Jump to content

Tuniq Tower 120 μαζική αγορά....

hipro5

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από soki [01-10-2006 23:21]

Σε core2 duo με 1.4Vcore+/3ghz+(αρκετα watt) σε κλειστο κουτι(πραγματικες συνθηκες), με εναν ιδιο ανεμιστηρα(και rpm) κατα προτιμηση. Αν θελει καποιος να μου δανεισει μια tuniq μπορω να το κανω και εγω. :D

Αρχική απάντηση από unstoppable

Ακριβως!!! Κατι τετοιο θα βοηθουσε πολυ κοσμο...

Ξεχασα και το ιδιο συστημα στηριξης, προσωπικα χρησιμοποιω 4 βιδες οπως και στο watercooling με ελατηρια και σφιγγω ωστε να μην παιζει/κουνιεται πολυ η ψυκτρα αλλα οχι και τερμα. ;) Το συστημα που ερχετε με την ultra 120 μου φαινεται οτι τερματιζει πολυ συντομα.

• 3 weeks later...

Ουουουουπππςςςςς......sorry για το καθυστερημένο πόστ.....

Τα πράγματα έχουν ώς εξής:

Από τις 5 που παραγγέλθηκαν, το παλικάρι έστειλε τις 3 (γιατί τόσες μπόρεσε να βρει σαν αρχή) και μετά από καμιά βδομάδα, έστειλε τις άλλες δυο σε άλλο δέμα.......

Το ΠΡΩΤΟ δέμα με τις 3 το είχε ασφαλίσει για $300 και πέρασε από τελωνείο ΑΝ ΚΑΙ ΈΓΡΑΦΕ ΠΑΝΩ: "FOR GIFT"..... :(

Εκτελωνίστηκε λοιπόν και τώρα το τελωνείο ζητάει 69 Ευρώ .......

Εδώ έχουμε δύο περιπτώσεις:

α. πληρώνονται αυτά τα 69 Ευρώ δια του τρία (για κάθε ψήκτρα)

β. ΔΕΝ πληρώνονται και πρέπει να πάω να κάνω μια αίτηση για να γυρίσει το δέμα πίσω....ΚΑΙ να ξανασταλθεί αργότερα χωρίς ασφάλεια $χχχ .....

Σε περίπτωση που πληρωθούν τα του τελωνείου, τότε η κάθε ψύκτρα στοιχίζει περί τα 89.5 Ευρώ.....

Τώρα: ακούω τι θέλουν τα παιδιά που τις περιμένουν.....

Το δεύτερο δέμα με τις 2, έχει έρθει κανονικά......Εγώ σαν αρχή δε θα πάρω για να εξυπηρετήσω κάποιο άλλο παλικάρι και θα τις πάρουν οι δύο πρώτοι (Trooper και ΟΕW1999) που παρακαλούνται να μου στείλουν P.M......

EDIT: Επειδή μου είχε πει ο n1ck0s ότι τελικά δεν τη θέλει γιατί αργήσανε και πήρε κάποια άλλη, έχει μείνει ελεύθερη η μία απ' αυτές.......Παρακαλώ τα παιδιά να κοιτάξουν τα πόστς από την αρχή και να δουν ποιος προηγείται ώστε να την πάρει...... ;):)

Αχχχ.. Όντως πέρασαν πολλές μέρες και πήρα κι εγώ άλλη.. :(

Από αύριο μάλλον θα έχω και την κάρτα γραφικών και θα αρχίσω τις δοκιμες στον C2D.. :D

Πάντως δε θα πρέπει να τις στείλεις πίσω.. ίσως να μην ξαναέρθουν με τη ζήτηση που υπάρχει..

Αρχική απάντηση από hipro5

EDIT: Επειδή μου είχε πει ο n1ck0s ότι τελικά δεν τη θέλει γιατί αργήσανε και πήρε κάποια άλλη, έχει μείνει ελεύθερη η μία απ' αυτές.......Παρακαλώ τα παιδιά να κοιτάξουν τα πόστς από την αρχή και να δουν ποιος προηγείται ώστε να την πάρει...... ;):)

Μάλλον με μπερδεύεις με κάποιον άλλο, δεν σου είπα ποτέ τέτοιο πράμα :). Θα κοιτάξω τα οικονομικά μου και θα σε ενημερώσω λίαν συντόμως αν με πέρνει να την αγοράσω.

Τελικά θα πάω να τις πάρω τις άλλες τρείς.......Τι να κάνω τώρα?.....Μπορεί να μην ξαναβρεθούν....... :(

’ρα πληρώνω εγώ τη δικιά μου 89.5 Ευρώ...... :(Βρέθηκε άλλο ένα παλικάρι που μπορεί να τα δώσει αυτά τα χρήματα και ψάχνουμε άλλον ένα...... :)

Κριμα ρε γμτ...

Καλυτερα θα ηταν να μην βαλει ασφαλεια ο φιλος σου και να το ρισκαρετε IMO.

Ειχε τιμολογιο μεσα το δεμα? Στην περιπτωση που υπηρχε τιμολογιο ειναι καθαρη αυτοκτονια :(

Αρχική απάντηση από SlotKiller [Σήμερα, στις 09:33]

Κριμα ρε γμτ...

Καλυτερα θα ηταν να μην βαλει ασφαλεια ο φιλος σου και να το ρισκαρετε IMO.

Ειχε τιμολογιο μεσα το δεμα? Στην περιπτωση που υπηρχε τιμολογιο ειναι καθαρη αυτοκτονια :(

Όχι δεν είχε..........Ασφάλεια $300 και απ'εξω "FOR GIFT" ....... :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.