PGM Σεπτέμβριος 29, 2006 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 δεν συμφωνω μαζι σου φιλε μου. δεν εχει σημασια μονο να το δουν για να το αγορασουν αλλα και να γινει γνωστη μια ελληνικη προσπαθεια. Ο καπεταν-Γιωργης τραβηξε τα απιστευτα μεχρι να εχουμε στα χερια μας αυτο το προιον και το ελαχιστο που θα μπορουσαν να κανουν τα περιοδικα πληροφορικης ειναι να κανουν μια μικρη αναφορα και να πουν ενα μικρο μπραβο. Τεσπα , ας μην βγουμε αλλο OT ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Σεπτέμβριος 29, 2006 Author #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 Βρε τι λέτε?.......Ας το προωθήσουν και τα περιοδικά....Καλό κάνει όχι κακό!..... Ε ας μας προωθήσουν προς τα δω και τα περιοδικά τώρα και κανά-δυό X1950XTX καρτούλες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Σεπτέμβριος 29, 2006 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 Ε ας μας προωθήσουν προς τα δω και τα περιοδικά τώρα και κανά-δυό X1950XTX καρτούλες..... ...ετσι ...ετσιιι...να δουμε τι κανουνε και αυτες στα κρυα :devil: :devil: ...τις ελιωσες λεμε...τωρα διαβαζα το post σου στο xs ... τους εχεις τρελανει .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimcar Σεπτέμβριος 29, 2006 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 Την Κυριακή γυρίζω και οι κάρτες θα ...προωθηθούν κατάλληλα.. πολύ καιρό κάθονται άπραγες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 29, 2006 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 Αρχική απάντηση από dimcar Την Κυριακή γυρίζω και οι κάρτες θα ...προωθηθούν κατάλληλα.. πολύ καιρό κάθονται άπραγες... Αλληλούια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Σεπτέμβριος 29, 2006 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 πραγματι πρεπει να ομολογησω οτι δεν ειχα γνωση για το συγκεκριμενο περιοδικο (PC World τεύχος Σεπτέμβρη) εαν το ειχε παρουσιαση αρα για να αποκαταστησ την ταξη και την αληθεια θα ηθελα να ζητησω ενα συγνωμη απο τον φιλο dimcar :o :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz250 Σεπτέμβριος 29, 2006 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 Μπραβο γιωργη πολυ καλη δουλεια και πιστευω πως οι κοποι σου δεν θα πανε χαμενοι ΠΩΣ εριξες 3,4V σε DDR2 ρε θεοτρελε :jump: και παλι μπραβο!!!!! :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 29, 2006 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 Hipro...καλο θα ηταν να μην ειχες πει το κολπο με το ddr1 dimm για να δινεις πανω απο 2.80 σε μνημες...γιατι μολις με ειδοποιησε ο πρωην AMDas οτι οι μνημες μου τρωνε 3.1 στα 427 3-2-2-1.....και θελει να δωσει κι αλλο... Πολυ ωραιο το review του Tyrou... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Σεπτέμβριος 29, 2006 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Hipro...καλο θα ηταν να μην ειχες πει το κολπο με το ddr1 dimm για να δινεις πανω απο 2.80 σε μνημες...γιατι μολις με ειδοποιησε ο πρωην AMDas οτι οι μνημες μου τρωνε 3.1 στα 427 3-2-2-1.....και θελει να δωσει κι αλλο... Πολυ ωραιο το review του Tyrou... τυχερος εισαι, αν δεν το ηξερα θα τις εκανα Vio και θα ετρωγαν 3.3V, btw, να σου δινω να δοκιμασζεις CPU ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 29, 2006 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 Αρχική απάντηση από PGM [Χθες, στις 10:25] και επειδη το εκανε το PC WORLD αλλαζει κατι ??? εγω θα διαφωνισω λιγακι σε αυτο. το Maximizer ειναι πλεον ενα προιον που φαινεται οτι εκανε το μεγαλο μπαμ στους κυκλους των απανταχου overclockers. ειναι ενα τρελο οπλο-εργαλειο και ισως απο τις λιγες συσκευες που μας κρατανε στο παλιο καλο αρωμα του overclocking πριν οι εταιριες βαλουν μεσα στο cd με τους drivers προγραμματα οπως Easy tuning/smart overclock κλπ κλπ. η απηχηση λοιπον προς τα εξω ειναι πολυ μεγαλη αλλα σιγουρα με το στραβωμενο υφακι για κατασκευες ελληνικης προελευσης.αλλωστε πριν 10χρονια δεν υπηρχαμε καν στο χαρτη του παγκοσμιου overclocking......ενω σημερα βαλαμε ενα botlist και τα ελληνοπουλα σκιζουν τις λιστες........με μισθους πολυ χαμηλοτερους και προσβασεις σε hardware πολυ δυσκολοτερες απο οτι στις αλλες χωρες. αρα το να αρπαξουμε την ευκαιρια ειναι σημαντικο για μενα. ειτε αυτο γινει μεσα απο forum ειτε γινει μεσα απο περιοδικα. καλη θεληση να υπαρχει και ομαδικο πνευμα και νομιζω οτι μπορουμε να δειξουμε πολλα πραγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Οκτώβριος 3, 2006 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 Σωστός ο φράγκμας :T: ...δε μασάμε όμως έτσι θα συνεχίσουμε και με πιο πολύ πάθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Οκτώβριος 4, 2006 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2006 Φίλε μου HiproΘερμά συγχαρητήρια για το απίστευτο μηχάνημα που έβγαλες.Απ' ότι ακούω από φίλους πολύ δυνατούς O/Clockers το maximizer είναι must για να γίνει ένα καλό σκορ.Όλοι τόχουν κρυφό μυστικό.Πρέπει να έχουν φύγει πολλά παραπάνω κομμάτια απ όσο υπολόγιζες ...Σύντομα θα το πάρω κι εγώ, όχι γιατί το έχω ανάγκη για υπερχρονισμό, αλλά για σταθερότητα, για κάθε μέρα, σε συνθήκες καθημερινού υπερχρονισμού. Είμαι σίγουρος ότι θα πάψουν να μου καίγονται οι μνήμες μου όπως έγραψα σε άλλα ποστ poy ίσως έχεις δει (το απέδωσα στο ripple της γραμμής 3.3 των τροφοδοτικών).Ευχαριστούμε μεγάλε Hipro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 4, 2006 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2006 Έτσι, έτσι... να χαίρομαι να παίρνω spam Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Οκτώβριος 4, 2006 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2006 Ουυυυυυ βρε σάπιε παλιοΣυντονιστή πουλ-μουρ και καλά πάιρνω newsletter Κι έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 4, 2006 Author #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2006 Ωχ - ωχ......αρχίσανε τα spam..... Ευχαριστούμε παιδιά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Οκτώβριος 4, 2006 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2006 Τέτοια spam να βλέπουμε να χαιρόμαστε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.