Jump to content

Υπάρχει πρόβλημα με φτηνό adsl modem???

pigassos19

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μολις εβαλα μια Tellas adsl (768kbps) και σκέφτομαι να παρω το πιο φτηνό modem που βρήκα στο e-shop!

Λετε να εχω καποιο προβλημα?

Αξίζει το κόπο να δωσω τα διπλασια και να παρω κατι καλυτερο??

Μαλλον καλυτερα να παρεις ενα φτηνο ρουτερακι αν σκοπευεις να κατεβαζεις πραμα, μπορεις να βρεις κατι απλο με καμια 35αρια , αλλιως αν θες μονο να σερφαρεις μια χαρα ειναι.

Εγω εχω το κλασικο crypto για 24/7 dl και τα εχει φτυσει. Κανει αποσυνδεσεις μονο του, ριχνει την ταχυτητα, timeouts συχνα κτλ. οπου να ναι θα χτυπησω κανα zyxel.

παιδια μιας και το εφερε η κουβεντα... χθες επεσε στα χερια μου ενα μοδεμ SPEEDTOUCH 536/536i v6 Προτον ειναι καλο??? και δευτερον δεν μπορω να το κανω εγκατασταση :tomato: Τα φωτα σας.

το 536 είναι πολύ καλό και θα σύστηνα αυτό και στον pigassos19.

υπάρχει στα OTEshops για περίπου 45, και αξίζει κάθε ευρώ, πίστεψέ με. :)

τι εννοείς δεν μπορείς να κάνεις εγκατάσταση? Μπορείς να δεις ένα guide εδώ

Αρχική απάντηση από Dr. Gonzo [Σήμερα, στις 18:10]

το 536 είναι πολύ καλό και θα σύστηνα αυτό και στον pigassos19.

υπάρχει στα OTEshops για περίπου 45, και αξίζει κάθε ευρώ, πίστεψέ με. :)

τι εννοείς δεν μπορείς να κάνεις εγκατάσταση? Μπορείς να δεις ένα guide εδώ

Δλδ αν καταλαβα καλα για να δουλεψει το μοδεμ πρεπει να εχω καρτα δικτυου???

Ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει... Το εκανα εγκατασταση αλλα... δεν μου βγαζει καμια ικονα στο desktop... πως κανω την συνδεση στο internet????

Εγω με το μοντεμ που θα παρω σκοπευω να κατεβαζω πραγμα!Παρολα αυτα εχω μπερδευτει!Η τηλεφωνικη γραμμη που εχω σπίτι ειναι isdn, ομως η πριζα του τηλεφωνου δεν ειναι κοντα στο netmod ουτε κοντα στην κεντρικη πριζα του ΟΤΕ!

Το μοντεμ που θα παρω τι πρεπει να ειναι? PSTN ή ISDN ???

Επισης χρειαζομαι υποχρεωτικα spletter ή filter?

Τελος επειδη η dsl θα παει σε ενα μονο υπολογιστη ειναι απαραιτητο να ειναι modem/router?

Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 19:33]

Ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει... Το εκανα εγκατασταση αλλα... δεν μου βγαζει καμια ικονα στο desktop... πως κανω την συνδεση στο internet????

με http://10.0.0.138 ή 192.168.1.254 στον explorer μπαίνεις στο web interface του ρουτερ απο εκεί βάζεις τις ρυθμίσεις της σύνδεσης vpi 8 vci 35 username/password κτλπ

Αρχική απάντηση από pigassos19 [Σήμερα, στις 20:25]

Εγω με το μοντεμ που θα παρω σκοπευω να κατεβαζω πραγμα!Παρολα αυτα εχω μπερδευτει!Η τηλεφωνικη γραμμη που εχω σπίτι ειναι isdn, ομως η πριζα του τηλεφωνου δεν ειναι κοντα στο netmod ουτε κοντα στην κεντρικη πριζα του ΟΤΕ!

Το μοντεμ που θα παρω τι πρεπει να ειναι? PSTN ή ISDN ???

Επισης χρειαζομαι υποχρεωτικα spletter ή filter?

Τελος επειδη η dsl θα παει σε ενα μονο υπολογιστη ειναι απαραιτητο να ειναι modem/router?

το μοντεμ που θα πάρεις θα έιναι adsl over isdn και θα συνδεθεί με splitter πάνω στο netmod. Απο την άλλη υποδοχή του spliiter δίνεις γραμμή για τα τηλέφωνα ..

Το φιλτρο μπαίνει μπροστά απο κάθε μπρίζα (Εφοσον υπαρχει τηλεφωνική συσκευή εκεί)

επειδή τα router εχουν ενσωματομένα firewall + μπορούν να συνδεθούν πάνω αρκετά pcia αρα αντέχουν και περισσότερα connections(βασικό αν χρησιμοποιήσεις Μουλάρια, torrents κτλπ)

θα πρότινα κ εγώ router, ασε που δεν θέλει εγκατάσταση + drivers να τρέχουν όπως τα usb.. (modem)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.