subsky Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2006 ΠΟΙΟ ROUTER ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ Ν'ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ??ΤΟ:Zyxel Prestige 660HW Η'ΤΟ:Linksys Wireless-G ADSL Gateway w/ SpeedboosterΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΑΛΛΑ...ΑΠΟ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ???ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!
FrOsT Σεπτέμβριος 24, 2006 #3 Σεπτέμβριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από Trackman Το linksys έχει και ασύρματο Συγνώμη αν σε απογοητεύω αλλά και το Zyxel έχει.
ReaperX Σεπτέμβριος 24, 2006 #4 Σεπτέμβριος 24, 2006 To zyxel γιατί το έχω στην έκδοση χωρίς το wireless και ένα μήνα τώρα που δουλεύει 24/7 δεν με έχει απογοητεύσει..
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 25, 2006 #5 Σεπτέμβριος 25, 2006 Αρχική απάντηση από ReaperX [Σήμερα, στις 00:53] To zyxel γιατί το έχω στην έκδοση χωρίς το wireless και ένα μήνα τώρα που δουλεύει 24/7 δεν με έχει απογοητεύσει.. +1 Το εχω απο την παρασκευη... και ειμαι καλα...:devil:
FrOsT Σεπτέμβριος 25, 2006 #7 Σεπτέμβριος 25, 2006 +1 για το Zyxel ποτέ δεν είχα πρόβλημα σε αντίθεση με τα linksys που συνήθως έχουν παιδικές ασθένειες και περιμένεις για firmware που θα τις λύσει.
subsky Σεπτέμβριος 25, 2006 Author #10 Σεπτέμβριος 25, 2006 Βασικά το κυριότερο που μ'ενδιαφέρει είναι ν'ανταποκρίνεται καλά στα peer 2 peer Soulseek,Azureus κτλ.γιατί το modem που έχω αυτή τη στιγμή σέρνεται.... Απλά διάβασα κάπου οτι το Linksys με τη βοήθεια της τεχνολογίας SpeedBooster μπορεί να προσφέρει ως και 35% αύξηση στην ταχύτητα!Αληθεύει αυτό???Eυχαριστώ πάντως
zaxos Σεπτέμβριος 25, 2006 #11 Σεπτέμβριος 25, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT +1 για το Zyxel ποτέ δεν είχα πρόβλημα σε αντίθεση με τα linksys που συνήθως έχουν παιδικές ασθένειες και περιμένεις για firmware που θα τις λύσει. Ακριβώς! Με το zyxel τέτοιες ασθένειες απλά δε σε ενδιαφέρουν Τωρα για το Speedbooster μόνο κάποιος που έχει ήδη linksys μπορεί να σε βοηθήσει, γιατί πολλά απ'αυτά εξυπηρετούν μόνο θέματα marketing
trendy Σεπτέμβριος 25, 2006 #12 Σεπτέμβριος 25, 2006 Αρχική απάντηση από Trackman linksys=cisco:rolleyes: Θυγατρική της cisco είναι για τα φτηνά προϊόντα. Από κει και πέρα η ποιότητα κατασκευής και δυνατότητες είναι μέρα με τη νύχτα. Αρχική απάντηση από subsky Βασικά το κυριότερο που μ'ενδιαφέρει είναι ν'ανταποκρίνεται καλά στα peer 2 peer Soulseek,Azureus κτλ.γιατί το modem που έχω αυτή τη στιγμή σέρνεται.... Απλά διάβασα κάπου οτι το Linksys με τη βοήθεια της τεχνολογίας SpeedBooster μπορεί να προσφέρει ως και 35% αύξηση στην ταχύτητα!Αληθεύει αυτό???Eυχαριστώ πάντως Αύξηση στην ταχύτητα τρύσκολο το βρίσκω. Όσο σου δίνει ο provider σου τόσο θα πάρεις. Και αυτά τα modem είναι δοκιμασμένα σε πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες από αυτές που έχουμε στην Ελλάδα. Αν θυμάμαι καλά το speedbooster έχει να κάνει με την ταχύτητα του ασύρματου. Τέλος αυτό που κάνει τις συνδέσεις να σέρνονται όταν ανοίγουμε p2p είναι τα connections και όχι το traffic. Και πληροφοριακά τα πολλά connections είχαν δημιουργήσει παλιότερα πρόβλημα στον cisco router του πανεπιστημίου μου, οπότε δε νομίζω ότι τα routerάκια των 100 θα τα πάνε καλύτερα.
JohnG85 Σεπτέμβριος 25, 2006 #13 Σεπτέμβριος 25, 2006 Μονο ανάμεσα σε αυτά τα δύο είσαι ? Βέβαια για να σου προτείνουν τα παιδιά το Zyxel κάτι θα ξέρουν αλλά για peer to peer πολυ ευχαριστημένος έμεινα από το USR 9108.Πολύ καλο router και αν σε ενδιαφέρει γίνεται και print server.Δες το π.χ στο link του eshop.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.533068
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.