Jump to content

ds4 fan controller

μανος1980

Recommended Posts

ειχα το εξης προβληματακι. τα ανεμιστηρακια που εχω ειναι ολα silenx οπως και αυτο που εχω πανω στην ψυκτρα. κατα την εκινηση τα δυο απο τα τρια προφανος επειδη εχουν 3 pins και οι υποδοχες τεσσερα το ενα που δεν καλυπτω ειναι για για τον controller προφανως τα μπλοκαρει για δυο τρια δευτερολεπτα και μετα τα ξαναξεκιναει. το θεμα ειναι οτι αυτο που εχω πανω στην ψυκτρα τα παιζει μετα το σταματημα οποτε εβαλα αυτο της ψυκτρας πανω στο power fan που εχει τρια pins ωστε να μην μου το κανει αυτο. απλα παρατηρησα οτι το αλλο ανεμιστηρακι που εβαλα πανω στην υποδοχη cpu fan λειτουργησε κανονικα και μετα το σταματημα. δυο οι αποριες μου αν και απλες. το ανεμιστηρακι που τα παιζει μετα απο αυτην την διαδικασια αλλα λειτουργει σωστα πανω στο power fan τα εχει παιξει? δευτερο ειναι θεμιτο να τα εχω ετσι συνδεδεμενα? απλες οι ερωτησεις μου αλλα θελω να παρω και μια δευτερη γνωμη.

Αρχική απάντηση από μανος1980

με ειρωνευσε ?

Κανείς δεν σε ειρωνεύεται.

Απλώς αν θέλεις κάποιος να μην σπάσει το κεφάλι του μισή ώρα για να διαβάσει αυτά που γράφεις, γράψε τα πιο καλά (aka πάτα και το enter)

;)

τι να πω το εγραψα οπως το σκεφτομουν. ρε παιδι μου οι υποδοχες εχουν τεσσερα

ποδαρακια. τα ανεμιστηρακια τρεις εισοδους. η μητρικη στο ξεκινημα σταματαει τα

ανεμιστηρακια και τα ξαναξεκιναει προφανος για αυτο. το ανεμιστηρακι που ηταν πανω

στην ψυκτρα μετα το σταματημα τα επαιζε. οποτε το εβαλα πανω στην υποδοχη power

fan. και ρωταω αυτο που μπλοκαρει με το σταματημα τα εχει παιξει? και δευτερον ειναι

θεμιτο να τα εχω σε λαθος υποδοχες? προφανος ειναι θεμιτο απλα ηθελα να ρωτησω.

Εντάξει ας ξεκολλήσουμε από το Enter....μια χαρά διαβάζεται το 2ο ποστ του ανθρώπου.

Όποιος θέλει απαντάει...όποιος δεν μπορέι να διαβάσει απλά δεν απαντάει....end of story. :T:

H DS4 (με το BIOS τουλάχιστον προ μερικών ημερών) ξεκινάει για λίγο στο BOOT το ανεμιστήρι της CPU (τα άλλα δεν έχω προσέξει), μετά το σταματάει και μετά από λίγο (μερικά sec) το ξαναξεκινάει (το πότε το ξαναξεκινάει ίσως έχει να κάνει και με την θερμοκρασία της CPU).

ναι αυτο το εχω καταλαβει αλλα ρωταω αν πειραζει που εχω βαλω το ανεμιστηρακι της ψυκτρας πανω στο power fan γιατι αν το σταματησει το συγκεκριμενο τα παιζει μετα και αν αυτο σημαινει οτι τα εχει παιξει ολιγον το ανεμιστηρακι αυτο.

Αρχική απάντηση από ea6gka

φιλαρακο μα το θεο δε καταλαβα χρηστο τι ρωτας , γραψτο λιγο καλυτερα αν μπορεις

Αρχική απάντηση από μανος1980

με ειρωνευσε ?

"Τυφλός τυφλόν οδήγαγε .......κι οι δυό μες το πηγάδι..."

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.