hayabusa Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2006 Ακουστε να δειτε τι το παραλογο συνεβη χτες. Πηγα να ανοιξω καποια PDFs που εχω στον δευτερο σκλληρο μου (250gb) και το Αdobe acrobat 7 μου εμφανισε το σκολουθο μηνυμα:There was a problem opening this document. The filename,directory name,or volume label syntax is incorrect.και φυσικα δεν μπορουσα να δω κανενα αρχειο.Οταν τα μετεφερα στον αλλο σκληρο μου αυτα που ηθαλα ανοιξαν κανονικα αλλα μονο την πρωτη φορα. Οταν προσπαθησα να το ξανακανω μου εμφανισε και παλι ιδιο μηνυμα.Μπορει να μου εξηγησει κανεις τι συμβαινει και πως διορθωνεται γιατι κοντευω τρελαθω...Ευχαριστω προκαταβολικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
downfoot Σεπτέμβριος 27, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2006 Από antivirus πώς πας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Σεπτέμβριος 27, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2006 Να υποθεσω οτι εκανες επανεγκατασταση του acrobat?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 28, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από pigassos19 Να υποθεσω οτι εκανες επανεγκατασταση του acrobat?? δεν εκανα ακριβως επανεγκατασταση, απλα οταν μου αρχισε τα προβληματα το Adobe Acrobat εβαλα το Acrobat reader(μονο του). Ομως και αυτο τα ιδια προβληματα παρουσιασε. Λες να λυθει το προβλημα αν το βγαλω και το εγκαταστησω ξανα;Αρχική απάντηση από downfoot Από antivirus πώς πας; Norton Systemworks 2006(latest virus definitions) +Norton internet security 2006(latest virus definitions). Νομιζω οτι απο την μερια του αντιβιοτικου ειμαι απολυτα καλυμμενος και δεν πιστευω πως οφειλεται εκει το προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Σεπτέμβριος 28, 2006 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2006 Κάνε uninstall και χρησιμοποίησε κανένα εργαλείο για να καθαρίσεις τη registry όπως το Registry Clean κλπ και εγκατέστησε μετά καμιά πιο παλιά ή πιο καινούργια έκδοση απο αυτή που έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Σεπτέμβριος 28, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2006 Λογικα τα windows φαγανε καποιο κολλημα!Δοκιμασε να τα ανοιλεις απο καποιο αλλο υπολογιστη να δεις τι γινεται!Το πολυ πολυ να κανεις κανενα φορματακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 28, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από tigrakas Κάνε uninstall και χρησιμοποίησε κανένα εργαλείο για να καθαρίσεις τη registry όπως το Registry Clean κλπ και εγκατέστησε μετά καμιά πιο παλιά ή πιο καινούργια έκδοση απο αυτή που έχεις. θα το δοκιμασω συντομα. Αυτο το προγραμμα απο που μπορω να το κατεβασω και σε τι θα με βοηθησει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 28, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2006 Mολις τελειωσα την απεγκατασταση και την εγκατασταση Adobe Acrobat 7,0. Το αποτελεσμα παραμενει το ιδιο ακριβως, δλαδη μια τρυπα στο νερο. Επειδη μου εχουν σπασει τα νευρα λεω να πατησω ενα φορματ στο δισκο που εχω το λειτουργικο για να τελειωνω.Εκτος και αν κανενα καλο παιδι εχει κατι καλυτερο να μου προτεινει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.