Jump to content

FROM SPIDER INTO FUSION

Kerberos

Recommended Posts

Και μετά το περσινό σύστημα SPIDER που έστησα (υπάρχει στο thread - ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ -

http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=2094 ) λέω φέτος να πάω σε FUSION σύστημα. Λοιπον δοκίμασα το Fusion Utility της AMD και σας λέω ότι δουλέυει πολύ καλά έως τρίκαλα.... :D (Ελπίζω να καταλάβαμε όλοι το λογοπαίγνιο)

Θα χρησιμοποιήσω λόγω οικονομικής κρίσης (...) κομμάτια απο το προηγούμενο σύστημα, το σύστημα με το OPTERON 175 παέι για την κόρη... , και τα δύο νέα συστήματα που θα προκύψουν το μικρό παέι για HOME THEATRE και το μεγάλο για μένα (παιχνίδια, folding κλπ)

Και έχουμε και λέμε

mobo : MSI K9A2 PLATINUM V2, MSI 790FX-GD70

cpu : AMD 9950BE , AMD 965BE C3

memory : CORSAIR TWIN2X2048-8500C5D , OCZ PC3-12800 BLACK

EDITION AMD READY

hd : WD VELOCITYRAPTOR 300GB, SAMSUNG F1 1 TB, 3 X 300GB

(WD, MAXTOR, SEAGATE)

vga : SAPPHIRE 4870X2, MSI 5750 1 GB, X1950PRO X 2

case : LIAN LI PC-P80, AEROCOOL Sr. BLACK

psu : PC POWER & COOLING 950W , OCZ 550W MODULAR

Και προκύπτουν τα εξής δύο συστήματα

1. MSI 790FX-GD70+AMD965BE+OCZ PC3-12800 BE+SAPPHIRE

4870X2+WD VELOCITYRAPTOR 300GB + 2X300GB (WD+MAXTOR)+PCP

950W+LIAN LI PC-P80

2. MSI K9A2 PLATINUM+AMD9950BE+CORSAIR TWIN2X2048+MSI 5750

1GB+SAMSUNG F1 1 TB+300 GB SEAGATE+ OCZ 550

MODULAR+AEROCOOL Sr. BLACK

Στο πρώτο σύστημα η VGA θα αλλαχτεί (οχι τώρα λογω οικονομικής κρίσης...χεχεχε) με ATI 5970. Οι δύο Χ1950PRO θα πάρουν την άγουσα με τον OPTERON 175 και την παλιά mobo (MSI RD480 CROSSFIRE) για την κόρη...

Ομως λόγω εορτών τα καινούργια κομμάτια θα έρθουν περίπου 10/1/2010.

Εν αναμονή....:cool:

Βλεπω εχεις μια αγαπη προς την MSI :D

Θα δαπανισεις 800 ρυτα για μια AMD based συνθεση?

Μηπως να το σκεφτοσουν λιγο καλυτερα και να πηγαινες σε INTEL με τα ιδια λεφτα?

Ή αν επιμεινεις σε AMD,μηπως να αλλαξες κατι ωστε να ριξεις το κοστος?

Για παραδειγμα,ο PHENOM 965 εχει οσο και ενας i5 750...

Και με τα 130 ευρα της μητρικης παιρνεις μια αντιστοιχη με P55 (στα ιδια λεφτα βγαινουν).

Μια προταση κανω.

Και γω AMDας ειμαι,αλλα τα τελευταια χρονια AMD εχω μονο στο κατεβαστηρι μου δυστυχως...

Βλεπω εχεις μια αγαπη προς την MSI :D

Θα δαπανισεις 800 ρυτα για μια AMD based συνθεση?

Μηπως να το σκεφτοσουν λιγο καλυτερα και να πηγαινες σε INTEL με τα ιδια λεφτα?

Ή αν επιμεινεις σε AMD,μηπως να αλλαξες κατι ωστε να ριξεις το κοστος?

Για παραδειγμα,ο PHENOM 965 εχει οσο και ενας i5 750...

Και με τα 130 ευρα της μητρικης παιρνεις μια αντιστοιχη με P55 (στα ιδια λεφτα βγαινουν).

Μια προταση κανω.

Και γω AMDας ειμαι,αλλα τα τελευταια χρονια AMD εχω μονο στο κατεβαστηρι μου δυστυχως...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.... Ομως...

Οταν το Πλαίσιο στη στουρναρη , είχε φέρει κάπου στα τέλη της δεκαετίας του '80 το γρηγορότερο μηχάνημα που υπήρχε σε πραγματικούς και απολυτους αριθμούς , ήταν ένα PC AT 80286DX στα 12 ΜΗΖ....AMD....

Και επειδή μου αρέσει σε κάποια πράγματα να κρατάω στάση ζωής (το είχα αγοράσει τότε σαν τρελός και είχε μπολικά λεφτουδάκια) μου την σπάει η INTEL με το υφάκι του πρώτου, με τον κακό ανταγωνισμό μπλα μπλα μπλα....

Εχεις ακούσει που λένε τα κάνει όλα και συμφέρει; Αυτη είναι η AMD...

Βέβαια αν με ρωτούσες τι θα ήθελα για cpu στο pc μου θα σου έλεγα έναν MOTOROLLA ή καλύτερα έναν TEXAS ή ακόμα καλύτερα έναν RISC....

Αλλά η καλή εταιρεία που λέγεται INTEL κατάφερε και επιβίωσε (είτε γιατι τους γ...... είτε γιατί οι άλλοι ήταν άχρηστοι). Για να μην φτάσω λοιπόν στο σημείο να έχω μόνο αυτή στο pc μου κάνω αυτό που μπορώ απο την μεριά μου και είμαι ικανοποιημένος με τις επιδόσεις και με το αποτέλεσμα. Η MSI αυτήν την εποχή έχει καλύτερες mobo όταν παλαιότερα η DFI έσκιζε και κοντραριζόταν με την IBM (Τώρα που μιλάμε είναι πραγματικότητα ότι η DFI έκλεισε).

Θα μπορούσαμε να μιλάμε για μέρες...LONG LIVE OUTOFSPECS.GR Respect :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.