sofix Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2006 Σημερα το μεσημερι δουλεια δεν ειχα,ειπα να βαλω το νεο XP Codec Pack,διοτι αυτο που ειχα ηταν αρχαιο(αρχαιο,αλλα τα επαιζε ολα κανονικα..)κανω unistall,κανω κ ενα clean registry στο καπακι με το tune up unitilities και εγκαθιστω την τελευταια εκδοση του XP Codec Pack..κανω restart και απο εκεινη τη στιγμη κ μετα ολες οι ταινιες μου παιζουν τοσο θολες κ μαυρες που ισα ισα διακρινεις τις φιγουρες..περιττο να πω οτι το εβγαλα,καθαρισα registry με το registry mechanic, εβαλα το k-lite pack μηπως δω φως(στην κυριολεξια) με αυτο,αλλα παλι τα ιδια..παιζει ηχο κανονικα αλλα δεν βλεπω εικονα διοτι ειναι πολυ σκουρα τα χρωματα κ ισα που διακρινω κατι λιγα..λες και εχω μειωσει το brightness της οθονης στο τερμα..αναπαραγωγη κανω με το media player classic ,αλλα ουτε κ με winamp,media player 11,vlc,zoom player,δε φαινεται Χριστος!εχω μονο ηχο..καθε tip δεκτο..
sofix Σεπτέμβριος 27, 2006 Author #3 Σεπτέμβριος 27, 2006 προσπαθησα να χρησιμοποθησω αυτο το tool αλλα μολις φτανω στο "Magic Button",το παταω κ δεν κανει τιποτα..καπου εχω χαθει με αυτο κ δεν βγαζω ακρη..μου εχει βρει 5 erroneus records..
poly Σεπτέμβριος 28, 2006 #4 Σεπτέμβριος 28, 2006 Το overlay της καρτας γραφικων ειναι στο default?Δεξι κλικ desktop ->Properties -> Settings -> Advanced -> υπερθεαση -> πατα προεπιλογες για ATI cards.Δεξι κλικ desktop ->Properties -> Settings -> Advanced -> GeForce xxxx -> διορθωση χρωματος-> βαλε υπερθεαση. Φωτεινοτητα 100%,Αντιθεση 100% -> Εφαρμογη.Το ιδιο κανε στην επιλογη video ovelay settings Αποχρωση 0,0 Κορεσμος 100% για Nvidia cards. Μετα δες ffdshow video decoder configuration το overlay box να μην ειναι τσεκαρισμενο.
sofix Σεπτέμβριος 28, 2006 Author #5 Σεπτέμβριος 28, 2006 το overlay της καρτας(7800GTX) ειναι default.προφανως εχει γινει του conflict το καγκελο απο το προηγουμενο πακετο codecs.εβαλα k-lite full pack ,ειχα παλι τα ιδια,αλλα βρηκα ενα "codec tweak tool "που εχει το k-lite,και αφου εκανα διαφορα resets-fixes απο τις επιλογες που παρεχει το panel αυτο,τελικα με τα πολλα καταφερα να το επαναφερω και να παιζει κανονικα πλεον..εβαλα κ vobsub παλι διοτι δεν επαιζε subs(το xp codec pack επαιζε χωρις vobsub) και πλεον ολα οκ..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.