am965 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2006 Καιρό τώρα ψάχνω ένα πρόγραμμα για να μπορώ να βάλω σε ένα DVD πολλές ταινίες(περίπου 6 των 700mb avi) που έχω κατεβάσει από το internet μαζί με τους υπότιτλους τους έτσι ώστε να μπορώ να τους ενεργοποιήσω και από το DVD player.Την επιλογή της ταινίας θα την κάνω εγώ από ένα μενού με το που μπαίνει το DVD το οποίο θα λέει το όνομα της ταινιας.Έμαθα από έναν φίλο ότι να βάλω πολλές ταινίες σε ένα DVD δεν γίνεται γιατί εαν μετατραπούν σε VOB τα AVI γίνονται περίπου ένα DVD.Τι μπορώ να κάνω?
tasosmos Σεπτέμβριος 25, 2006 #2 Σεπτέμβριος 25, 2006 Πρεπει να αγορασεις ενα dvd player που να υποστηριζει divx και να ενσωματωνεις τους υποτιτλους στις ταινιες αντι να τους εχεις σε ξεχωριστα αρχεια, συνηθως τα επιτραπεζια dvd player δεν υποστηριζουν προβολη υποτιτλων απο εξωτερικο αρχειο.
am965 Σεπτέμβριος 25, 2006 Author #3 Σεπτέμβριος 25, 2006 Καλά και το DVDshrink πως τους απομονώνει από τα DVD και μπορείς να επιλέξεις τι υπότιτλο θα αντιγράψεις?Αντιστροφη διαδικασία δε γινεται?
panos17 Σεπτέμβριος 26, 2006 #4 Σεπτέμβριος 26, 2006 ενωσε τα avi με το pinnacle studio και μετα θα εχεις ενα ενιαιο avi ενωνεις τους υποτιτλους και το κανεις dvd με το ιδιο προγραμμα.
tigrakas Σεπτέμβριος 26, 2006 #5 Σεπτέμβριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από panos17 ενωσε τα avi με το pinnacle studio και μετα θα εχεις ενα ενιαιο avi ενωνεις τους υποτιτλους και το κανεις dvd με το ιδιο προγραμμα. Αφού σου λέει ότι θέλει μενού για να επιλέγει ποια ταινία θα δει. Έτσι όπως λες πως θα το κάνει;
am965 Σεπτέμβριος 26, 2006 Author #7 Σεπτέμβριος 26, 2006 Μενού ρε συ μπορεί να κάνει αλλά εάν ενώσω όλες τις ταινίες πως θα μπορώ να επιλέξω την κάθε μια ξεχωριστά?Γενικά πρόγραμμα που να συνθέτει τα AVI σε VOB αρχεία και μέσα σε αυτά να προσθέτεις ξεχωριστά τους υπότιτλους δεν υπάρχει?Λογικά δεν είμαι ο μόνος που θέλει να κάνει κάτι τέτοιο νομίζω...Έχω ήδη τσεκάρει το DVD-LAB PRO και μου φαίνεται οργανωμένο προγραμματάκι για να φτιάχνεις τα μενού σε DVD μόνο που δεν ασχολείται με υπότιτλους...
inertiacreep Σεπτέμβριος 26, 2006 #8 Σεπτέμβριος 26, 2006 Δύσκολή περίπτωση, θέλεις να φτιάξεις Data DVD με μενού. Με το Studio σιγουρα δε γίνεται, μόνο αν το έκανες σε DVD-Video (και με 6 ταινίες Χ χοντρικά μιάμιση ώρα την καθεμιά = 9 ώρες DVD - απλά δεν παίζει).Αν ενσωματώσεις τους υπότιτλους στα DivX και έχεις επιτραπέζιο player που παίζει DivX, τότε γιατί να μην πατάς απλά τα forward & back πλήκτρα για να αλλάζεις ταινία? Ωραία να είχες και ενα μενου επιλογής, δε λέω, απλά δεν το βλέπω εφικτό...Για ενσωμάτωση υποτιτλων δες εδώ.
CaptainMilo Σεπτέμβριος 26, 2006 #9 Σεπτέμβριος 26, 2006 Παρόμοια δουλειά είχα κάνει στο παρελθόν με το ConvertXtoDvd της VSOΓια την ακρίβεια , είχα χωρέσει 8 επεισόδια του LOST σε ένα απλό dvd με την κατάλληλη συμπίεσηΥπότιτλους κανονικά ενσωμάτωσε το πρόγραμμαΜενού επίσης , μην φανταστείς τίποτα σπουδαίο , αλλά την δουλειά του την έκανε μια χαρά , με backgrounds κτλ.Ρίξ'του μια ματιά , αξίζει
am965 Σεπτέμβριος 28, 2006 Author #10 Σεπτέμβριος 28, 2006 ’ψογο προγραμματακι!!!!Ακριβώς αυτό που έψαχνα!!!Thanx man!!! ConvertXtoDvd FTW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.