tolis861416003225 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2006 εχω το alcatel speedtouch 530i και για να κατεβαζω τορεντς εχω το μtorrent 1.6 και για προστασια το κασπερσκυ ιντερνετ σεκιουριτι 6 με απενεργοποιημενο το real time virus scan και το firewall μιας και εχω ρουτερ... και το προβλημα μου ειναι οτι απαξ και κλεισω το μτορεντ ή κανω ρεσταρτ μια πορτα διαγραφεται απο μονη της!!!! τι στο καλο??? γιατι?παρακαλω βοηθεια! ειναι πολυ σπαστικο καθε λιγο να ρυθμιζεις τις πορτες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Σεπτέμβριος 26, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 τις πόρτες για port forwarding τις ρυθμίζεις στο 530i ?αν ναι αφού τις ρυθμίσεις πάτα save all στο interface του modem Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Σεπτέμβριος 26, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 δεν ξέρω αν είναι το ίδιο πρόβλημα, αλλά το δικό μου το 530 έχει ένα bug και ζορίζεται να προσθέσει πόρτες πέρα απο την 20ή Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Σεπτέμβριος 26, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 4! εχω ολες κιολες ρε παιδια!! αν ειναι δυνατον!! παταω και aply και save all αλλα οπως προειπα σβηνεται μονη της η μια!!και δε μπορουν να με δουν λεει στο μτορεντ...και ειναι στο κοκκινο το σηματακι...τωρα δε θυμαμαι πιο απο τα δυο ειναι το udp ή το tcp... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Σεπτέμβριος 26, 2006 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 απενεργοποίησε από το NAPD MENU του 530 το upnp ή κλείσε το από τα services των windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Σεπτέμβριος 26, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 Και γιατι να κλεισει το upnp?Να ενεργοποισει το Upnp στον ρουτερ και στο utorrent και θα ειναι μια χαρα.Τσεκαρε το Log του utorrent, θα πρεπει να λεει Port xxxxx Mapped successfuly (ή κατι τετοιο)δες και εδω: www.portforward.com για τον ρουτερ σου και το utorrent Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Σεπτέμβριος 26, 2006 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 τσέκαρε και το log του utorrent να δεις τι παίζειποιες πορτές έχεις ανοιξει δεν μας ειπες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Σεπτέμβριος 26, 2006 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 το upnp είναι security risk (υπάρχουν 66 ιοί που αναφέρει το www.secunia.com για upnp) και αφού ήδη ανοίγει πόρτες χειροκίνητα δεν το χρειάζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Σεπτέμβριος 26, 2006 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 παιδια εγω προχθες εβαλα το speedtouch 536 και στο μtorrent πιανω μονο 1.2 kb/s ενω με το sagem 800 μεχρι και 65 kb/s στο ιδιο torrent. Πειτε μου τι να κανω??? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Σεπτέμβριος 26, 2006 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 To ίδιο γίνεται και στο δικό μου 530iΤο TCP είναι αυτό που κλείνει , και παρατήρησα πως αφαιρεί την πόρτα όταν κλείσω το utorrent αν θυμάμαι καλάΤο Linksys 354G που χρησιμοποιώ αυτό τον καιρό , μπορεί μεν να μην αφαιρεί την πόρτα από την λίστα του , όμως την κλείνει με αποτέλεσμα να εναλλάσομαι μεταξύ δύο πορτών Δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει , ίσως κάποιος άλλος μπορεί να μας διαφωτίσειΠολωνέ , έλεξε από το utorrent αν είναι ανοιχτή η πόρτα σουΕπίσης , router με router διαφέρουν ως προς την συμπεριφορά τους στα τορρεντΓια παράδειγμα , το linksys το βρήκα καλύτερο στα τορρεντ , αν και έχει ένα σωρό άλλα προβλήματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Σεπτέμβριος 26, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 εχω ανοιχτες τις 1412 και 1413... και ποιο ειναι αυτο το log? αυτο που λεει test port? παντως να την ανoiξω πρασινιζει και μου λεει οκ αλλα αμα βγω και το ξαναnοιξω θελει να την ανοιξω παλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Σεπτέμβριος 26, 2006 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 Κλεισε το upnp απο το utorrent μηπως και σου κανει αυτο τη δουλεια.Το log ειναι η τελευταια καρτελα που εχει στα details.Οσο για τον πολωνο, θα του συνηστουσα να μειωσει τα max connections στα 100 και να ανοιξει χειροκινητα την πορτα σε κατι οπως 16881 ας πουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Σεπτέμβριος 26, 2006 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από SlotKiller [Σήμερα, στις 22:31] Κλεισε το upnp απο το utorrent μηπως και σου κανει αυτο τη δουλεια.Το log ειναι η τελευταια καρτελα που εχει στα details.Οσο για τον πολωνο, θα του συνηστουσα να μειωσει τα max connections στα 100 και να ανοιξει χειροκινητα την πορτα σε κατι οπως 16881 ας πουμε τα εκανα αλλα και παλι τα ιδια... μηπος πρεπει να κανω καποιες ρυθμησεις στο μοδεμ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Σεπτέμβριος 26, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 σορυ αλλα δε βρησκω πουθενα τα details.....ουτε το λογκ... παντως το upnp το απενεργοποιησα... αντε να δουμε...θενξ για τις απαντισεις btw Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Σεπτέμβριος 26, 2006 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 Τώρα σύμπτωση είναι, τι είναι δεν ξέρω, αλλά ενώ τόσο καιρό μια χαρά ήμουν με τις πόρτες μου, τις τελευταίες μέρες αντιμετώπισα διάφορα παράξενα.Έκανα reset τον router και τα ξανάβαλα όλα από την αρχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Σεπτέμβριος 26, 2006 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 Στο κατω μερος του προγραμματος εχει 6 καρτελες:General, Peers, Pieces, Files, Speed, Logger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.