Jump to content

δεν παει με τιποτα 2600 ο sandy 3700+

Lewnidas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

μπορειτε να μου πειτε τι μπορει να φταιει και ο επεξεργαστης δεν παει με τιποτα στα 2600 τρεχω 3δ μαρκ 2κ6 και παγωνει μπορει να φταει το τροφοδοτικο ?

ρωταω οχι γιατι τρελενωμαι αλλα επειδη κοιτα και ολοι τον εχουν πανω απο 2700 με ντιφολτ ρευματα και ψυκτρες.

τωρα ειμαι στα 2550 πολυ στα8ερα με pi sta 31s kai sandra mem bandwith γυρω στα 6850

Oντως είσαι χαμηλά για 3700 diegito , Τρέξε κανα πιο συγκεκριμένο τέστ το 06 μπορει να κολλά απο την καρτα γραφικών σου η και απο τις μνήμες.

Θα ξεκινούσα s&m cpu test και αν το περνουσε μετά memtest για τις μνήμες.

ετσι πες ντε...!

Αν και ειπες μονο το 1/8 απο timmings αλλα βοηθησε πολυ το οτι παιζεις με 10 multi και οχι 11.(kai εχεις και dfi...)

Ετσι οπως εισαι μπες bios kai βαλε 11 multi.

Να δεις που θα παρεις αλλα 255Μηζ...:p

Εναλλακτικα αν εχεις νερο δωσε 1,6 ταση 300fsb (multi 10) και διαιρετη 166.

ποπο κολλητε ειμε μεσα με 250χ11 2750 super ρι 30 παω να τρεξω και αλλα στρεσσ τοολσ

για να δω πως παει:clap: :clap:

για κανε και αλλη μια δοκιμη ....

Μπες στο βιος και δωσε 10.5 χ 285 με 1,55 ταση..(ισως χρειαστεις και παραπανω)

με διαιρετη 180...

edit

αλλαγη στα νουμερα

φιλαρακι ειμαι κομπλε δεν το πειραζω αλλο και φαμε κανα ρεσετ στο μπιος ,πανε ολα ρολοι τωρα σιγουαρα παει παραπανω αλλα οι διαφορες σε πραγματικη ταχυτητα απο δω και περα ειιναι αμελητεες τι για να κσερδισω αλλα 5 φραμες στα παιχνιδια?2750 ειναι τζαμι!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.