GreekSuPreMaCy Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2006 Θέλω την γνώμη σας για κάτι... Σε νετ καφέ με 17'' dTk TFT monitors σκεφτόμαστε να αλλάξουμε σε LG 19'' LCD L1919S-SF SILVER (http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.168296) λόγω ότι είχαμε μια συμφέρουσα πρόταση γύρω στα 185 Euro το κομμάτι (όχι από e-shop).. Ακούω γνώμες για τις νέες οθόνες και αν αξίζει να αλλαχτούνε... Ευχαριστώ προκαταβολικώς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Σεπτέμβριος 25, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 Χωρις να εχω καμια εμπειρια απο Net cafe,απλα διαβαζοντας το post σου ,εφοσον περιγραφεις την προσφορα ως "συμφερουσα" τοτε τι απομενει να πουμε εμεις.Ειναι συμφερουσα για σενα και προχορας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Σεπτέμβριος 26, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 Προσωπική μου γνώμη, δεν είναι και τρελή η προσφορά που αναφέρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekSuPreMaCy Σεπτέμβριος 26, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 Αυτό που θα ήθελα εγώ να μάθω είναι αν έχει εντοπίσει κάποιος κανένα πρόβλημα στις LG 19'' TFT που μας προσφέρουν... η τιμή που μας τις δίνουν αν σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για 30+ οθόνες τότε είναι απλά καλή, αν όμως στο συγκεκριμένο μοντέλο έχει κάποιος να αναφέρει κάτι αρνητικό τότε να το λάβω υπόψιν μου... Ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.