kunoobidi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2006 Προς αναζήτηση, φθηνού κ αξιοπρεπούς πολυμηχανήματος.Έχω βάλει κάποια στο μάτι, αλλά απ'ότι κατάλαβα τα φθηνά πολυμηχανήματα απαιτούν κ ακριβά μελάνια.Καμμιά πρόταση, με γνώμονα τα φθηνα αναλώσιμα κ αξιοπρεπείς επιδόσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Σεπτέμβριος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2006 Epson 4850 129 ευρώ αναλώσιμα 10 ευρώ έκαστο επί τέσσερα. Αρκέτα καλό στα λεφτά του Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Σεπτέμβριος 29, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 Ποτέ ξανά Epson από μένα, μου έχουνε βγάλει το λάδι και οι εκτυπωτές της και το service του αντιπρόσωπου! Ήμουν κάτοχος ενός 3650 και έφτυσα αίμα στην κυριολεξία..Διάλεξα HP 3180 πριν από κανένα 10ήμερο και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 29, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 Τα ΗΡ ειναι καλα πολυμηχανηματα...οπως το οικονομικο psc 1510 στα 70-80.Προσωπικα εχω το 2410 και ειναι πολυ ωραιο και γρηγορο.Απο κει και περα τωρα τσιμπαει λιγο οσον αφορα τα μελανια...15-20 επι 3 αφου θες ενα εγχρωμο - ενα tri-color - Και ενα φωτογραφικο.μπορεις να παρεις ενα refill Kit μελανιων και να εισαι μια χαρα...Αλλιως στρεψου σε cannon... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Σεπτέμβριος 29, 2006 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 Εγώ πήρα πρόσφατα το Canon MP170 και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Η τιμή του κυμαίνεται στα 100 ευρώ. Skroutz it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 29, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 hp 5610 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Σεπτέμβριος 29, 2006 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 Ρε συ το φαξ τι θα το κάνει το παιδί? Και είναι φθήνο? 170 ευρώ? ΛΕυτέρη ο στρατός κάνει κακό κόψτον Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Σεπτέμβριος 29, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 Ευχαριστώ πολύ παιδιά!Στρέφομαι ανάμεσα στα hp 1510 και canon mp170m, αλλά επειδή απότι κατάλαβα για canon παίζει καλύτερο service και φθηνότερα αναλώσιμα μάλλον θα πάω για το 2ο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 29, 2006 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 Πολυ φτηνο(σε σημειο που κατανταει μαλλον ξεφτιλα) και μαλιστα με αξιοπρεπεστατες επιδοσεις ειναι το Lexmark X1100 series. Tα δε μελανια δεν κανουν παραπανω απο 10 ευρω εκαστο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trackman Σεπτέμβριος 30, 2006 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2006 lexmark ή hp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rightman Νοέμβριος 4, 2006 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2006 μπορεις να παρεις ενα refill Kit μελανιων και να εισαι μια χαρα... Από πού μπορούμε να το προμηθευτούμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Νοέμβριος 4, 2006 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2006 oχι lexmark.Νομιζω εχουν ενα τριπλο μελανι που οικονομικα τιναζει την μπανκα στον αερα.Θα πρεπει να το αλλαζεις ολο διαρκως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Νοέμβριος 4, 2006 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2006 νομίζω πως επιλέγοντας ένα λίγο ακριβότερο με χωριστά χρώματα είσαι κερδισμένος μακροχρόνια... εγώ πάντως πήρα το canon mp510 κ ως τώρα φαίνεται καλό...σε πιθηκίσια μελάνια θα πηγαίνει 5 ευρώ το ένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Νοέμβριος 4, 2006 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2006 lexmark x1180. Aλλα να ξερεις οτι το ακριβοτερο ειναι για περισσοτερες σελιδες και βγαζει τα λεφτα του μακροπροθεσμα. Το φτηνο για περιστασιακη χρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Νοέμβριος 5, 2006 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 Πάντως εμένα τα επσονάκια μου φαίνονται άριστα. Τα τετραμέλανα ειδικά είναι ακόμη καλύτερα γιατί και άριστη φωτογραφική ποιότητα έχουν και είναι πολύ οικονομικότερα των 6απλών αδερφών τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 5, 2006 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 επειδή έχω lexmark (F4270)---> ΌΧΙ Lexmark... Τώρα τελευταία έχει το βίτσιο κι εκτυπώνει όσες σελίδες του καϋλώσει. Μόνο όταν είναι από τον υπολογιστή. το copy, και το fax εκτυπώνουν μια χαρά :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Νοέμβριος 6, 2006 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2006 απο φτηνα πολυμηχανημα κατω απο τα 100 ευρω,εχω δοκιμασει HP PSC 1315-Pixma MP160 - και για λιγο ενα lexmark ενος κολλητου που το ειχε παρει 60 ευρω και ηταν για τα μπαζα..το HP εχω 2 χρονια, σκυλι,καλη εκτυπωση για τα λεφτακια του,εκτυπωσα 2 διπλωματικες εργασιες στο καπακι 140 σελιδες x 4 αντιτυπα και δεν μασησε και σε σχεση με το canon της αδερφης μου ειναι πολυ πιο απλο στη χρηση..εκτυπωνοντας τις διπλωματικες μετρησα ταχυτητα 10 p/ min σε ποιοτητα εκτυπωσης κανονικη και εγχρωμες σελιδες..στο γρηγορο-προχειρο ξερναει τις σελιδες σαν τρελο και εχει μια χαρα εκτυπωση ακομα κ σε εγχρωμα.. απο μελανια,κρατανε σημαντικα περισοτερο σε συγκριση με το lexmark ,αλλα σε αντιπαραθεση με το canon δεν εχω παρατηρησει διαφορα..τελος,οταν ειχα ενα προβλημα με κατι updates σε drivers που τα σκατωσα και μουλαρωσε το συνοδευτικο software ,μπηκα hp.com εκανα το chat μου με τον τεχνικο κ μου εδωσε λυση σε 2 min!! αυτο το τελευταιο ομολογω με εντυπωσιασε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.