2cpu Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2006 Στο προσφατο IDF η μπλε εταιρεια αποκαλυψε τις προθεσειςτης για την συγκεκριμενη τεχνολογια.Συμφωνα με τις δηλωσειςτο πρωτοτυπο τσιπακι αποτελειται απο 80 cores με συχνοτηταλειτουργειας τα 3,1 Ghz.Περισσοτερα νεα :Intel Develops Tera-Scale Research Chips και ενα ενδιαφερον αρθροPcPerspective Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 27, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2006 LoL! 80 cores! 20 MB SRAM on the die!Μωρέ μια χαρά είμαι με τον Northwood μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Σεπτέμβριος 27, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2006 Οπως πανε τα πραγματα σε καμια 15αρια χρονια μεχρι και στα κινητα θα εχουμε επεξεργαστες με ισχυ αντιστοιχη των σημερινων υπερυπολογιστων. Αντε να δουμε τι θα την κανουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 27, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2006 Εγώ ήθελα να μάθω: ’ραγε θα χρησιμοποιηθεί ποτέ κανένας υπερυπολογιστής στην υπηρεσία της ιατρικής? Για ασθένειες όπως AIDS, Alzheimer? Προσωπικά έχω χάσει συγγενή από Alzheimer και δεν μπορώ να βλέπω όλους να ασχολούνται με πυρηνικά και ενέργειες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Σεπτέμβριος 27, 2006 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2006 Χρησιμοποιουνται ηδη αλλα μονο μικροι (σχετικα παντα). Το βαρυ πυροβολικο χρησιμοποιειται κυριως για προσομοιωσεις και ερευνα σε αλλους τομεις (διαστημα, προβλεψη φαινομενων με βαση παλαιοτερα στοιχεια,οπλικα συστηματα, φυσικη κτλ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Σεπτέμβριος 28, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2006 Ο ισχυρότερος υπολογιστής χρησιμοποιείται για μετεωρολογικούς σκοπούς προσπαθώντας να δημιουργήσει το τέλειο πλανητικό μοντέλο. Για τις ασθένειες και τα συναφή δυσάρεστα γιατί να βγάλουν? Οι φαρμακευτικές με κάτι πρέπει να ζήσουν και αυτές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimcar Σεπτέμβριος 28, 2006 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2006 έπρεπε να είστε εκεί να δείτε το μέγεθος του die.... μεγαλύτερο από το νύχι μου ήταν.... στο waffer ζήτημα να χωράνε 200 CPUδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.