fidelio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2006 Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να ρωτήσω, τι γνώμη έχετε για το Tai-Chi της Thermaltake? Σκέφτομαι να το αγοράσω και να πετάξω το Armor Θα έχει πρόβλημα η αντλια του BW745 να στερεωθεί στο πάτωμα του case? αν γνώριζετε.. Thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Σεπτέμβριος 24, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2006 Εγω π0υ τ0 εχw ειναι μια χαρα και εχω στερεωσει την αντλία laing d5! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trackman Σεπτέμβριος 25, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 κσνένα πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Σεπτέμβριος 25, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 Έχετε να ποστάρετε κάποια εικόνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fidelio Σεπτέμβριος 26, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 Aφου είδα θετικά σχολία, το έβαλα σε παραγγελία! Ελπίζω να μην βγει μάπα το καρπούζι θα ποστάρω καποίες εικόνες όταν το παρω.. Και μια τελευταία ερώτηση: Από θόρυβο πως πάει γιατι βλέπω έχει ανοίγματα στην πόρτα και κάτω στη βάση του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fidelio Σεπτέμβριος 26, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 Τις έχω δει τις φωτο και πίστεψε με, από εκεί κολλησα το μικροβιο και άρχισα να ψάχνω για αυτό το κουτί Ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις! Οποιοδήποτε πρόσθετο σχόλιο καλοδεχούμενο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Σεπτέμβριος 26, 2006 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 Έχω την έκδοση με την υδρόψυξη. Αν θες μπορείς να δεις δικές μου φωτο στο δείξτε το κουτί σας. Εϊναι απίστευτο κουτί. Ότι καλύτερο υπάρχει κατά τη γνώμη μου. Έχει όμως και κάποια μικρά μειονεκτήματα. Ο ανεμιστήρα εισαγωγής είναι βιδωμένος πάνω στη θήκη για τους σκληρούς δίσκους. Ο ανεμιστήρας είναι μια χαρά, αλλά το κουτί αυτό είναι ψεύτικο και κόβει. Τo έβγαλα και αγόρασα για τους σκληρούς δίσκους τις εκπληκτικές αλουμινένιες θήκες 5 και 1/4 της coolermaster (μία κανονική και δύο lite) από το Multirama. Επίσης άνοιξα τέσσερις τρύπες στο μπροστινό αφαιρούμενο αλουμίνιο που έχει τα ανοίγματα εισαγωγής αέρα και βίδωσα εκεί τον ανεμιστήρα. Το κουτί πνίγει κάθε θόρυβο και δεν συντονίζει ότι και να γίνει. Πολύ στιβαρή κατασκευή. Τα αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raid Σεπτέμβριος 27, 2006 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2006 Πολυ καλη λυση ποσο το μαλι mariosalice?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Σεπτέμβριος 27, 2006 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2006 Κ εγω αυτο το κουτι εχω!Για πες καμεια αλλη μοδα που εκανες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Σεπτέμβριος 27, 2006 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2006 Δεν έκανα τίποτα ιδιαίτερο. Τo κουτί είναι μια χαρά έτσι όπως είναι. Μόνο που γύρισα τους ανεμιστήρες του WC, να φυσάνε προς τη μητρική (πάνω στις μνήμες) αντί να φυσάνε προς τα έξω. Έτσι κι αλλοιώς ο αέρας που έβγαινε ήταν κρύος.’λλαξα και τους δύο 120ρηδες ανεμιστήρες με άλλους πιο δυνατούς, με ρυθμιζόμενες στροφές και εξαφάνισα τα καλώδια, άλλα πίσω από τη βάση της μητρικής (έλυσα του κουτί) και άλλα στο πλάι μπροστά, δεξιά από τα drive bays.Πες μας τα δικά σου και δείξε μας κάποια φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Σεπτέμβριος 27, 2006 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2006 Εγω το φιαχνω ακόμα!0ταν τ0 τελειώσω θα ανεβάσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Σεπτέμβριος 27, 2006 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2006 Φτιάχνεις τίποτα παράξενα mods?Αν είναι πες μας όσο το φτιάχνεις τι σκέπτεσαι να κάνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Σεπτέμβριος 27, 2006 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2006 Οχι,ακόμα τουλάχιστων!Απλα εγω εχω αρχίσει να βάζω custom υδρόψυξη κ θέλει μερικές πατεντες όσον αφορά την αντλία!Σκεφτομαι για παραξενα μοδσ, θα δω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fidelio Σεπτέμβριος 27, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2006 Και εγώ οταν με το καλό έρθει το Tai-chi και τα υπόλοιπα εξαρτήματα θα ανεβάσω φωτος Ενδεικτικά σκέφτομαι το IFLASH 12 FAN να μπει μπροστά αν χωράει θα κάνει ωραία εφε... Όπως επίσης και λαστιχάκια στις βίδες για τους σκληρούς κτλ κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Σεπτέμβριος 27, 2006 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2006 Πες μας τι άλλα εχεις παραγγείλει για τ0 κουτί ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fidelio Σεπτέμβριος 27, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2006 Εχουμε και λέμε: Tt Hardcano 12SE (το περιμένω), Sharkoon Silencer Kit, Tt Waterblock, Tt UV 12cm Fan, Tt Noise Dampener 120mm, Tt Blue UV Υ cable, 2x Tt UV cathode, Tt Aquabay M5 (το περιμένω), Tt Itube 9 (το περιμένω), Tt Flow Indicator, Tt Iflash fan 12cm, Tt Toughpower 700 CM, Tt Power Mini Box kai Tt Ozone Cleaner ... αυτά τα ολίγα απο αξεσουάρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGM Σεπτέμβριος 28, 2006 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2006 Μετοχος στην Tt εισαι?? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fidelio Σεπτέμβριος 29, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 Μέτοχος όχι.., αλλά ελπίζω να με κάνει επίτιμο μέλος κάποτε.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGM Σεπτέμβριος 29, 2006 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Οκτώβριος 14, 2006 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2006 Σκέφτoμαι να πάρω τα SLI VGA waterblock Corsair Nautilus, για δύο κάρτες γραφικών 7800gtx, αλλά δεν νομίζω ότι θα τις σηκώσει η αντλία της υδρόψυξης που έχω (μόνο 84 L /Hour).http://www.corsairmemory.com/corsai...gpu_blocks.htmlΟι σωλήνες στο Nautilus είναι 3/8, οπότε ταιριάζουν με την υδρόψυξη που έχει το Tai Chi.Επίσης και το ψυγείο είναι μεγάλο και πολύ καλό.Συνολικά το σύστημα όπως είναι, πήρε 400ml νερού.Το πρόβλημα που έχω είναι με την αντλία και το δοχείο νερού (tank) που είναι μικρά, γιατί μπαίνουν στην πόρτα.Σχετικά με το tankΘα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς σε τι χρησιμεύει το tank.Για εξαέρωση, πλήρωση νερού και για αύξηση του συνολικού όγκου νερού, ώστε να αυξήσουμε τη θερμοχωρητικότητα?Έχει και άλλες λειτουργίες?Ποιός είναι ο ιδανικός συνολικός όγκος νερού για να ψύξουμε δύο κάρτες γραφικών και ένα επεξεργαστή? Υπάρχει κάποιο link που να τα λέει αυτά?Σχετικά με την αντλίαΠοιά είναι η ιδανική ροή μιας αντλίας?Βλέπουμε να υπάρχουν αντλίες με ροή 500L/H.Για ένα μπλόκ επεξεργαστή η δική μου αντλία με 75L/H κάνει μια χαρά δουλειά.Ποιά είναι η ιδανική αντλία για δύο κάρτες γραφικών και έναν επεξεργαστή?ΠροτάσειςΑπό την εμπειρία σας στην υδρόψυξη, τι συνδυασμό θα μπορούσα να κάνω ώστε να ψύξω CPU και κάρτες γραφικών με το Corsair Nautilus?Ιδανικό θα ήταν να αλλάξω την αντλία νερού με κάποια πιό δυνατή, αλλά σχετικά μικρή σε μέγεθος, ώστε να την προσαρμόσω στην πόρτα.Υπάρχει κάποια μικρή σε μέγεθος αντλία, που να έχει τη δύναμη να ψύξει το σύστημα που ανέφερα? Τι προτείνετε? Πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξω και το tank ή θα κάνει δουλειά και το υπάρχον?Θα μπορούσα να βάλω ένα μεγαλύτερο, μακρόστενο tank πάνω από το ψυγείο.Υπάρχει κάποια πρόταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.