Jump to content

Aναζητηση καταλληλου PSU

anousios

Recommended Posts

οχι αποσπωμενα καλωδια

Δηλαδή αν έχει αποσπώμενα σε χαλάει για κάποιο λόγο; Τέσπα, εγώ θα σου πρότεινα το Hiper 580W στα 99 . Το έχω ξεσκίσει πάνω σε μια DFI Ultra-D (που είναι και δύσκολες στη συνεργασία με PSU) με τρελό o/c και είναι άψογο. Έχει όλα όσα ζητάς και παραπάνω.

+1 για το Hiper..

To έχω κι εγώ σε Expert,X2@2,6 και 7950GT 24/7 και παίζει μια χαρά!!

’λλωστε είναι σε πολύ καλή τιμή,παίζει εγγυημένα σε DFI όπως είπε ο gdp77 ενώ παράλληλα είναι και πολύ όμορφο.:)

Αρχική απάντηση από gdp77

Δηλαδή αν έχει αποσπώμενα σε χαλάει για κάποιο λόγο; Τέσπα, εγώ θα σου πρότεινα το Hiper 580W στα 99 . Το έχω ξεσκίσει πάνω σε μια DFI Ultra-D (που είναι και δύσκολες στη συνεργασία με PSU) με τρελό o/c και είναι άψογο. Έχει όλα όσα ζητάς και παραπάνω.

Για τα αποσπώμενα είχε γίνει θέμα από τους τεχνικούς της Seasonic και της PCPnC ότι παίζει σοβαρά να ρίχνουν την απόδοση του PSU, ίσως σε αυτό να στηρίζεται το παιδί.

Πάντως εγώ από την εμπειρία μου με modular δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα (Tagan, Hiper, TT). Για το Hiper που προτείνεις συμφωνώ απόλυτα, είναι πολύ δυνατό, όμορφο και δεν παρουσιάζει ασυμβατότητες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.