Jump to content

Προβλημα με printserver.

nickthegreek

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πηρα εναν print server της level one και συγκεκριμενα τον WPS -9123. Εχω εναν εκτυπωτη canon i965 και ενα πολυμηχανημα της hp 6200 series to 6210 hp all-in-one. Σεταρα τον print server όπως διαβασα στο manual όμως αντιμετωπιζω 2 προβληματα.

Τον canon τον βλεπει μονιμως off line ενω ο εκτυπωτης ειναι ανοικτος και όλα οκ.

Με τον hp δεν μπορω να κανω εγκατασταση το προγραμμα οδηγησης γιατι λειπει ενα αρχειο dll που δεν το εχει στο cd της εγκαταστασης παρολο που μηνυμα αναφερει ότι θα το βρω εκει. Επισης μία φορα που καταφερα να στειλω εκτύπωση η ποιοτητα της εικονας ηταν χαλια και δεν ειχα επιλογη να την αλλαξω..

Μπορει το Hp να μην το υποστηριζει ο printserver αν και δεν το νομιζω γιατί όμως να μου δημιουργει προβλημα με τον canon και να τον βλεπει off line ενω είναι ανοιχτος και ετοιμος για χρήση?

Τα καλωδια ειναι καλα πατημενα..

Kαμία βοηθεια please?

Exω κατεβασει τους drivers. Δηλ τους εχω στο cd...

Aλλωστε το ότι βλεπει τον canon off line ενω ο εκτυπωτης ειναι ανοιχτος δεν πιστευω να εχει σχεση με τους drivers..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.