morfeas-dsl- Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2006 Λοιπον οπως λεει ο τιτλος τι ποτα, πρεπει θεωρειτε, να υπαρχουν οπωσδηποτε σε ενα φοιτητικο και οχι μονο σπιτι? Δεν αναφερομαι για παρτυ αλλα για να πιεις κατι με την παρεα σου, με ενα φιλο σου βλεποντας ταινια, με την κοπελα σου για να χαλαρωσεις, με τον κολλητο σου για να κανεις τον barman και να φτιαχνεις cocktail και οτι βαζει ο νους σας. ακουω προτασεις Προσωπικα καποια που μου πηγαινουν στο μυαλο ειναι λευκη τεκιλλα, καποιο ουσικι(johny πχ), καποια βοτκα(absolut πχ), ενα ουζο(πλωμαρι πχ), Η συνεχεια δικη σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Σεπτέμβριος 25, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 Captain Morgan, ένα καλό malt ουίσκι για σένα, ένα απλό Johny για τους άλλους , ούζο, τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο, αμαρέτο για τις γυναίκες, και μια βοτκα στην κατάψυξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 25, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 THNXΤο αμαρετο πρωτη φορα το ακουω, θα το ψαξω!Η βοτκα στην καταψυξη μπαινει? Δεν θα σπασει η κατι τετοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Σεπτέμβριος 25, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 το αμαρετο ειναι πολυ καλο!! δεν ειναι μονο για γυναικες..ε καλα δεν ειναι και το πιο αντρικιο ποτο δεν ειναι ουζο αλλα πινεται και απο αντρες και δεν ενοω "αντρες"... τεσπα ειναι πολυ καλο με ροδακινο! φοβερη γευση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Σεπτέμβριος 25, 2006 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 και ενα τσιπουρακι ειναι ο,τι πρεπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 25, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 Λευκη τεκιλα??? Κιτρινη εννοειται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Σεπτέμβριος 25, 2006 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 απο μενα... ενα amaretto το πινω λιγο λιγο καθε βραδι με την καλη μου... Για κατι πιο δυνατο σε whisky ας πουμε δεν υπαρχει καλυτερο (για μενα ) απο των JACK DANIELS εχει μια παρα πολυ ωραια γευση. Απο κανενα αλλο ποτο δεν μπορω να πω γιατι δεν εχω δοκιμασει ποτε μου .... Και ας ειμαι πολωνος........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Σεπτέμβριος 25, 2006 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 Μπειλις, grand marnie, ursus, votka, καλό ουίσκι (καρντού και τζακ), Kiwi, καλό κρασί και μαυροδάφνη και ίσως πόρτο και σανγκρία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Σεπτέμβριος 25, 2006 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 Μπύρα μετά απο πολύ φαγητό και ιδιαίτερα το καλοκαιράκι.Κρασί φυσικά και τέλος,καλό Μακεδονικό τσιπουράκι.Δυνατό πράγμα, αν δεν έχετε δοκιμάσει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 25, 2006 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 ωραιο thread .... θυμηθηκα τα παλια... Διπλα απο το breezer κρυβεται και ενα jim beam (δεν φαινεται σε αυτην τη φωτο) Και 2.5 μετρα πιο κατω (και λιγο δεξια) κειτονται καμμια 480αρια μπυρες.. Το παραδοξο ειναι οτι ursus και southern που ειναι τα "αγαπημενα" μου δεν υπαρχουν στη συλλογη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 25, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 OMG!! μιλαμε πολυ ποτο! nice! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 25, 2006 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 καβα θα ανοιξετε? :hehe: να πω το θειο να φερει και το καζανι που βραζουμε τσιπουρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Σεπτέμβριος 25, 2006 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 26, 2006 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 Να σου πώ και την δική μου εκδοχή... - Vodka (ότι να ναι δεν έχω προτιμήσεις) - Whiskey απλό (Glennfidich κιατα προτίμηση) - Whiskey Single Malt (Lagavulin,Macallan,Oban) - Cpt.Morgan - Bacardi - Ursus - Gin (αν θες καλό κοίταξε για Bombay Sapphire ή Tanqueray, αν θες κάτι απλό πάρε Gordon's) - Amaretto - Irish Cream Liquer (Bailey's,Tia Lusso.Drambuie Cream) - Drambuie - Μερικές σοβαρές μπίρες στο ψυγείο -Ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί και ένα λευκό (Χατζημιχάλη,Αγιορείτικο,Ραψάνη,Μοσχοφίλερο ότι θες) -Ούζο (Πλωμαρίου) - Ρακί - Ένα χυμό πορτοκάλι - Σόδες,coca cola,sprite Αν ξεχνάω κάτι συμπληρώστε με... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 26, 2006 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 Σωστος ο παιχτης....(mischeif) Δεν ηταν δυνατον να μην δεν ειχα πιει...απλα δεν θυμαμαι να ειχα κρατησει το μπουκαλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::LaLa::.. Σεπτέμβριος 26, 2006 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 lmao!! Sabucca , Ursus :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Σεπτέμβριος 26, 2006 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 Tequila Triple Sec μερικα φρεσκα λεμονια ή Lime παγο στο ψυγειο και ενα σεϊκερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 26, 2006 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 μια λιστα με 1000 κοκτειλ! http://rapidshare.de/files/34485127/1157_coctail.xlsτωρα το βρηκα χωμενο μεσα σε ενα φακελο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 26, 2006 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 στην αγγλια ειχαμε καλυψει τοιχους που σχηματιζαν γωνια στο σαλονι μας 5 μετρα Χ 3 Υψος και 4μετρα Χ 3 παλι υψος με μαρτινι Bianco , απο πανω μεχρι κατω ολο το τοιχο , σε ενα εξαμηνο αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Σεπτέμβριος 26, 2006 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 Όλα τα λεφτα ........ :D με sprite φυσικα................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.