουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Σεπτέμβριος 30, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2006 ’ντε να δούμε διότι πολύ έχω σπαστεί με το Δημοκρατικό αυτό πολιτικό τραγέλαφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 30, 2006 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2006 Αρχική απάντηση από MischeifΤωρα περαν της πλακας η ψηφος ειναι ιερη, γιατι σου δεινει τη δυνατοτητα να διαλεξεις αυτον που ειναι πιο κοντα στα πιστευω σου!Δεν υπαρχει λογος να χαραμιζονται οι ψηφοι! Ελπίζω να μην το πιστεύεις πολύ αυτό.Εντάξει, μέχρι 2-3 χρονών μπορείς να το πιστεύεις, αλλά όταν βλέπεις λίγο τον κόσμο γύρω σου τα σκέφτεσαι και λίγο αλλιώς.Προσωπικά δεν θεωρώ δημοκρατία την εκλεγμένη ολιγαρχία.Γιατί ρουσφέτι, διαφθορά και όλα αυτά τα "25% πάνω το ΑΕΠ σε μια μέρα" είναι λίγο ύποπτα. Όχι για τα στρουμφάκια αποκλειστικά, αλλά και για το άλλο 40% του λαού, το "σοσιαλιστικό" (έτρωγε με σοσιαλιστικά κουτάλια). Την τοπική αυτοδιοίκηση να μην τη σχολιάσω καλύτερα.Τα όρνια, αντί να φτιάξουν κάνα πάρκινγκ να παρκάρουμε κάνα αυτοκίνητο, έφτιαξαν δημοτική αστυνομία να μας γράφει για θέσεις που ΔΕΝ υπάρχουν. Ωραία διαχείρηση χρήματος. Καλύτερα να λύσεις 1% του προβλήματος παρά να το αφήσεις στην τύχη του με εισπρακτικές κλήσεις. ’σε που τρελαθήκαμε στα έργα, η Αθήνα έχει αλλάξει 10 είδη από κολωνάκια. ’λλα κολωνάκια ο Αβραμόπουλος, άλλα η Ντόρα, τώρα αυτός που έχουμε (που δεν θυμάμαι ποιος είναι να πω την αμαρτία μου) δεν τά χει αλλάξει, μάλλον θα στέρεψε το ταμείο με κάνα έμβασμα στην Porsche (για δημοτική ομάδα "ζήτα" με Cayenne, να μην αργεί στις κλήσεις). Η άσφαλτος όπως ήταν γκρεμισμένη πριν από 4 χρόνια έτσι είναι και τώρα.Έχει το καλό ότι αν μάθεις τις λακούβες, μετά πας "αέρα". Βέβαια μπορείς να ψηφίζεις με το "μη χείρον βέλτιστον" (αλλάζοντας το "χείριστο" κάθε τετραετία, με το λιγότερο "χείριστο"), οπότε πας απ'το κακό στο χειρότερο (καλή ώρα). Ούτε ο κατακλυσμός δε μας σώζει πια, και οι 300 φελλοί θα βγουν αλώβητοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 30, 2006 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2006 ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ , ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ , 3Η ΦΟΡΑ ΣΕΡΙ . ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 30, 2006 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2006 εγω λεω οτι παρακολουθουν το φορουμ και επιλεγουν!! :P σε κανενα αλλο δεν ηρθε ? πχ spc ? :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Σεπτέμβριος 30, 2006 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2006 Καλά ρε που ξέρουν το σπίτι σας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Οκτώβριος 1, 2006 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris [Χθες, στις 19:34] Ελπίζω να μην το πιστεύεις πολύ αυτό. Εντάξει, μέχρι 2-3 χρονών μπορείς να το πιστεύεις, αλλά όταν βλέπεις λίγο τον κόσμο γύρω σου τα σκέφτεσαι και λίγο αλλιώς. Προσωπικά δεν θεωρώ δημοκρατία την εκλεγμένη ολιγαρχία. Γιατί ρουσφέτι, διαφθορά και όλα αυτά τα "25% πάνω το ΑΕΠ σε μια μέρα" είναι λίγο ύποπτα. Όχι για τα στρουμφάκια αποκλειστικά, αλλά και για το άλλο 40% του λαού, το "σοσιαλιστικό" (έτρωγε με σοσιαλιστικά κουτάλια). Την τοπική αυτοδιοίκηση να μην τη σχολιάσω καλύτερα. Τα όρνια, αντί να φτιάξουν κάνα πάρκινγκ να παρκάρουμε κάνα αυτοκίνητο, έφτιαξαν δημοτική αστυνομία να μας γράφει για θέσεις που ΔΕΝ υπάρχουν. Ωραία διαχείρηση χρήματος. Καλύτερα να λύσεις 1% του προβλήματος παρά να το αφήσεις στην τύχη του με εισπρακτικές κλήσεις. ’σε που τρελαθήκαμε στα έργα, η Αθήνα έχει αλλάξει 10 είδη από κολωνάκια. ’λλα κολωνάκια ο Αβραμόπουλος, άλλα η Ντόρα, τώρα αυτός που έχουμε (που δεν θυμάμαι ποιος είναι να πω την αμαρτία μου) δεν τά χει αλλάξει, μάλλον θα στέρεψε το ταμείο με κάνα έμβασμα στην Porsche (για δημοτική ομάδα "ζήτα" με Cayenne, να μην αργεί στις κλήσεις). Η άσφαλτος όπως ήταν γκρεμισμένη πριν από 4 χρόνια έτσι είναι και τώρα. Έχει το καλό ότι αν μάθεις τις λακούβες, μετά πας "αέρα". Βέβαια μπορείς να ψηφίζεις με το "μη χείρον βέλτιστον" (αλλάζοντας το "χείριστο" κάθε τετραετία, με το λιγότερο "χείριστο"), οπότε πας απ'το κακό στο χειρότερο (καλή ώρα). Ούτε ο κατακλυσμός δε μας σώζει πια, και οι 300 φελλοί θα βγουν αλώβητοι. Δεν μιλησα ουτε για μπλε ουτε για πρασινο ουτε για κοκκινο κλπ! Μιλησα για το δικαιομα που εχει κατακτηθει μετα απο αγωνες! Το τι θα ψηφισει ο καθενας ειναι δικο του θεμα!!!!!!!!!!!!!!! Εγω ειπα να μην χαραμιζουμε αυτο το αγαθο που λεγεται επιλογη αντιπροσωπου/ψηφος!;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Οκτώβριος 1, 2006 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2006 Απο ποτε τα αγαθα ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ? ειδικα αμα εισαι αρσενικο και δεν πας να ψηφισεις 80% την εβαψες, ετσι μου ερχεται να παω να κανω καμια εγχειριση αλλαγης φυλλου, πιο φτηνη θα ειναι απτο προστιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 2, 2006 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ , ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ , 3Η ΦΟΡΑ ΣΕΡΙ . ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Τι μου θύμησες ρε μλκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.