sotiris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2006 Έχω το εξής περίεργο πρόβλημα με την ψηφιακή μου: έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές τα παίζει το mpeg- ό - φιλτρο (κυρίως όταν τραβάει βίντεο) και χαλάει τα χρώματα. Φταίει η ψηφιακή ή η sd? (εδώ είναι capture από ένα βιντεάκι, οι στις 2 τελευταίες φωτό φαίνεται το prob που συμβαίνει ξαφνικά). Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 27, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2006 κατι πρεπει να παιζει με την ψηφιακη. αν δεν σου κανει κοπο γραψε μαρκα και μοντελο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 27, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2006 έχει σχέση το μοντέλο?casio ez - x 600απλά δεν μπορώ να το ταυτοποιήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 28, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2006 τωρα μολις ξαναειδα τις εικονες που εχεις επισυναψει. οπως φαινεται το προβλημα εχει να κανει καθαρα με την φωτογραφικη μηχανη και μονο με αυτη. Ειναι πολυ πιθανον να διορθωνεται με καποιο firmware update. Μπορεις να κοιταξεις αν εχει βγει κατι σχετικο εδω--> http://world.casio.com/qv/download/en/?Αν δεν βρεις κατι που να διορθωνειο το προβλημα τοτε υπαρχει προβλημα στην μηχανη και πρεπει να την πας για φτιαξιμο εκτος και αν ισχυει η εγγυηση.Ελπιζω να βοηθησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.